*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (127)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Sac de dormit de la 4 luni pana la 4 ani, zilnic inclusiv vara. Cred ca am vreo 10 saci de grosimi si marimi diferite.

Mav, suna rau ce zici tu acolo. Da, te rog, detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

alra, am editat mesajul pe pagina anterioara. acum fug la biserica, sa mai prind putin din slujba, sa vorbesc cu parintele, pt alex. dupa aceea o sa incerc sa o mai sun pe steli sa va zic exact care este situatia. cand m-a sunat dimineata sa-mi spuna ca alex e mai rau si sunt transferati azi si nu mai asteapta pana luni, nu am mai cerut alte detalii, caci si asa abia putea sa vorbeasca saraca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Offf ... Doamne ... sa fie bine puiului Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Steliana, multa sanatate lui alex. Suntem alaturi de tine, draga mamica.

Victor doarme de cand s-a nascut in sac dd dormit. Nici nu concep sa doarma altfel. De cand a inceput sa meraga, i-m descusut sacul la picioare si asa are libertate de miscare. Nu protesteaza. E obisnuit. Mai are momente cand zice ca nu il vrea da' ii spun ca poarta pelerina lui superman sau a albei ca zapada. So, pijama de bumbac cu picior si sac de dormit tde la ikea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Darling, si David doarme tot in sac de dormit, iar pijamaua este tip salopeta, asa cum zice si Otilia.Din pacate astea sunt ultimele pe care le va folosi, fiindca nu am gasit mai mari de 3 ani, iar astea ii sunt fixe.imi pare rau ca nu l-am pus pe liviu sa se uite dupa salopete, cand a fost in Olanda, sunt convinsa ca acolo ar fi gasit.

Alex, multa sanatate. Suntem cu gandul alaturi de voi.

Mav, ai pm.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

MAV, DANA, trimiteti-mi si mie pe PM sau mail datele contului cand aflati ceva... si nr. de tel. pt SMS.

Ne rugam si noi pentru Alex...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Suntem si noi alaturi de Alex , sa dea Dumnezeu sa fie bine mai repede.

Malinas salopeta din aia folosim si noi, aici sunt si pentru adulti . Ceva de genul www.footballfanatics.com/NFL_Baby_Clothing/Gerber_Cincinnati_Bengals_Infant_Ash-Black_Fleece_Footed_Sleeper" target="_blank"> asta

am facut niste clatite cu iaurt si banane, o nebunie, a mancat edu de se bateau turcii la gura lui. Se pot face cu diferite fructe. Sunt din alea mici, gen americane. Pun reteta pe mamici de cozoncei gatesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

cred ca-i super haios cand se trezeste si umbla asa cu "rochita". Am vrut sa-i fac si eu asa lui eduard insa atata se foieste ca se trezeste cu sacul adunat sub el si picioarele tot goale

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

Victor doarme de cand s-a nascut in sac dd dormit. Nici nu concep sa doarma altfel. De cand a inceput sa meraga, i-m descusut sacul la picioare si asa are libertate de miscare. Nu protesteaza. E obisnuit. Mai are momente cand zice ca nu il vrea da' ii spun ca poarta pelerina lui superman sau a albei ca zapada. So, pijama de bumbac cu picior si sac de dormit tde la ikea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Thea doarme in pijama cu sosete in picioare (la noi nu i-am mai gasit salopete de la 18 luni asa ca am trecut la pijama clasica), iar patura sta pe ea fix 5 minute. Sac nu i-am luat ca am incercat sa-i inchid paturica (e din aceea port-bebe cu fermoar) si se zbate si urla instant. Acum avem 23-24 grade in dormitor si nu-mi fac probleme, prin aprilie cand nu vor mai da caldura nu stiu pe unde scot camasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darling_
Malinas salopeta din aia folosim si noi, aici sunt si pentru adulti . Ceva de genul www.footballfanatics.com/NFL_Baby_Clothing/Gerber_Cincinnati_Bengals_Infant_Ash-Black_Fleece_Footed_Sleeper" target="_blank"> asta

da, salopete genul ala.Deci trebuie sa va afcem o vizita sa cumpar cateva pt David :D. Eu gasesc ca sunt foarte bune, fiindca nu ramane cu spatele gol. noi avem si cu picior si fara picior, dar alea cu picior sunt mai bune.

Ma duc sa ma uit la reteta de clatite, poate fac saptamana asta, ieri am facut un chec iar joi am facut clatite.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput