Aspirante optimiste > 20 ani (625)
Raspunsuri - Pagina 11
cos_minutza spune:
Katy felicitari pt vestile bune de la medic.Uau frumos folicul pt z9,multa bafta la jap jap si sa ne aduci liniutzele peste 2-3 saptamani

Va pupic pe toate fara exceptii!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
histamina spune:
maine imi dau rezultatele pt sebastian.
inca un kg dat jos azi,pana maine sigur inca nul!Doamne ajuta sa fie bine!
azi l-am operat si e fimoza.plange de mi se rupe sufletul.
ankcta spune:
Buna dragutele!
Mai da vorbarete mai sunteti!!! Abia tin pasul sa va citesc ![]()
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Nike las k or sa fie bine analizele. Iar cu fimoza bine ca ai rez din timp. O verisoara are baietelul de 10 ani si dak nu l-a operat la timp acum o are la fel de mica k la 10 luni.
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 La multi ani aspirantele mele dragi! Va doresc ca 2011 sa va aduc bebei frumosi si sanatosi! Felicitari gravidutelor, am vazut la un moment dat titlurile, dar n-am apucat sa citesc. Fetelor noi le doresc sedere cat mai scurta la aspirante si mutare rapida la odisee! Eu am inceput protocolul pt FIV, maine incep si injectiile, Doamne-ajuta sa fie totul bine! ![]() ![]() ![]() ici multi tuturor!Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus! |
draguta de tine. Ne facusem griji k nu mai dadeai niciun semn. Sigur se va prinde makr un bb la tine!Ancuta , in curand
ankcta spune:
| citat din mesajul lui lucianamoga Fetelor sunt si mai optimista ; acum imi calculam data nasterii , daca se va intampla luna aceasta minunea , si imi iese pe 13 octombrie.Tatal meu s-a nascut pe 12 octombrie si din pacate anul trecut pe 12 octombrie l-am inmormantat ![]() ![]() .Si parca presimt ca el de acolo de unde e ma v-a ajuta sa am un bebe luna aceasta si sa il nasc de ziua lui.si inca de luna trecuta mi s-a fixat mie asa in cap ca voi naste de ziua tatalui meu.A si inca ceva cica as ovula pe 20 luna aceasta si e ziua sotului meu.Cred ca e o luna magica care va fi a mea cu siguranta! Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
Doamne Ajuta!

Ancuta , in curand
ankcta spune:
| citat din mesajul lui andr@ buna ziua; ce fac fetele mele? ceva vesti, cine urmeaza sa se testeze? didi iti tinem pumnii sa fie bine la fiv bella felicitari ptr magazin walkira ce mai faci? kitty draguta, te pup si te imbratisez cu drag;esti bine? paula iti multumim ca ne ajuti monik sorry ptr z1 gaby pana la urma veni cm? lore te rog eu, nu mai pune la suflet, si nu-ti pierde increderea, va iesi soarele si pe straduta ta anka, cix, katty,camcris, cosmi pupici la toate de molipsire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC 5+ |

Doamne Ajuta sa se prinda! Multumim 
Ancuta , in curand

sa vina luna asta