Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 47 -
Raspunsuri - Pagina 8
Ruxandrada spune:
Scuze pentru mesaj, am ramas pe diacritice si a iesit o varza. Sper din tot sufletul ca ati putut citi ce am scris...![]()
R.
33+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
floaredemac spune:
Of, eu sunt mai grea de cap si nu prea am inteles, recunosc.
Adica am dedus ce ai scris, dar nu am inteles pas cu pas cum procedezi: iei scrisoarea medicala si mergi cu ea la CAS? De acolo primesti o hartie si cu acea hartie mergi la medicul de familie, care la randul lui iti da reteta, apoi la farmacie mergi cu reteta, cu scrisoarea medicala si cu hartia de la CAS? Stiu ca se poate face un dosar sau asa ceva, la CAS, ca sa primesti compensat 100%, oare despre asta e vorba?
26+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
Ruxandrada spune:
Da, Floricica,
exact asa. Altfel nu primim compensat 100%.
Eu sunt de vina ca am uitat de diacritice.

R.
33+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
floaredemac spune:
Ruxandra, multumesc!
Dar nu scapi, trebuie sa detaliezi un pic....
la CAS ai mers doar cu scrisoarea medicala?
Am scris un mail la CNAS, sunt curioasa ce /daca vor raspunde, referitor la acea nota pe care am descoperit-o.
Sa zicem ca eu nu mai am multe luni de folosit clexane (nici un am inceput macar
), mi-au ramas februarie, martie si aprilie in care trebuie sa fac rost de clexane, dar as vrea sa strangem informatii si pt celelalte gravidute sau aspirante, uite cum e cazul lui Vali cu gemeneii, ca sa aiba argumente si documente suficiente, daca e dreptul lor. Sunt convinsa ca se profita de "naivitatea" noastra, textele legilor sunt facute atat de ambiguu in mod intentionat, sunt interpretabile... dar trebuie sa stii cum.
26+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
mrnscmnc spune:
Salutare fetele va scriu iar din spital.Am ajuns aseara la urgenta cu contractii,dureri de burta si dupa ce m a consultat un doctor in garda si cu sangerare.Am facut soc mai ales ca doctora mea nu era si mi e teama de alti medici care te trateaza ca pe o cantitate neglijabila.Sper sa fie bebe bine ca m i s a scurtat colul si nici macar injectiile pt maturarea plamanilor nu am apucat sa le fac si nu am decat 30 sapt.Imi e frica sa nu fii facut iar hematom sau sa nu plece lacurile vasculare de pe placenta.Va pup pe toate si mai scriu cand pot
p@ulici spune:
Balanta scuze ca te intreb dar tu ce mutatii ai?
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
MeAlex spune:
Buna!
Am si eu nevoie de adresa de mail a dr. Uscatescu, mi-o puteti trimite pe pm, va rog? Multumesc mult!
Toate bune tuturor,
Alex
2 sarcini oprite in evolutie la 7 saptamani, respectiv la 9 saptamani, anticorpi lupus anticoagulant putin mariti (neconcludent), posibil FVL
QiaoBing spune:
mrnscmnc iti tin pumnii sa fie totul bine cu tine si cu bebe.
---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
QiaoBing spune:
MeAlex vezi PM
---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA