Gravidutze si mamici de Cluj - 169
Raspunsuri - Pagina 24
mihalav spune:
Ioana, Gabi
Merci de raspunsuri.
Da, asa stiam si eu despre "temperaturi" - rectala/ versus/ altele. Nu sunt ingrijorata, totusi m-a cuprins usor uimirea. Nu stiam ce sa mai cred.
eu1985 spune:
@olim S-ar putea sa stiu pe cineva interesat de cumpararea apartamentului, daca ne spui suprafata si cam la ce pret v-ati gandit.
Ioana13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eu1985 @olim S-ar putea sa stiu pe cineva interesat de cumpararea apartamentului, daca ne spui suprafata si cam la ce pret v-ati gandit. |
Olim, cred ca ai fost depistata de agentii!
olim spune:
apartamentrul are in jur de 100 de m2 construiti si pretul e de 82000 negociabil, in manastur, strada campului.
gabi , inca sunteti la timp
olim spune:
ioana, is obisnuita cu turismul imobiliar al agentiilor
ca si eu tot in domeniu am lucrat.
fetelor, va rog un sfat
sun tem internati de dimineata la boli infectioasa, alex are o angina cu puseu de febra de 40, imi puteti recomanda un medic ok, ca e un pic dezastru pe aici
multumesc si va doresc muuuuuuuulta sanatate

astept vizitatori la apartament
Gabriela77 spune:
Olimpia, tare rau imi pare de Alex, si mi-e ciuda ca nici nu stiu pe nimeni la Infectioase
, sper sa fie bine si sa se refaca rapid, asta va mai lipsea!
Mihaela, ce surpriza placuta

Sa stii ca ti-am recunoscut chipul
, ne auzim si pe FB
Fug la somn, nu prea mi-e bine zilele astea, cred ca ma paste si pe mine ceva, prea am fentat-o toata iarna.
Sa fiti cuminti, da?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Ioana13 spune:
Olim, dar cum de ati ajuns la infectioase cu angina? Eu m-as duce la Pediatrie 2, nu merita sa stai acolo. E muuult mai curat sunt dr mai priceputi. Nu stiu sa dau nume, dar fetele sigur stiu.
GAbi, Miha, va intilnirati?
Eu sunt cuminte!
olim spune:
salutare
va multumesc pentru incurajari
am sunat la 112 si cei de acolo au decis sa venim aici
e sub orice critica tratamentul cu pacientii a doamnei doctor
plus ca v-a trebui sa platesc 1- lei pe zi ca stau cu alex in regim hotelier ca folosesc curent, apa, ca se spala lengeria cu detergent si cu suavizant

plus ca o zis ca ne tine 5 zile, dar le-am spus ca pana maine cel tarziu, si zbor acasa![]()
sa vedem ce zice cand vine la vizita, ca inca nu a ajuns
va doresc o zi excelenta tuturor
soanso spune:
neata buna,
Olim, la fel zic si eu ca si Ioana , nu sta la infectioase, risti sa te mai "pricopsesti " cu ceva de pe acolo, mai bine mergi la Pedi 2, eu am fost internata acolo de 2 ori cu Sorana si intradevar sunt conditii decente, e curat iar personalul e amabil. daca vrei iti scriu pe PM la ce dr am mers, evit sa mai dau informatii cu nume pe forum(apare la o cautare pe g... ceva scris de mine pe forum acu vreo 2 ani, si nu-mi convine).
multa sanatate.
Elenuta23 ce faceti sunteti bine, da-ne un semn
Ioana, da de ce scrii ca esti cuminte??![]()
mihalav, noi avem scaun chicco, sunt foarte multumita de el, are 3 pozitii pt somn, se poate spala husa in masina de spalat, chiar ma intrebam ca pana la ce varsta e obligatoriu scaunul la copii.