Pufii de 2010 isi iubesc mamicile (196)
Raspunsuri - Pagina 3
ioana_fota spune:
DARGOS
LETIZIA
Sa fiti sanatosi si norocosi sa va bucurati parintii!!
Fetelor va multumesc din suflet pt urarile de ieri .
Bea distractie placut la strand si a fost de coma faza cu Ivanel
Simply sa va fie de bine iesirea in 2
Ayanna Dariuca.
Sanatate multa pufilor care mai sunt bolnaviori si in rest nu prea imi mai aduc aminte
Lillo spune:
La multi ani Dragos!
La multi ani Letizia!
Sa fiti sanatosi, si sa cresteti mari, voinici si frumosi!
O zi din viata piticului:
2 Lapte, Somn,
6:00 Lapte, Somn,
8:00 Tzopaiala in patut, Butonat masina de spalat vase/rufe cat imi fac eu dus si pregatesc micul dejun ptr nr.1, Schimbat scutec, toaleta de dimineata,
10 Papa (iaurt+biscuiti/paine), Joaca, patrulat prin casa
11 Somn,
12-14 Joaca
14 Papa (piure de legume/orez/supa cu galuste/ ciorba+ carne/ou), Scotocit in sertare, joaca in carucior, Somn 1 ora, Joaca
17:30 Papa (fructe), Joaca
19:00 Papa (un colt de paine, un biscuite, cat mancam noi, ocazional primeste si el ce mancam noi)
19:30 Baita, creme, etc
20 Papa (cereale cu lapte)
20:30 Somn
onitza spune:
XELA, acum am vazut ca m=ai intrebat de Duni, dar plange Dani si nu pot scrie mult: pe scurt, este fffff ok pentru familisti, am stat la Hotelul Marina Royal Palace 5*, dar am schimbat camera ca se auzea f tare echipa de animatori de la piscina, plus muzica noaptea cu focul de tabara...ni s-a dat asadar camera cu park view (a doua oara) si era mai liniste...ma rog, noi eram si cu 2 copii care dormeau la pranz si era imp sa avem parte de liniste...mai treceau masini pe drum si se auzeau dar nu se compara cu zgomotul de la piscina. In statiunea nu ai ce vedea, te mishti doar in cadrul complexului, dar sunt spectacole la amfiteatru in fiecare seara. E o placerea seara sa te plimbi prin complex. Mancarea extraordinara, apa piscinelor f curata, curatenie in camere de nota 10...nu stiu ce te-ar mai interesa.
Anul asta dar mai mergem o sa facem o Albena cred ca vrem sa mai vedem si alte statiuni. Pana acum am fost la Nisipuri, Duni, Ctin si Elena...si cam atat.
Daca mai vrei impresii te rog scrie-mi PM ca posibil sa nu vad mesajul tau, nu pot citi tot ce se scrie, mai ales ca-s cu treburi, maine ma serbez si am de umblat azi. ...nu e zi de nastere, ci onomastica ce tocmai a trecut.
Pupic dulce si sanatate puilor raciti.
mamidepuiuti spune:
am vazut ca am incurcat borcanele...multam,beatrice de cafea
hai,zgubi,hai!
o zi de-a lui alex:
intre 7 si 8.30 trezirea+ tztz
joaca
9-10 fructe+branzica sau iaurt
posibil somn pe la 11 max o ora
pe la 12.30-13 pranzul(legume+carnita)am scapat de blenduiala
joaca
pe la 16 somn,daca am noroc sa doarma o ora,este ok pt programul de seara,daca nu...s-a dus pe copca programul...
la 17 avem iar legume sau supica depinde ce se nimereste
la 20 avem cereale cu lapte
somn pe la 21 daca respectam programul,daca nu...cand se nimereste...
tztz e fara numar noaptea si ziua...cand vrea mushkiu' lui
mami de Alex si Radu
plateea spune:
LMA DRAGOS-ANDREI!
