Aspirante optimiste > 20 ani (625)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Olim daca ai ciclu regulat e posibil,insa depinde foarte mult de data exacta a ovulatiei.Exemplu la un ciclu de 28 de zile poti ovula in z14 + 14 zile faza luteala(perioada de dupa ovulatie),insa poti ovula si mai repede si sa ai o faza luteala mai lunga pt ca ea difera, poate fi si de 16 zile max.Sper ca am fost de ajutor.Multa bafta

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

cosminutza, sa vedem pe sfarsitul lunii ce se v-a intampla, daca aterizeaza rusii
multumesc de incurajari
oricum, daca e sa fie, sanatos sa fie, ca jucarii sunt destule, asa spune Alex ca o sa imparta cu fratiorul lui Andrei
deja ne streseaza de o luna, ba mai mult mai nou si vorbeste cu el, si il tine de mana, spune el
Doamne ajuta sa fie bine, oricare ar fii rezultatul!
mai trec pe la voi, sa ma pregatesc psihic daca e cazul , ca parca am uitat de acum 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

multumesc de incurajari fetelor maine e ziua cea mare, ziua in care voi primi de la doamne doamne cel putin un !
Asa sa ma ajute dumnezeu! you all

Mergi la inceput

altesa, Doamne ajuta sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

olim scuze ca ma bag in vorba, citesc si eu pe aici pt ca mi-as mai dori si eu un copilas.

Asa zisa varsta a fatului, de fapt varsta sarcinii de calculeaza de la prima zi a ultimei menstruatii pt ca asta se poate stii sigur, ziua conceptiei nu. Este o conventie medicala. Din acest motiv ti-a aratat tie 2 saptamani si o zi. Termenul se calculeaza prima zi a ultimei menstruatii + 40 de saptamani si la fel varsta sarcinii in saptamani tot timpul se calculeaza de la ultima menstra.

Doamne ajuta, oricum ar fi sa fie bine!
Tin pumnii tuturor aspirantelor.

Mergi la inceput

lavi, multumesc de info
la noi ziua conceptiei e claradaca e sa fie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Bella eu stiam ca CM vine la cateva zile dupa ce intrerupi duphaston si ca atata timp cat iei nu vine. Poate nu stiu eu bine... Doctorul nu ti-a spus sa iei un timp si apoi sa le intrerupi?

http://lt1f.lilypie.com/sxAwp2.png
ca in 2011 sa devin !

mi-a zis sa iau 5 zile cate 2 tablete pe zi

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bella asa e,se ia 5 zile cate doua pe zi,dupa acea in intervalul 5-10 zile ar trebui sa apara mentra.Felicitari pt magazin si sa fie cu succes
Altesa tin pumni sa fie cu succes

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

lavi, multumesc de info
la noi ziua conceptiei e claradaca e sa fie .

sa dea DD sa fie
si eu am tot calculat in ultimele luni..dar mai incercam

si asteptam II liniute

Mergi la inceput

corina, sa vezi ca apar liniutele cand cel mai putin te astepti, iti spun eu din proprie experienta
Doamne ajuta la toata lumea!

Mergi la inceput