Prietene la bine si la greu - 97
Raspunsuri - Pagina 19
Lidia74 spune:
Simina tare rau imi pare de bunica ta . Nush ce sa spun pt constipatia lu' aia mica.
Monis ca bine zici de masca cu argila. Si eu mai imi pun din cand in cand si amestec argila cu ulei de masline. Apropo Licu argila nu expira niciodata ( e lut pur). Nush ce contine aia ce o ai tu la plic dar daca nu are si alte ingrediente nu ai de ce sa te temi.
lylyana.ion spune:
Angi, la noi au iesit maselele fara prea mare bataie de cap, doar frichineala multa noaptea si ceva diaree, fara febra si fara lipsa pofta de mancare. rezista! inca putin si e gata!
Simina, pt constipatie fructe: para si strugure.
imi pre rau pt bunica
crissa13 spune:
Buna seara prietene dragi,
Va multumesc mult pentru urari, sunteti minunate!
La multi ani cu intarziere Krelia, Dana_n, Ancutza, Mami.Ilinca, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copii vostrii!
Noi am ajuns acasa de cateva zile am fost de sarbatori la mama (care sta tot in oras cu noi) si de abia acum am avut acces la calc.
Am vazut ca Lauriciu e gravida , felicitari mamico, sa ai o sarcina si nastere usoara. Smara felicitari si tie si la fel sarcina usoara!
Simina noi tot cu suc de morcov am scapat de constpatie.Imi pare rau pt bunica. Iar poza e dementiala cu Maia lipita de geam.
Angi pup bebica deranjata de maselute. Nu stiu ce sa te sfatuiesc in privinta lor pt ca noi inca sutem fara maselute.
Lumi foarte tare Annabelle cu tati si bidonul.Felicitari pt cele 180 g papate. La cat mai multe.
Dymomo imi pare rau de vestile proaste.
Lumi_c si Robert a avut cojite in cap l-am dat cu ulei de masline si apoi periat dupa baita.Scapase de ele apoi am vazut ca au reaparut. Nu m-am mai uitat de ceva timp sa vad daca mai sunt pt ca are parul foarte des si nu prea sta locului sa il verific.
Cory bafta cu reacomodarea la serviciu. Ii inchipui cat poate fi de greu. Foarte frumoasa reactia lui Andrei cand ai ajuns acasa.
Cristina merci de reteta pt biscuiti, chiar vroiam si eu sa o cer.
Cam atat imi aduc aminte din ce s-a scris cap asta.
Noi suntem bine, Robert e foarte vioi, a invat sa se invarta, e foarte comic cum isi tine manutele cand face asta si apoi cand ameteste cum cade pe jos(sper sa nu se loveasca prea tare). Spune foarte multe cuvinte,incearca sa ne imite in tot ce facem, stie cum fac unele animale din carticele lui si toata ziua imi cere sa i le arat.Pe zi ce trece imi e mai drag de el.
Si ca non-cra acum nu mai mananca fructe deloc, nici bucatele nici pasate, nu stiu cum sa il fac sa le accepte. Nici nu prea mai stiu ce sa ii dau dimineata sa papa, cascavalul e cah, barnza e cah, oul (inca nu am introdus albusul) e cah, iaurtul e cah.Macar la pranz imi papa bine si tztzi sa traiasca.
AAA si in plus maraie destul de multicel cand vrea ceva, cand nu reuseste sa faca ceva, cand nu ii convine ceva. Tot astept sa treaca de perioada asta cu maraieli.
PS: va multumesc pt cartea Supernany.
Cam atat am putul la ora asta.
O noapte buna tuturor.
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
laurairina13 spune:
Niatzaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
O cofi in vena serveste careva? Ma rupe noaptea cu miorlaitul si frichineala..
Crissa, m-am bucurat sa te citesc, am bagat si un ochi la pozicile cu blondinul tau, tare harnicut e la asezat hainute si carti Si mi-a placut tare mult ce par frumos si bogat ai, stii tu ce face invidia+++ din om
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Niatzaaaaaaaaaaaaaaaaaa! O cofi in vena serveste careva? Ma rupe noaptea cu miorlaitul si frichineala.. |
io io io! poftiti doamna gravi o speciala pt matale, fara cofeina
restul fetelor poftiti la o tare
Doamna cu frapucine si capucine adevarate, cand ne mai rasfeti si pe noi?
si neata!
ralu_seby spune:
Neatzaaaa!
Da chiar asa, duamna cu frapucinele ne-a uitat? Lasa bortoselele sa pofteasca, sa saliveze aici de pofta?
Sigur vine ea cu vreo veste, gateala, realizare..
Dau si eu niste , mi-e dor de Lavi
Lumi, f tare Anabelle, ma bucur f tare pt fructutele papate
Licu, imi pare rau ca Rechinasa se frichine toata noaptea, sper ca pe Matei sa-si pastreze somnul bun din ultimul timp, ca altfel nu stiu cum o sa ma concentrez la munca.
poponitzu' meu Matei-Andrei
Mami de toddler nazbatios
monis5 spune:
ca sa fiu si eu utila, las capitol nou langa cafelute
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)