Gravidutze si mamici de Cluj - 169

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

RETETE DE LA 1 AN [SI NU NUMAI]
Ce ma pregatesc sa ... pregatesc eu Marei.

http://www.reclama/PATEUDELICIOS-contentpid-220.html
http://www.reclama/Dovleceicucartofilacuptor-contentpid-3527.html
http://www.reclama/CREMADEPORUMB-contentpid-223.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Multumesc de intrebare Ani....sunt...nicicum. Parca ma simt mai bine dintr-un punct de vedere dar a dat peste mine o raceala urata. Tusesc ca un magarus.Am fost iar la gine 1 la o dr care mi-a dat niste picaturi. Durerea in dreapta cred ca e de la ficat, cum fac putin efort cum incepe sa ma doara si mai tare. Martea viitoare merg iar la gine.
In general pentru ficat se tine vreun regim?sunt ceva ceaiuri speciale? se mananca ceva special?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Servus
Elena cum e Iulia? of rau e cand sunt bolnaviori piticii sa va faceti bine in curand
Redai si tie multa sanatate

Noi cu Alex binisor. Dintii ne tot chinuie si nu vor sa iasa Noaptea nu prea doarme cum trebuie, cam de trei saptamani. I-am facut dupa tratamentul cu helmiflores pt limbrici analize la scaun. prima data nimic. a doua oara lamblii . mi-a zis doctorita sa duc si in alta parte. am mai dus de doua ori si iar nimic. nu mai stiu ce sa cred. oricum nu mai are simptomele ce le avea atunci cand i s-au descoperit in scaun ouale de limbrici. atat ca e mai agitata noaptea. De eliminat nu a eliminat nimic. Cu niste analize de sange cred ca ne-am lamuri. insa vreau sa o mai las putin. Oricum pana la doi ani nu vrea doctorita sa ii dea medicamente.

M-am lungit si mi se arde mancarea pe foc.
Va pup. Sper sa vina caldura in curand. multa sanatate voua si puilor vostri

Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI, LORE!!!!!!! SA AI PARTE DE MULTA SANATATE SI DE O VIATA FERICITA

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si ...... Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salut fetele....
Noi am fost azi iar la eco, s-a confirmat diagnosticul de stenoza pilorica, faza incipienta, e drept ca n-a mai varsat asa des, dar asta din cauza ca e sub tratament. In 3 zile a luat in greutate doar 10 gr, dr a zis ca nu mai trebuie amanat si sa-l operam ca daca mai stam o sa urmeze scadere in greutate si n-ar fi bine sa ajungem pana acolo. Am dat niste telefoane, am aflat ca dr Ordeanu Calin ar fi un medic chirurg bun la Pediatrie 1. Voi stiti ceva de el? Maine dimineata ma duc pana acolo sa discut cu el, azi nu l-am mai gasit.
Sa nu va mai zic ca am sufletul bucati si noduri in stomac, dar stiu ca e spre binele lui, n-are rost sa mai stau sa vad cum se chinuie din cauza asta si cu varsaturi si cu crampe care-l fac sa urle toata ziua si sa-l indoaie in doua In urma cu o saptamana era un copilas asa de cuminte si in cateva zile s-a schimbat cu 180 de grade
Maine o sa mai intru sa va dau detalii cu ce-am aflat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

am si eu mancarica pe foc dar am intrat sa vad ce mai faceti..

Lore sanatate , sper sa-i dai pana la urma de capat cu bolile si sa gasesti medici care sa te trateze corespunzator, eu zic sa nu te apuci de luat nus ce tratamente pana cand nu ai un diagnostic clar.

kitzy, dr. de care intrebi e cel mai bun deacolo si evident si cel mai cautat.

elenutza , de 3 ani ma "chinui" santeleg cum functioneaza sistemul sanitar si de fiecare data ajung cam la aceasi concluzie ...e harababura, haos, si sa nu mai pomenesc de doctori care nu-si merita nici pe departe titulatura pe care o au.
cat priveste cealalta pb cu egalitatea dintre femei si bb ,pai aci e poveste mai lunga si e legata in special de mentalitatea ramanilor si de faptul ca multi nu sunt nici in sec 21 open minded.

acu este la tv o emisiune in care apare Adela popescu care se iubeste cu Radu Valcan...nu ma asteptam la asta sunt protagonistii unei telenovele pe care o urmaresc inpreuna cu Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Lore, la multi ani!

Raluca, imi pare rau ca e musai de operatie! Dr Ordean e foarte bun. o colega de-a mea a lucrat cu el in spital si mi l-a laudat intotdeauna.

Elena, va tin pumnii sa treceti si prin asta!

pupici tuturor!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutare,

Raluca imi pare tare rau ca e necesar sa treceti printr-o interventie, dar in astfel de situatii trebuie facut ce e inspre binele puiului!

La Multi Ani si multa-multa sanatate, Lore!

Elenuta sanatate Iuliei, cum se mai simte?

Noi ne-am chinuit cu Tudor cu dermatita atopica, din pacate saptamana trecuta a avut un episod ingrozitor, am fost la Dermatologie ne-a dat Zyrtec si Fucidin(asta e unguent cu antibiotic), apoi am fost la homeopat. Considerand ca tratamentul medicamentos ne rezolva doar efectele cutanate si nu cauza, am decis sa nu-i dau tratamentul si sa merg pe remediul homeopat. Din fericire situatia s-a ameliorat simtitor, acum asteptam sa vedem cum evolueaza...

Am o intrebare la voi: stiti pe cineva care are sau aveti o pompa de san electrica marca Medela?

Seara faina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

alinabojuc-dupa ce simptome te-ai luat ca poate avea limbrici?ce mai prezenta pe langa somn agitat?oare nu-i de la dintiasori?

kitzy-tare rau imi pare draga, va tin pumnii sa scapati cat mai rapid si cu bine din asta!

anamica-offf, ce nasol, imi pare rau.sunteti mai bine? noi am fost racite, de asta am si absentat de la balet....

o seara faina sa aveti fetelor!

Lore draga sanatate multa si un sincer La multi ani!!!Tot binele din lume!!!

Meli, mami de Timea si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Va multumesc din suflet la toate, vad ca dr Ordeanu e laudat, as vrea sa fie pe maini bune Andreiutu meu.
Sper sa-l prind maine sa discut cu el si sa vedem cand ne interneaza.
Elenuta multumesc.

Mergi la inceput