Puiuti de Randunici 2008! (473)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

hai Ilincaaa... sambata sau duminica

Mamica de berbecut-Luca si 40s+1 cu capricorn Ilinca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI, RAZVANEL FRUMUSEL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Hey!
Intru si eu va spun c-am nascut si cand colo....stiati deja Multumesc de agitate si de felicitari
M-am internat luni si marti trebuia sa fie cezariana.
Luni am inceput sa tusesc ca un magar, ma durea gatul, aveam febra si pe deasupra mi-au si descoperit infectie urinara si m-au trecut pe antibiotic, marti seful a zis ca ar trebui sa merg acasa pana ma fac bine, ca pot fi operata in stadiul in care eram....in fine, ma gandeam ca iar o sa merg acasa, iar o dau peste cap pe Diana ca era bine pregatita ca fara bebe nu ajung acasa....intre timp ma pune la monitorizare, apar contractii cam deranjante, ma vede doctora, mi-a zis ca mai tarziu repet monitorizare si daca tot asa e, voi fi operata ori marti seara ori miercuri dimineata. La a doua monitorizare aceleasi contractii, doar ca un pic mai dureroase, doctora se decide, intru in seara aceea la operatie, e prea riscant sa mai stam. Pe la 6 si ceva ma schimb pentru sala, ma urc pe masa, mi se monteaza toate cele, se pregatesc instrumentele, si aud: " vine o cezariana de urgenta!" Adica eu raman pe mai tarziu.....asa ca ma dau jos de pe masa si ma trimite pe terapie pana se elibereaza sala.( spitalul intra in renovare si toate locurile sunt limitate, inclusiv salile de operatie ) asa ca merg in salon, astept cam o ora, iese pacienta respectiva si sunt condusa iar la sala de operatii, de data asta am ramas acolo, mi s-a facut anestezia rapid si fara dureri, s-a montat sonda si la ora 20.08 a venit pe lume Andrei, scancind ca un pui de pisica
Problema de dupa a fost ca a doua zi dimineata am inceput sa tusesc din fundul plamanilor, am crezut ca mi rupe operatia in bucati, dureri mari la tuse, mi-au facut aerosoli si dupa vreo 2 zile am inceput sa ma simt un pic mai bine, da inca nici acuma nu-s perfect sanatoasa.

Asa ca acuma sunt acasa, doar eu cu Andrei, sotul si Diana is la socrii ca amandoi is raciti de numa, Diana inca nu stie ca eu sunt acasa ca saracuta ar veni intr-un suflet la mine, e mai bine de o saptamana de cand n-am vazut-o si n-am auzit-o la telefon, e tare sensibila si daca m-ar vedea sau auzi, ar fi jale, ar plange incontinuu, asa ca mai bine sa nu stie... Si mie mi se rupe sufletul de dor....Dar e mai bine asa, sa nu-i dea ceva la Andrei Doamne fereste! Acuma a fost la dr si-a zis ca nu mai avem ce face decat sa asteptam sa treaca, tratamentul e aproape gata, cateva zile inca n-are voie sa vina acasa.
Dar sper sa treaca toate cu bine si ne reunim familia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Miha, de multe ori dupa o raceala apare o eruptie pe piele: bubite mici-mici..Au un nume, dar imi scapa...Inseamna ca viroza e pe trecute. deci poti sa nu-i dai cu nimic, oricum trece
Poate te mosesc aia la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

la multi ani fericiti Razvanel!
Ave imparateasa australiana ca tare m-am distrat !
Si pentru Miha o agitata prafuita dar de fapt eu nu ma mir ca fata nu se grabeste .Ce, se grabeste careva vreodata la Baia Mare?
Si o pupatura cu zgomot pentru Cami
Si ganduri bune, de reusita maxima pentru Naty (Doamne ce-am mai ras cand ai uitat fata pe WC
Kitzy, sanatate bolnaviorilor si revenire rapida acasa !
Si iata cum am reusit si eu sa scriu un mesaj de la serviciu

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, pai atunci la mai multe mesaje (de la servici), ai vazut ca se poate?

Multumesc mult fetele de urari, mi-ai incalzit inima!

Kitzi, sanatate maxima si pupici! Niste pozici nu ne arati si noua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Si pentru Miha o agitata prafuita dar de fapt eu nu ma mir ca fata nu se grabeste .Ce, se grabeste careva vreodata la Baia Mare?

mimo, esti mortala!!!
mai baga nasu' de la serviciu!

vali merci de info. n-am mai patit pana acum la raceala, de aia am dat vna pe medicamente.

am vazut-o zilele trecute p'aci si pe somnorica. scurta interventie.

Mamica de berbecut-Luca si 40s+1 cu capricorn Ilinca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

V-arat, mai trimiteti-mi o data user si parola ca nu le mai stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetele, la multi ani pe anul acesta sa vina cu sanatate si impliniri la toti.
Multumesc Luny de intrebare ... nu sunt ok deloc ... sunt tot plingacioasa dar cum scriu de pe tel in timp ce copiii dorm nu am emoticonuri usor de folosit.
Ce sa va zic... de pe 23 dec o tragem cu 10 zile de febra la Patrick 39.5 doar un episod pe zi sub antitermice si antibiootic internare cu perfuzie pe 30 si externare pe 31 dec iar pe hirtie pe 5 ian tot de pe 23 dec cu muciiiii si de o ssapt si tuse... Karo e cu o masea si o jeeleste de mama mama si ea cu temp citeva zile pe sapt aseara a inceput iar 39.5 si ea si uite asa ne distram de atunci
Sunt un pic trista ca Patrick o trage de par ii da cu palma in cap lu Karo non stop nu merge cu nimic s-o fi saturat si el de atita plins ca ea de cind s-a nascut cum e ceva plinge dar si ride cu o pofta de rizi de risul ei.
Cam asta de pe frontul nostru de razboi sa le multumiti copiilor ca dorm si am reusit sa scriu pentru ca mai nou folosesc wrap-ul sa le fata de mine ca sa pot face mincare ... e circ...

va pup mult amrecuperat de pe 27 dec ce ati scris imi lipsiti cind nu va pot citi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Razvan si nepotica de Gudinde!
Kitzy sa va traiasca baietul!
Clodute ,Mimo ma bucur sa va vad!
Ei fetelor vedeti ca pe mine nu ma mai doare bila
a cazut Eric in parc astazi,era cu bona(nu e vina ei )
cand l-am vazut cum arata
si-a spart buza(cum poti sa cazi in gura???)
era pe motor din ala de plastic
de ce nu a pus mana nu stiu?
parca e Donald
si cate o mai fi din astea

Mergi la inceput