Luna de miere (povesti, idei, opinii, alegeri)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celi-bia spune:

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Noi in "luna de miere" am ajuns la 4 ani dupa nunta Ce sa-i faci, daca dupa nunta din Scotia am plecat in Romania, unde am mai avut inca un rand de petreceri, invitati etc. Iar apoi ne-am luat ba cu una, ba cu alta, gasit job, schimbat job, cumparat casa etc...

Dar in final, am petrecut o saptamana minunata in Alghero, in Sardinia. Am locuit intr-un apartament inchiriat in Orasul Vechi (in care de fapt doar dormeam, in rest haladuiam prin oras sau faceam excursii), am inchiriat o masina si "am batut" nord-vestul insulei in lung si lat. Plaja-plaja (desi nu prea ne-a interesat), marea super-albastra si calda (la sfarsit de septembrie), peisajul superb, preturile foarte bune, deloc aglomerat dar nici atmosfera de statiune pustie, mancarea delicioasa, multe, multe de descoperit (micutele magazine locale, pestera "Grota lui Neptun", reconsituiri de sate neolitice, oraselul medieval Castelsardo, insula Asinara etc). Am ramas cu niste amintiri minunate

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Nu ne arati si niste poze? Nu pot decat sa banuiesc ca a fost tare frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Uite aici

http://s307.photobucket.com/albums/nn283/darkbendis/Como%20and%20Venice%20June%202007/Sardinia%20october%202007/

Dark Bendis

Mergi la inceput

Citat:

Uite aici

http://s307.photobucket.com/albums/nn283/darkbendis/Como%20and%20Venice%20June%202007/Sardinia%20october%202007/

Dark Bendis

Mersi frumos, acum ma uit

Mergi la inceput

Citat:

Uite aici

Dark Bendis

Superbe, Superbe, m-am delectat cu ele. Vad ca ai mai fost #537;i prin alte parti frumoase, misto de tot, îmi plac la nebunie oamenii care calatoresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Sau in sudul Frantei, la Colliure sau orice orasel de acolo, Port Leucat, Barcares, Argeles... superb in iunie!

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui J G

Sau in sudul Frantei, la Colliure sau orice orasel de acolo, Port Leucat, Barcares, Argeles... superb in iunie!

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Ah, iubesc si eu sudul Frantei, in special Palavas, Sete, Montepellier

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Luna de miere. Unde?

Luna de miere -1

Luna de miere-2

multumesc din suflet, am devorat acest topic, pacat ca nu l-am gasit mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

cu multa placere celi-bia (am cautat in subiecte arhivate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Nu stiu altii cum sunt , dar eu prefer destinatiile exotice, las pe cele apropiate pentru la pensie sau, eventual, le ating in week-end-uri, nu in vacante....iar pentru luna de miere se presupune ca aveti nevoie de multa liniste si intimitate, nu? Spuneai ceva de iunie, deci cu atat mai mult iti recomand ceva departe, in Europa fiind debut de sezon, uite, in Caraibe (locul meu preferat, raiul meu), e tocmai invers, in iunie nu se inghesuie americanii si tarifele nu sunt de speriat, mai ales daca pleci cu pachet de prin Spania sau alte tari, adica charter si nu avion de linie. Acum sigur ca mie una nu prea imi place turismul de masa si prefer sa merg pe cont propriu (fiindca am si discount-uri pe liniile aeriene), si iti spun si unde, in BVI, Insulele Virgine Britanice pe romaneste, e de vis, am fost acolo 7 ani la rand, inclusiv in luna de miere si acum mai astept putin sa creasca piticul (2,5 ani) sa mergem impreuna, dar nu cred ca mai rezist anul asta ...Uite, anul trecut am mers cu el in Punta Cana (ca tot iti recomanda cineva), mie personal nu mi-a placut, desi am stat intr-un resort luxos, dar dupa BVI e greu sa iti mai placa ceva....Mie personal mi-ar mai place Bora-Bora sau Maldive pentru luna de miere ( e ceva special, nu), dar acum depinde de voi ce preferati, muntele sau marea, linistea sau zgomotul, destinatiile istorice sau leneveala pe o plaja de vis....si, bineinteles, depinde si de buget. Oricum, oriunde v-ati duce, important este sa va simtiti bine impreuna, restul nu conteaza! Mult succes! si ....Casa de piatra!

Mergi la inceput