Pufii de 2010 isi iubesc mamicile (196)
Raspunsuri - Pagina 20
sorina_bz spune:
Xela, cred ca C a fost de milioane...auzi, mititelul, sa adoarma in fund! Simpatic rau! Subscriu la faza cu lasatul sa planga...nu pooot! Bine, la mine cred ca e si fobie, ca a cam plas non stop vreo 6 luni, asa..
Dece, spor la sala, mami! Lasa dietele, ca ce gazela siecsoasa am vaz eu in pozeeee, wow! Nush ce vb de kilele alea, si unde le tii, ca in poze nu se vad.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
plateea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
mie...mie ...ca deja imi faceam griji ca e prea scunda ...oricum la kile tot nu-mi da (8 e bine?)...bafta la examen !!! Mamica mandra de odorul ei |
eu ma consolez ca nu e wrong daca n-are greutatea aia ci se calculeaza indicele ponderal. si cu ala, e mai fidela masurarea...
iti povestes cpe privat sa calculezi sa te linistesti.
sorina... lasa fata sa respire ca abia pe la 3 am examenul...
iar nota... la sfantul asteapta... undeva-n februarie cand dau si pareta a doua a examenului... nu va tineti repiratia, ca... pana termin eu... se face vara...
dece... mergi la sala sa privesti si la mall la praji sa faci practica, sau invers???
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
Ruxita spune:
... sa dau si eu un semn de viata ca sa nu ma stergeti de pe lista pufuletilor...
citesc printre picuri si ma minunez cum le reusiti pe toate... eu nu reusesc nimic, dar absolut nimic! NU inteleg cum aveti 2 ore timp numai pentru voi, sa va intalniti intre voi, sa va faceti mani-pedi... sa mai si faceti sex (unele)... eu sunt varza la toate capitolele... nu pot sa-lm las 1 min nesupravegheat... sunt in conflict deschis cu sotul sa-mi mai ia din atributiuni ca ma sufoc... am restante mari la rufe de spalat... si cel mai mult imi doresc o baie calda...
facut si noi pasi-pasi (vreo 3), dar stiu ca minunea nu se intampla peste noapte asa ca mai avem rabdare... fix acum imi plange in poala pentru ca l-am neglijat cat am scris mesajul...
cu siguranta nu vreau bona! NU suport gandul sa s-ar putea atasa de o alta femeie...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
onitza spune:
La noi e mai greu cu dormitul singur seara pentru ca il culc in patut, nu doarme cu noi. Acum deocamdata adoarme la san si pana il intarc nu incerc sa il culc singur ...seara...Pentru somnul din timpul zilei insa e moemntul sa se invete sa doarma neleganat pe picioare, nu stiu, ma dispera ideea...si-asa cnad se trezeste in timpul asta numai asa reusesc sa il culc la loc si ma dispera. Cu plansul de multe ori nu am de ales, e f atasat de noi, inteleg asta, ii ofer si ii arat cat de mult il iubesc, dar treaba nu o face nimeni altcineva in casa si il mai las sa si planga...nu e de portelan, nu se sparge. Mai vin, ii mai dau un pupic, ii mai schimb jucaria de care s-a plictisit....of, e tare posesiv cand e vb de MAMA.
Multumim pentru urari si pentru incurajarile de a depasi starea de depresie.
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela ele....vezi ca ma ranesti rau cu kilele tale... xela...f tare faza...tre sa fi aratat bestial....de poze la clatite...nu indraznesc sa ma uit...( acu ca as muri sa mananc ceva bun) eu azi cik am inceput dieta din nou...disociata....dupa ce-am fc vanzare la greu la coftaria de la mall....si diseara ma duc ...asa doar cu ochiu la sala...tot cu niste pers ca mine(ceva mai ambitioase)...sa vad...mi-e ca...la ce nemiscata sunt...nu mai ajung acasa:)).... ele, vroiam sa te intreb cum e scaunul ala de masa? al isei? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Uite www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0027974" target="_blank">asta este scaunul nostru, doar ca are alta husa...eu l-am luat de pe okazii cu 60 ron ...este practic ca nu imi ocupa mult loc ...altfel n-as putea spune prea multe...probabil nu este la fel de comod ca cele "traditionale"
Bafta multa diseara ...si per total cu regimul !...eu marturisesc ca n-am mai calcat intr-o cofetarie de cand am inceput Monti
Mamica mandra de odorul ei
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem La multe lunite Sebi La multe lunite Daniel _ Mami de strumfita zgubilitica |
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!