Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Oof, Adelina ce poveste ai si tu..Sunt cateva fete pritre noi care merita toata admiratia, sunt mamici care se descurca cu 2-3 copilasi, sunt mamici singure, mamici care au copii cu probleme, jos palaria in fata lor

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Oof, Adelina ce poveste ai si tu..Sunt cateva fete pritre noi care merita toata admiratia, sunt mamici care se descurca cu 2-3 copilasi, sunt mamici singure, mamici care au copii cu probleme, jos palaria in fata lor

multumim...o sa-mi fac timp intr-o zi, probabil intr-o noapte cu insomnie sa scriu toata povestea!

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Idalis multumesc!! L-am trimis pe sotul sa-mi ia cateva banane.

Irina ti-am admirat grasunica in poze. Ce dulcica e!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Fistiq ms de prajiturica...eu nu tin diete si nu ma supar daca mai pun cate un kg pe mine.Am 49 de kg dupa nastere...am un pic de burtica dar in rest sunt destul de bine

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Multumesc inca o data tuturor pt primire ! Incerc sa ma obisnuiesc si ma integrez.

bebecris nu cred ca are ceva bb, te-ai obisnuit tu cu cele 2 ore. Si mie mi se pare ca Bianca papa mai bine noaptea, caci suptul dureaza mai mult. Dar pentru ca nu pare sa-i tina mai bine de foame, cred ca e doar impresia mea .

Ana multumesc de laude .

Am admirat si eu pe ici pe colo copilasi draguti, dar nu stiu sa nominalizez (inca).

edit:
Adelina . Cand citesc despre mamici ca tine mi-e rusine ca ma plang. Ai o scumpete de baiat!

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Buna seara!

Ce mai faceti?
Mari . Maine o sa fie mai bine
FISTIQ-ule - sa ne traiesti multi ani fericiti, plini de noroc si bucurii

Azi sunt un pic mai bine fizic, in schimb sunt tare ciufuta de azi dimineata. Nu-mi intra nimeni si nimic in voie. Pana si motanul ma ocoleste .

Bun venit fetelor noi. Sper sa va simtiti bine in familia noastra

Pupam pe toata lumea

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Ana, facem echipa buna la cantat. Eu latru si tu canti ingrozitor. Iti propun sa mergem la Fistiq sub geam si sa-i cantam o chansoneta. Iti dai seama ce de alimente o sa adunam de la Z-et scari?
Daca te gandesti la o colaborare si de Craciun, sa ma anunti!

Sorana, fac in jur de 500-600 de martisoare. Procesul de confectionare dureaza destul de mult. Numai 3 zile sa se usuce ceramica, apoi pictarea lor care nu-i chiar asa de usoara. Multa chitzibuseala si rabdare cat cuprinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele,am emotii cu sebi.
asa e super.rade,mananca.

ultima forma de santaj:pus in patutul lui,suge efectiv lenjeria si mangaie elefanteii de pe ea,pe partea in care patutul lui se lipeste de patul nostru.faza la care mami reziista fix o milionime de secunda, si.......il iau in brate si il pup tot.strumful rade.

of,pana luni o iau razna.
luni la Grig Alexandrescu, marti la Fundeni.
daca il iau in brate, i se imprima urma palmei mele pe toracele lui, pe partea dr si pana seara se invineteste.
sa vedem ce e.
o fi fragilitate trombocitara, dar de care?locala?generala?(Doamne fereste!)

mari-paun, toata admiratia mea.

buni a trecut sa ne spuna ca au nevoie de boiler nou si cand le dau banii.anul asta, l-a vazut un minut,cronometrat.stam in aceeasi curte.

noi papam tot la 2-3 ore, zi/noapte.

La multi ani Fistiq!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Mamici, mai este vreuna care se confrunta cu refuzul bebelusului de a manca? Sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac. Tot am pus-o pe seama racelii, a vaccinului, dar vad ca nu-si mai revine.
Oof, scuzati-ma ca ma plang mereu la voi, dar unde gasesc prietene mai bune si intelegatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetelor,nu mai stiu care vroiati mai demult extensie pt sutien. Am gasit www.bonprix.ro/ro/offer.htm?s=630316&p=2.70" target="_blank">aici si sunt si f ieftine!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput