Gravidutze si mamici de Cluj - 169

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Ioana, Gabi
Merci de raspunsuri.
Da, asa stiam si eu despre "temperaturi" - rectala/ versus/ altele. Nu sunt ingrijorata, totusi m-a cuprins usor uimirea. Nu stiam ce sa mai cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eu1985 spune:

@olim S-ar putea sa stiu pe cineva interesat de cumpararea apartamentului, daca ne spui suprafata si cam la ce pret v-ati gandit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eu1985

@olim S-ar putea sa stiu pe cineva interesat de cumpararea apartamentului, daca ne spui suprafata si cam la ce pret v-ati gandit.

Olim, cred ca ai fost depistata de agentii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Si eu vreau sa vad poze cu aoartamentul si detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

apartamentrul are in jur de 100 de m2 construiti si pretul e de 82000 negociabil, in manastur, strada campului.
gabi , inca sunteti la timp

Mergi la inceput

ioana, is obisnuita cu turismul imobiliar al agentiilorca si eu tot in domeniu am lucrat.
fetelor, va rog un sfat
sun tem internati de dimineata la boli infectioasa, alex are o angina cu puseu de febra de 40, imi puteti recomanda un medic ok, ca e un pic dezastru pe aici
multumesc si va doresc muuuuuuuulta sanatate

astept vizitatori la apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Olimpia, tare rau imi pare de Alex, si mi-e ciuda ca nici nu stiu pe nimeni la Infectioase, sper sa fie bine si sa se refaca rapid, asta va mai lipsea!

Mihaela, ce surpriza placutaSa stii ca ti-am recunoscut chipul , ne auzim si pe FB

Fug la somn, nu prea mi-e bine zilele astea, cred ca ma paste si pe mine ceva, prea am fentat-o toata iarna.

Sa fiti cuminti, da?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Olim, dar cum de ati ajuns la infectioase cu angina? Eu m-as duce la Pediatrie 2, nu merita sa stai acolo. E muuult mai curat sunt dr mai priceputi. Nu stiu sa dau nume, dar fetele sigur stiu.

GAbi, Miha, va intilnirati?

Eu sunt cuminte!

Mergi la inceput

salutare
va multumesc pentru incurajari
am sunat la 112 si cei de acolo au decis sa venim aici
e sub orice critica tratamentul cu pacientii a doamnei doctorplus ca v-a trebui sa platesc 1- lei pe zi ca stau cu alex in regim hotelier ca folosesc curent, apa, ca se spala lengeria cu detergent si cu suavizant
plus ca o zis ca ne tine 5 zile, dar le-am spus ca pana maine cel tarziu, si zbor acasa
sa vedem ce zice cand vine la vizita, ca inca nu a ajuns

va doresc o zi excelenta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata buna,

Olim, la fel zic si eu ca si Ioana , nu sta la infectioase, risti sa te mai "pricopsesti " cu ceva de pe acolo, mai bine mergi la Pedi 2, eu am fost internata acolo de 2 ori cu Sorana si intradevar sunt conditii decente, e curat iar personalul e amabil. daca vrei iti scriu pe PM la ce dr am mers, evit sa mai dau informatii cu nume pe forum(apare la o cautare pe g... ceva scris de mine pe forum acu vreo 2 ani, si nu-mi convine).
multa sanatate.

Elenuta23 ce faceti sunteti bine, da-ne un semn

Ioana, da de ce scrii ca esti cuminte??

mihalav, noi avem scaun chicco, sunt foarte multumita de el, are 3 pozitii pt somn, se poate spala husa in masina de spalat, chiar ma intrebam ca pana la ce varsta e obligatoriu scaunul la copii.

Mergi la inceput