Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 7
Fistiq spune:
kiti si nike, va multumesc frumos! dau un ceai de lactatie, stiu ca voi alaptati si tirziu fiind cred ca e cel mai portrivit.
nike, Sebi al tau s-a nascut luptator, sigur si de data asta o sa fiti bine. stiu ca nu e usor sa fii calma cind e vorba de puiul tau, si prea mult nu te pot linisti vorbele mele.
eu ma bucur pt tonusul lui, asta nu poate fi decit un semn bun. pupici si asteptam vestile bune de la voi!
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
donna79 spune:
Seara buna si de la noi!
Am intrat in graba ca abia ne-am adunat de pe drumuri, ne-am imbaiat si ne pregatim de culcare. Dar nu puteam sa ne culcam fara sa uram din inima doamnei FISTIQ "La multi ani fericiti!!!" Sa ne traiesti, sa ai parte de o sanatate infloritoare, fericire nelimitata, tone de dragoste si gramezi de noroc!
Am citit pe sarite dar vreau sa spun: MARI, ADELINA ! multa putere doamnelor! si cand nu mai puteti... pentru asta suntem aici, sa va oferim un umar pe care sa va sprijiniti!
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Fistiq spune:
Donna, in skimbul urarilor cool pe tine te tratam cu un pupic apreciez foarte mult ca in ciuda treburilor voastre, ai reusit sa intri sa imi spui la multi ani
toate bune si voua!
sorana_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fistiq idalis, adelina, arianna si sorana, o praji care nu ingrasa pt voi si un galbenus de ou pt voce + o smecta + multe lichide pt Ana ce mincasi bre cuscra? bine macar ca te lua in uikend si are cine sa stea cu Maia ******************************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
Multumesc pt praji ! F buna !! Asteptam sa ne spui cu ce te-a cadorisit sotzul dupa ziua de shopping !
Fistiq spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorana_23
Multumesc pt praji ! F buna !! Asteptam sa ne spui cu ce te-a cadorisit sotzul dupa ziua de shopping ! sorana mamica lui Tudor (26.10.2010) |
un parfum si un aspirator misto cred ca s-a saturat sa-l care la scos mucisorii pe cel vechi, care era ceva mai mare
bebecris26 spune:
Neata!
Haideti la cafeluta!Eu chiar acum o sa beau una ca bebe mi-a dat trezirea la 7.30
Cristina, mami de bebita David
bebecris26 spune:
Nike, stai linistita ca bebe sebastian este un luptator, totul va fi bine, Are Domnul grija de voi .
Fistiq, sa stapanesti sanatoasa cadourile,
Cristina, mami de bebita David
idalis spune:
neatza si de la noi.
Cristina multumim de cafeluta. Tavis s-a trezit la 7 si a papat, apoi s-a distrat putin singur in patut si acum a adormit. E innebunit dupa carusel, rade si vorbeste cu maimutzele alea pana oboseste si adoarme .
Sa aveti o duminica frumoasa!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
pop_adelina spune:
neatza si de la noi. fistiq, felicitari pt cadouri, sa le foloseste sanatoasa. de fapt parfumul e pt tine, aspiratorul e o necesitate
mai fetelor, voi cum si cat de des curatati limbuta bebeilor si cu ce?
ei cu glicerina boraxata o data pe zi, dar am citit undeva ca aar fi toxica...offff...plus ca de cateva zile isi face greata cand il curat si uneori vomita putin.
idalis, ti-a dormit toata noaptea pana la 7? fericit-o
mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia
idalis spune:
Adelina, a dormit de la 11 la 6, apoi a motzait o ora.
eu fiind la primul copil, mamica fara experienta, nu am stiut ca trebuie sa-i curat limba bebelusului. (nu dati cu pietre!)
Daca pediatra nu imi spune, eu nu fac...offf!!! Am pus deja problema pe lista de intrebari pt pediatra.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre