Prietene la bine si la greu - 97
Raspunsuri - Pagina 17
cristina_boc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Buna ziua fetele Am intrat sa va intreb cu ce pot sa-mi ajut fata sa scape de constipatie???????? |
La noi de mare ajutor a fost para. Nu sunt sigura ca laptele de vaca ii face bine (pam-pam). Stiu mamici din parc care au zis ca la introducerea de LV, copiii s-au constipat.
Imi pare rau pentru bunica ta.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
cristina_boc spune:
Buna ziua fulgusori,
Andrei doarme, supica de perisoare de pui este pe aragaz, deci eu pe forum. Dimineata a papat niste mamaliguta iar pe seara i-as face niste gris cu dulceata.
Andrei tuseste foarte urat, de ieri. Sper ca pana maine sa treaca.
Ralu, tinem pumnii la vaccin, sa nu doara si fara reactii adverse. Dupa ROR Andrei a avut ceva mucusori si i s-au inflamat foarte tare ganglionii.
Ce fain de Remus ca pleaca la balaceala. Eu nu stiu inota, dar parca l-as duce pe asta micu la un bazin, sa vad ce reactie are in apa.
Am si eu o intrebare: ce stiti despre tratamentele la salina? Parca l-as duce pe Andrei la salina de la Turda, dar inca nu m-am interesat daca este bine. Am uitat sa o intreb ieri pe pedi. Nu as da search pe goagal ca cine stie ce prostii citesc iar.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
Lumi_Richard spune:
Laurici,pisicioasa a reactionat foarte bine cu bunica si matusica,la inceput a fost un pic rusinoasa,si a stat numai in brate la Richard,spre fericirea lui.
Eu nu am fost super emotionata,ca era Richard foarte emotionat,si mi-am consumat energia incurajandu-l pe el(nu a mai vazut-o pe maica-sa vitrega de 6 ani,de vorbit,vorbesc doar de vreun an si ceva....)
Cumnata am cunoscut-o cand eram gravi,e o super dulce si abia asteptam sa o vad!
Simina,eu as opta pt pere si struguri,si in caz de nu merge,un supozitor cu glicerina(4 zile e ceva!)
Suc de morcov nu recomand,pt ca pe a mea a constipat-o.
Imi pare rau de bunica ta,si de chinul vostru
Astazi sunt fericita tare,a mancat pisicioasa cam 180 grame de fructe cu cereale. I-am facut o ciorbita de vitel acrita cu lamaie,si borcanel de calcan,sa vedem ce ii place.
smaranditza spune:
simina, pe mine para m-a salvat intotdeauna. Adica...pe Timi, mai concret. Sunt sigura ca in amestec cu laptele, va rezulta ceea ce astepti: eliberarea.
Eu de doua zile am inceput sa-i dau lui Timi probiotice, si atat de bine doarme noapteaaaaa! Daca inainte se tot scremea si se incorda si se trezea pana sa dea niste gaze afara, acum nu doar ca nu mai are asa multe gaze, ci le elimina si mai usor, fara mare tam-tam.
Pe la 8-8.30 seara il culc, pe la 12-1 noaptea mai bea vreo 180-200 ml lapte, si apoi se mai trezeste pe la 5.30 dimineata, ii dau apa, iar la 7 trezirea finala. Ioi, de l-ar tine programu asta, as fi cea mai happy de pe pamant.
Cu mancatul in schimb avem probleme, si chiar mi se pare ca a slabit putin. Sper sa nu ii faca concurenta lui Firicel, ca imi cam intinde nervii cand vine ora de masa.
Multumesc inca o data penttru info despre iod. Vad ca sunt tare controversate parerile. Greu de luat o decizie... of...
Ma duc sa mananc si eu ceva si sa ma reapuc de lucru.
fetele.
Mami de Timi nazdravan si 11+ cu Fantomas
Biara spune:
Repede ca am mancarea pe foc
Simina cumpara-i de la farmacie microclisma pentru copii, cu supozitorul e mai rau ca o constipa mai tare, burtica ranjitei
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
monis5 spune:
am 15 minute de forum
cu intarziere, La multi ani mamicilor Mami.Ilinca si Crisa! sa fiti iubite si fericite!
Lumi_calin si Iulian are cateva cojite pe crestet, in jurul fontanelei. L-am dat cu niste crema de aia de cand era bebelus (cu vaselina si nu mai stiu ce, de aia preparata in farmacie) dar cum e f grasa, nu am perseverat. O sa incerc si eu cu ulei de masilne sau crema de galbenele, acum ca are parul putin mai scurt.
