Ian-Feb2011 Bv Shubulina ! Hai Relusha !
Raspunsuri - Pagina 5
maimutzica10 spune:
Gabi, si io auzisem ceva cum ca n-ar trebui oja.. Acu nu si-o face Shubu chiar rosii, ca n-o deoache nimeni; toti ochii o sa fie pe bb, klar.
Si io ma gandeam sa mi le fac un roz transparent, acu nici cu ghearele nefacute nu m-as duce ca parca arata mai bine pictate; plus ca o sa le fluturam pe sub nasul tuturor.
rox 34+ Marie Lorelei
think pink
angieangie spune:
fetelor eu ma bag la somnicpoate reusesc sa dorm..
eu mi-am taiat unghiile scurt de azi sa ma obisnuiescasta e..cresc ele mai tarziu
Shubu...bafta mainete asteptam cu vesti
Angie +36
bebe jucaus
amr 11 zile
shubulina spune:
Gata baita si unghiutele.Io vroiam rosii,asa mi-a zis si nea dr,ca sa fiu cea mai frumoasa dintre toate femeile d-acolo
Da am facut cu lac albicios,d-ala de french.Acuma mai am paru,sa-i trag o perie si gata.E centrala la mine aici,ma agita lumea cu telefoanele.
Gabi,e acelasi dr,da.
Si Gabriela,uimitor,eu ieri eram agitata,azi sunt intr-o stare de nesimtire
Gata,maine-i maine!
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
shubulina spune:
Gata baita si unghiutele.Io vroiam rosii,asa mi-a zis si nea dr,ca sa fiu cea mai frumoasa dintre toate femeile d-acolo
Da am facut cu lac albicios,d-ala de french.Acuma mai am paru,sa-i trag o perie si gata.E centrala la mine aici,ma agita lumea cu telefoanele.
Gabi,e acelasi dr,da.
Si Gabriela,uimitor,eu ieri eram agitata,azi sunt intr-o stare de nesimtire
Gata,maine-i maine!
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
dangabriela spune:
Ce are site-ul asta? Si la voi merge prost??
Shines si Roxx aveti Pm.
Shubu, somn usor , multa bafta maine!!! Te asteptam cu vesti bune si info noi pt cele ce urmam!
FVL heterozigot, 36 de saptamani Andrei
shubulina spune:
Mda,se pare ca merge forumu din 2 in 2.Scuze pt mesaju dublu,n-a fost cu intentie.Si la cum merge,nush cand reusesc sa sterg unu din ele.
Una peste alta,ma cam retrag spre patuc.
Tinet-mi pumnii pt maine si trimiteti un Doamne-ajuta si pt noi.
Va pup,sa ne auzim cu bine
Gata,maine-i maine!
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
florintunde spune:
-SHUBULINA
--RELUSHA
-JASMIN
DUMNEZEU SA VA AIBA IN PAZA....MARE BAFTA!
SA SCAPATI REPEDE SI CU BINE!
SA FIE BEBEII SANATOSI......
DIMINEATA SCOATEM MOTATELE FULL PENTRU VOI
sa avetzi o noapte linistita
Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
missmj spune:
Moamaa ce prost merge site-ul,abia am putut citi 5 pagini din urma.Am intrat si eu sa fac galerie pentru fete !
Hai Shubu
Hai Relusha
Shubu bravo fataaa, tre sa fii aranjata si mumoasa ca intotdeauna ! doar faci cunoastinta cu Bogica !!!
Relusha hai vorbeste cu bebe2 ,poate poate vine in noaptea asta ! hai mai bebe2 ,scoate nasucul afara fara forta !
Fetelor, va doresc o nastere usoara,recuperare rapida, bebei sanatosi si mancaciosi ! Asteptam vesti maine ! Suntem cu gandul la voi
carmen
38+ cu Andrei
AMR 4 zile pana imi vad piticul pentru prima data !
missmj spune:
mamutz felicitari !!! Doamne ajuta sa fii sanatoasa si sa duci sarcina pana la capat !
carmen
38+ cu Andrei
AMR 4 zile pana imi vad piticul pentru prima data !
ocsanica80 spune:
Buna seara fete harnice, frate dar ati scris nu glumu si sait-ul mergea speru prost offfff...dar aveti numai vesti bune asa ca
FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT
OAUUUUUUUUUU 4200 g si la 36 saptamanai 3200 fantastic de bine; ma bucur tare mult pentru voi ;
Apoi MAMUTZ felicitari din tot sufletul si nu te mai stresa cu bitestul ca eu am facut si triplutest, chiar daca bitestul a iesit bine si am stat asa incordata pana am primit rezultatele si totul s-a dovedit a fi doar statistica ;
Shubu esti in mare forma de cand ai aflat ca vine buburuzul, super tare;
si acummmmmmmm
HAI SUBULINA
HAI RELUSA
36 + Maria-Sofia
Roxana