Puiuti de Randunici 2008! (473)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

am intart si eu sa avd daca a nascut Miha,si bag de seama ca-l asteapta de dr
am citi tot din urma, dar nu ma mai simt in stare sa scriu mai mult, decat ca si eu am citit de 2 ori pagina 1...

Naty la care dintre sediile FTK ai fost si zici ca nu ai fost multumita?????si noi ne ducem joi la cursul gratuit, dar nu intentionez sa o duc acum , mai astept o perioasa(la sfatul lui Vali), dupa ce vedem cum se comporta la gradi,sa nu fie prea multe deodata pentru ea...sper ca saptamana viitoare sa reusesc sa o duc

si eu iti tin pumnii...

va pup noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

sunteti mortale, v-am dat de lucru cu pagina 1, asa?
Bitza, la centrul 4 am fost, e la Plaza. Nu ca am fost nemultumita, nici n-am fost la lectia gratuita ci doar la o intrevedere cu parintii, spuneam ca nu se compara locatia cu cea e la gradi Bambi si ca nu ma avantajeaza nici programul lor dar la lectie gratuita urmeaza sa mergem, la Vali acolo, sambata asta ce vine si abia asa o sa-mi fac mai clar o parere. Nici eu nu o dau imeiat, mai ales ca se prefigureaza niste mari schimbari in programul meu si habar nu am ce si cum va fi insa pe termen "mediu" as vrea, ca eu cu gradi inca stau pana in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037
am intart si eu sa avd daca a nascut Miha,si bag de seama ca-l asteapta de dr

ba se pare ca pana la urma s-a razgandit si nu-l mai asteapta. m-am trezit la 5 ca-mi trebuie la si chiar daca am incercat sa ma abtin n-am reusit. asa ca am mers sa rezolv problema. ei... dupa asta au inceput contractiile. sunt dese, cam la 15 minute acum, nu-s slabe, dar nici cele de tinut balustrada patului. asa ca mai stau p'aci.
am luat 2 no-spa, ca asa mi-a zis si cu Luca in prima faza si vad ce se intampla pana pe la 7. apoi il sun pe medic. inca n-am trezit pe nimeni din casa.

Mamica de berbecut-Luca si 40s+1 cu capricorn Ilinca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

wowwwwwwwwwwwwww, vine Ilinca!!!!!

Si va las si cafea aburinda

Si sa aveti o zi fenomenala!!!

Mergi la inceput

Miha CE FACI ????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!

Vine Ilinca???
Miha, nastere usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

inca pe acasa, sunt dese dar nu asa puternice cum mi le amintesc. asa ca mai stau, asa m-a pacalit si Luca si am mai stat o zi si-o noapte in travaliu. sunt curioasa cat ma tine Ilinca.
pregatit aproape tot, m-am imbracat... am zis s-o fac cat mai pot.

Mamica de berbecut-Luca si 40s+1 cu capricorn Ilinca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Eheee...ye-te ca Ilinca tot de "ziua ei" vrea sa vina!!
HAI MIHA!FII TARE!VA FI BINE!HAI CU SUPER ILINCOASA!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ehee...ete,Miha,tot pe baricade la PC sta!
Succes!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Miha, ai grija cu statu prea mult ca la al doilea alta-i treaba, se pot precipita lucrurile , cel putin teoretic e asa, la mine a fost partial adevarat

Mergi la inceput