Ramona as adauga ca in perioada tratamentelor homeopate, nu se foloseste pasta de dinti deloc (exista in farmaciile homeopate o pasta speciala de dinti). SI la adulti, remediile trebuie administrate sub limba si lasate sa se topeasca, nu trebuie rontaite sau inghitite intregi.
Licurici m-am gandit la tine azi, cand am reusit sa fac o baie si mi-am pus o masca. Am niste argila de la Aslavital, care mie imi place f tare. Amestec jumatate de plic cu apa calduta, cat sa se faca o pasta, care se intinde pe fata si se spala apoi cu apa calda, dupa ce se usuca. Dupa aia merge o crema f hidratanta. Imi mai faceam in vremuri de mult apuse, masti cu drojdie .
Raluci o frumusete de baiat s-a facut Renus
Ralu spor la vaccinat! si spor la cumparat camasute noi.
daca s-a uitat cineva la serialul www.imdb.com/title/tt0773262/" target="_blank">Dexter poate-mi spune si mie unde gasesc in tara asta camasute ca a detectivei Debra Morgan, ca m-a tampit fata asta. In ultima serie cred ca numai la camasile ei m-am holbat . Mi-am luat o singura data din Austria vreo 4, dar de atunci n-am vazut pe la noi nimic asemanator. (ba mint putin, am vazut recent in Marks&Spencer una cadrilata, dar era dintr-un material cam ca tifonul si costa 188 de lei - pe alea din Austria am dat 12 eur / buc).
Lumi cat de tare e Annabelle cu "gantera" lui tati . Adevarul e ca ramai masca acum, cate lucruri pot intelege deja. I-am dat duminica un borcan de ala mare de plastic de muraturi in care-si tot pune acuma jucarii mici. Si desi cuvantul 'borcan' nu este deloc prezent in vocabularul nostru, a doua zi cand l-am intrebat unde este borcanul, a plecat glont sa mi-l aduca . Sunt senzationali
Dymomo ce mai faceti voi?
Gabitza imi pare rau, nu am cum sa te ajut, noi toate hainutzele le avem de pomana si habar nu am de unde sunt cumparate.
Cory bafta multa la reacomodarea cu munca. Imi imaginez doar ce greu trebuie sa fie, dar momentul asta tot va veni. Si oricat ne-am dori sa stam mereu acasa in preajma piticilor, cred ca e bine totusi sa luam stratul inapoi la viata... obisnuita .
Legat de atsa, Dozz te-ai mai acomodat la birou? cum mai merge? Felicitari pentru Ana_coboratoarea_din_pat.
Marijan eu as face o proba inainte de seara cu botezul. Adica as chema bunica si as lasa-o cu fata ca si cum tu nu ai fi acasa, sa vezi cum merge. Si i-as lasa lapte muls. Ditractie placuta
gata, timpul a expirat , pup cu drag toate fetele
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
marijan90 spune:
Hello!
Multumesc fetelor pentru raspunsuri si Monis ai dreptate am sa fac o proba inainte de botez sa vedem cum se descurca amandoua
Simina, eu zic sa renunti la fainoase, sa ii dai foarte multe fructe si poti incerca si iaurt( noi cu para iesim repede, eu amestec si para cu banana ca sa nu se constipe)
Fetelee, am reusit si am pus si eu cateva poze pe contul comun
Cred ca s-a trezit pitica, va pup
lylyana.ion spune:
Sotul intra in pat si-i sopteste sotiei la ureche: "Sunt fara chiloti"
Sotia: "Lasa-ma sa dorm, o sa-ti spal maine o pereche!"
raluci_b spune:
Simina - euzic suc de morcovi, pe noi asta ne-a scos din problema, apoi si fructele de care au zis si fetele si ciorbe. Imi pare rau de bunica
Multumim de comentarii bubu va pupa
Dankutza - Vom merge la bazin la Rin Hotel in Otopeni, nu este ceva special de copii, este foarte curat si instructorii sunt foarte misto. Am ales varianta asta in loc de babyspa sau micicampioni, pt ca mi se par preturile mult prea aberant de nejustificative. Aici dam 80 lei pe sedinta individuala
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
laurairina13 spune:
Monis, masti de alea la pliculet am si eu o cutie uitata prin baie, probez diseara sa vad daca mai sunt valabile.
Aseara pt ca nu am mai degresat de cateva zile fata cu nimic gel de spalat sau tonic, am bagat un frecus cu malai, dar doar pe T, nu va spun curata a iesit fata. Si pe urma am dat iar cu ulei de masline..ce sa mai, am pus de o mamaliga pe fata mea
Vad ca are actiune buna uleiul de masline pe tenul meu, dar daca as lucra sau iesi din casa, nu pot sa ma dau ca lucesc toata..indiferent de torn putin si masez bine cu putina apa sa intre in piele. Musai tre sa caut o crema de zi...
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU