Luna de miere (povesti, idei, opinii, alegeri)
Nu am observat sa existe un topic aici in care sa se discute doar acest subiect, dar daca exista va rog sa ma redirectionati spre el. As dori sa citesc mai multe opinii de la cei care au fost deja în luna de miere, unde? de ce au ales o anumita destinatie? cum a fost? etc
Eu momentan sunt la faza în care nu am ales inca destinatia si sunt mai multi parametri dupa care ma ghidez, de aceea m-ar ajuta orice sfat
www.celina-bianca.blogspot.com
Raspunsuri
sdcristian spune:
in antalya, la kremlin palace
a fost de vis, te simti super rasfatat, ai tot ce iti trebuie, si distractie, si mancare buna, si conditii excelente, tot.
mama de Carol (29.12.2008) si 12+
lavi02 spune:
Finii mei au fost anul trecut 2 saptamani in Toscana, au vazut Florenta, Siena, Cinque Terre. S-au cazat in vreo 2 locuri la vilisoare pline de farmec (au platit parca in jur de 80 de euro pe noapte), le-a placut f f mult.
La intoarcere s-au mai oprit vreo 3 nopti la Rovinj in Croatia, sa-si traga sufletul dupa o zi plina de drum pentru ca au fost cu masina.
Apropo de Croatia si asta poate fi o destinatie misto de luna de miere.
Depinde ce vreti: all-inclusive, sa stati toata ziua tolaniti la plaja si piscina sau sa mai si vizitati ceva, sa mai mancati la cate un restaurant specialitati locale.
Avion sau masine? O saptamana, 10 zile, 2 saptamani? Buget aproximativ?
celi-bia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian in antalya, la kremlin palace a fost de vis, te simti super rasfatat, ai tot ce iti trebuie, si distractie, si mancare buna, si conditii excelente, tot. mama de Carol (29.12.2008) si 12+ |
Multumesc, foarte multa lume mi-a recomandat Antalya si Turcia în general, pentru all inclusiv-ul execelent, dar parca eu nu as vrea Turcia acum, o las pana mergem cu bebe, acolo sunt conditii super pentru familiile cu copii mici.
celi-bia spune:
citat din mesajul lui lavi02 Finii mei au fost anul trecut 2 saptamani in Toscana, au vazut Florenta, Siena, Cinque Terre. S-au cazat in vreo 2 locuri la vilisoare pline de farmec (au platit parca in jur de 80 de euro pe noapte), le-a placut f f mult. La intoarcere s-au mai oprit vreo 3 nopti la Rovinj in Croatia, sa-si traga sufletul dupa o zi plina de drum pentru ca au fost cu masina. Apropo de Croatia si asta poate fi o destinatie misto de luna de miere. Depinde ce vreti: all-inclusive, sa stati toata ziua tolaniti la plaja si piscina sau sa mai si vizitati ceva, sa mai mancati la cate un restaurant specialitati locale. Avion sau masine? O saptamana, 10 zile, 2 saptamani? Buget aproximativ? Uite, chiar azi am cautat ceva pentru Toscana, este o zona din Italia pe care nu am vazut-o si pe care chiar vrem sa o vizitam. Este o zona romantica, ne face cu ochiul si o luam in considerare. Mersi ca mi-ai intarit ideea, oricum te anunt daca am ales asta |
celi-bia spune:
citat din mesajul lui lidiadanaila Punta Cana . lidia |
Ah... Republica Dominicana este cu mult peste bugetul meu, dar nu neg... ar fi extraordinar de frumos
Bebe Beca spune:
Destinatii superbe pentru luna de miere sunt o multime, totul depinde de buget. Ti-as recomanda Lisabona, este un oras extrem de frumos si, daca inchiriati o masina, puteti vedea imprejurimile ei, oceanul, o frumusete...
Bineinteles, Maldive, Mauritius, etc, astea sunt destinatii faine, dar pentru bugete mari.
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 32+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
danutz spune:
Noi am petrecut 2 saptamani in Portugalia. A fost ceva de vis.
Am simtit un incredibil romantism in Porto, unde ne-am cazat la un hotel amenajat intr-un mic castel din sec.19, restaurat, cu o gradina superba, luminat feeric noaptea. Plus plimbarea pe raul Douro cu vaporasul, plus pranzurile luate in micile restaurante stradale unde se asculta muzica fado si zaceam dupa masa cu un pahar de vin in fata.
In Lisabona am stat putin, doar 2 zile, timp in care am alergat sa vedem cat mai multe, am fost mai mult turisti nu neaparat indragostiti.
Dar minunat a fost in Evora, care ne-a surprins si fermecat cu stradutele sale seculare si mai ales cu vinho verde, in sud in Portimao unde ne-am plimbat cu orele pe plaje si unde noaptea stateam in balcon si ascultam oceanul.
In Cascais am descoperit un micut restaurant cu specific pescareasc,chiar pe stanci, langa Boca do Inferno, extrem de elegant. Nu o sa uit niciodata ce culoare,ce sunet si ce miros avea oceanul vazut de sus...
Dupa calatoria noastra prin Portugalia am ramas asa cu un mare dor si sigur ne vom reintoarce!
valentinag spune:
citat din mesajul lui celi-bia Ah... Republica Dominicana este cu mult peste bugetul meu, dar nu neg... ar fi extraordinar de frumos |
Nu neaparat!Depinde bineinteles ce buget ai, dar daca iti iei bilete pentru martie, aprilie, mai, sunt multe oferte bune.Bine, bune pentru Dominicana!
Pe vremea meanu se purta mersul pe afara in luna de miere, asa ca am fost prin Romania,sor'mea a fost la Roma si i-a placut foarte mult!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
celi-bia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui valentinag
Nu neaparat!Depinde bineinteles ce buget ai, dar daca iti iei bilete pentru martie, aprilie, mai, sunt multe oferte bune.Bine, bune pentru Dominicana! Pe vremea meanu se purta mersul pe afara in luna de miere, asa ca am fost prin Romania,sor'mea a fost la Roma si i-a placut foarte mult! "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Eu vreau sa plecam ori in iunie imediat dupa nunta, ori cel tarziu in august cand avem amandoi concediu (august in fiecare an, dar poate se fac exceptii pentru o sapt in iunie, doar odata e luna de miere). Ideea e ca sunt constienta ca atunci sunt cele mai mari preturi la vacante oriunde ai vrea sa mergi.