LMA LETITZIA!
neata fetele...
eu cica incerc sa ma pregatesc sufleteste pt ziua de maine asa ca sunt o epava...
bea, dece, xela, ayanna, sorina, (scuze daca am uitat pe cineva) multumesc de ganduri. astept si eu sa vad ce iese.
app... de la dinti nu e ca dinti i-au mai iesit si n-a avut nimic... l-am dres in mare, sper pana maine sa fie ca nou sa-l las cu inima impacata...
apar cand ma pun pe picioare ca acum... nu-mi arde de nimic..
pup pufii dulci!
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
mamidepuiuti spune:
plateea,te inteleg perfect prin ce treci radu a fost la bunici de la 2 ani pana la 4.5 ani...greu...erau perioade cand apucam sa merg la el o data pe luna
dar dupa ce a mai crescut,stii tu cum asteptam sa vina vacanta sa-l plasez iar la bunici?..apucam si eu sa respir...mda,mama rea,cum vreti voi,dar aveam nevoie de pauza
o sa fie bine,vei vedea!
rabdacol,mamico!
mami de Alex si Radu
plateea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti plateea,te inteleg perfect prin ce treci radu a fost la bunici de la 2 ani pana la 4.5 ani...greu...erau perioade cand apucam sa merg la el o data pe luna dar dupa ce a mai crescut,stii tu cum asteptam sa vina vacanta sa-l plasez iar la bunici?..apucam si eu sa respir...mda,mama rea,cum vreti voi,dar aveam nevoie de pauza o sa fie bine,vei vedea! rabdacol,mamico! mami de Alex si Radu |
eu tot sper ca tot raul spre bine si ma consolez ca pt el fac ce fac... mc de sprijinul moral. conteaza... o lume intreaga!
ayanna... uitam sa felicit zgubiliciul mergator... asa, pui... alearg-o pe mami de sa nu mai stie de ea... arata-i cine-i sefa in casa...!
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
dandanaG spune:
O zi din viata shugubetzului la 1 an:
2.00 – lapte prin somn
6.00 – lapte prin somn
7.30-8.00 – trezirea
9.00-9.30 – somn o ora ,- o ora si 30 min
11.00 – masa de fructe cu sau fara biscuiti, fier+vigantol eventual + suc de portocala
Joaca , tv
Somn iar o ora , o ora si jumatate
14.30-15.00 – masa de pranz- ciorba sau legume cu carnita/ou + 100 ml lapte
Iesim afara la sanius sau nu, joaca, devastam sertarele cu lenjerie, mancam painea din sertar, stam la geam si facem bau cu perdeaua , mama nu are nici o sansa la calculator, ne uitam pe carti
17.30-18.00 – papa iaurt+ branza calcica sau legume sau altceva
Joaca cu tati cand vine de la lucru, tv, dans si cateodata iar somn 30 min - o ora
20.00 – baia o zi da una nu
20.30 cereale cu lapte cu lingurita + lapte
Foiala, foiala si iar foiala si adoarme pe la 21.30-22.00 in ultimul timp
Dragos Andrei
haircut spune:
LMA Dragos Andrei!
LMA Letizia!
Am alergat toata ziua si-acum am intrat repede sa vad ce mai zic fetele de intalneala...
Imi cer scuze ca nu raspund la ce-ati mai scris, am citit pe ffw ca sa gasesc posturi ale xelei sa-mi dau seama daca ati mai vb ceva....
Xela, eu as iesi si maine o tura, nu stiu WE viitor daca mai sunt in Bucuresti...daca puteti...Habar n-am unde, daca nu exista propuneri mai bune, probabil Afi sau Plaza, nu? Cred ca dau un tel maine daca nu mai apuc sa intru...
Sa aveti o noapte linistita!
lucia2000 spune:
Salutari fetele
ma chinui sa va prinde si tot nu reusesc.
Aveti un spor la scris.....
Tre sa-mi iau revansa si sa urez ionilor de ieri.
Mara Ioana de Miremia
Daria Ioana de Ayanna
Ioana Cristina de Mandruta
Yannis de Alexutza
Tudor Ioan de Tomaca
Alexandru Ioan de Livia
Yannis de al3csa
Dionisios Ionas de Vi4i
Sarbatoritilor de azi:
Dragos
Letitzia
Ieri am fost plecata la o inmormantare la vreo 110 km de casa asa ca mai toata ziua am stat pe drum.
Azi am fost obositi asa ca abia aucm am reusit sa intru si eu.