Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 47 -
Raspunsuri - Pagina 19
MeAlex spune:
Alla, am incercat sa citesc postarile tale anterioare sa vad ce tratament luai, dar nu am vazut decat vitaminele, utrogestanul si aspenterul. Nu ai facut Clexane sau nu am vazut eu?
2 sarcini oprite in evolutie la 7 saptamani, respectiv la 9 saptamani, anticorpi lupus anticoagulant
pentru 
balanta_tm spune:
alla, in cazul baietelui meu, la Viena, s-a pus foarte mare accent pe cariotipul fetal in persectiva unei alte sarcini. Daca il poti face aici, fa-l.
misa, in Austria cred ca doar anumite clinici agreeaza Fraxiparine in loc de Clexane. Cand am inceput eu anul trecut FIVul, era criza de Clexane si l-am intrebat pe dr de la Viena cu care am facut FIV daca macar pe perioada stimularii pot sa iau Fraxiparine si, daca testul se pozitiveaza, sa trec pe Clexane. Nu a fost de acord. A spus ca el nu este de acord cu Fraxiparine la cele care se pregatesc sa ramana insarcinate. La gravide nici atat.
p@ulici spune:
Balanta stiu ca nu au fost probleme sub Clexane, dar ma intrebam ce mutatii ai si nu gaseam nici unde 
Va pup pe toate si va doresc noapte buna si o zi minunata.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
denisa220972 spune:
Buna dimineata fetelor poftitii la o cafeluta si un ceiut cald
.
O zi buna si pupici multi 
Floricicademac
, sa vezi tu ce tanara am sa ma fac.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
Lia73 spune:
neata fetele
denisa multam de cafea 
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
sunshine4ever spune:
Buna dimineata fetelor !
Multumim de cafea Denisa, ca de obicei cea matinala, are griaj de noi 
Vin si eu cu vesti. Am fost azi la un heamtolog cica e ok in orasul meu. Intr-adevar nu ii trebuia mult sa studieze analizele ca stia cu ce se maninca. CAnd i-am zis ca de la mine putere am luat Clexane0,4 si nu afost de ajuns, nici nu a stat pe ganduri si mi-a zis ca o sa fac Clezane 2x0,4 din cauza mutatiilor melesi raman si pe aspenter 75, desi asta nuar fi o necesitate. M-am uitat mirat la el , (sincera eu m-am dus sa vad daca il pot convinge macare pentru 0,6 si sa im de scrisoare medicala) la care imi zice ca nu e nici ep departe doza mare, pot sa ajung si la 100/zi ca se da (aici nu am inteles clar) 0,1 sau 1 mg/kgcorp/zi.
Cu ceea ce m-a bagat inceata este cardiolipina. Eu am facut-o al alt laborator unde la valori normale scrie negativ si rezultatul meu este 11,1. Eu stiam ca pana in 20 este ok, si el a zis la fel dar m-a pus sa repet la Synevo si daca iese pozitiv trebuie sa cautam si in alta parte. Ei de zapacita ce am fost am uitat sa il intreb la ce oare s-a referit. Aveti cumva voi vre-o idee?
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 0,4/zi
sunshine4ever spune:
Mama lui de coagulate...am mai invatat si eu ceva dupa 5 ani de chin si incercari.
Nu stiam ca progesteronul e coagulat, si eu care bagam in mine is pe gura is vaginal per total 800mg. Hm...progesteronul+trombofilia+clexan insuficient cum sa nu fi fost avort, incep sa nu ma mir.
Iar de ceai eu stiam ca e ok, dar se pare ca o las balta si ceaiul.
Dar atunci fetele care ati mai avut treaba cu stimualrea, Balanta_tm, e as putea sai au pentru endometru? Daca nu estrogeni pentru ca e sintetic si nu e bine ca la fel coaguleaza sangele, nu natural, pai ce?
Greu e sa faci un copil, bien zice cineva, nu mai tin minte cine.
Misasi eu stiu ca austriecii dau fraxiparina in loc de Clexane dar uite ca si intre ei sunt pro si contra.
Teoretic e aceas heparian cu molecula mica, daor din cater am inteles Farxiparian se gaseste mai usor, iar de CLexane au mai multe cunostiinte si teorii.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 0,4/zi
Lia73 spune:
magduta
ptr mine, vb unui copil
vb in straineza 

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
floaredemac spune:
Websoftro, multumesc mult pentru raspuns. Incep sa nu mai am regrete ca nu am putut face la momentul respectiv. Cred ca daca faceam chuiretajul la un spital mai mare din resedinta de judet ar fi fost posibil si examenul anatomo patologic, dar la noi in oras nu se face. Oricum, daca a existat o nepotrivire cromozomiala "de moment", cum sugera medicul meu, sunt sanse mari sa nu se mai repete si la alta sarcina, nu? Adica daca ambii parinti si-au facut cariotipul si este ok, asa cum spunea Alla.
Magduta, ma bucur mult ca ai gasit un hematolog informat. Conteaza!
Legat de fraxiparine, sincer si eu am retineri, pt simplul motiv ca cea mai mare majoritate a fetelor au facut clexane si nu au fost probleme. Parca nu as vrea sa fac eu nota discordanta, desi ar fi mult mai usor de procurat.
Denisa
sa nu exagerezi, ca altfel sotul tau nu mai tine pasul cu asa o tinerica...
eventual cautam ceva si pt barbati sa ii intinereasca.
Alla, inteleg ca maine e chiuretajul? iti tin pumnii sa treaca usor
Miki-miki, ma gandesc si la tine .... poate scapi si se elimina natural totul.
Adrianaady
si pe Felixut
26+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
Ruxandrada spune:
Pup, mutante dragi!

In decembrie 2009 am facut chiuretajul pentru sarcina oprita in evolutie la Universitar, in Bucuresti, iar medicul mi-a spus ca nu e cazul de anatomo-patologic pentru ca nu o sa aflam mare lucru din cauza de metode si practici inca schipatande in Romania si ca mai util ar fi sa merg direct la Uscatescu. Ma rog si in ziua de azi pentru sanatatea lui si ii multumesc lui Dumnezeu pentru clipa de intuitie pe care i-a dat-o.
Asa, e Magdutza scumpa, progesteronul are si dezavantajele lui, de-aia trebuie contracarat cu eficienta...

Floricica, azi mergi la eco? 

R.
33+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!