Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mamaa Fulguta cate faci tu azi !!E cuminte Mara daca ai atata timp! Pe mine ma prinde seara in pijamale.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Neata! La multi ani Fistiqule! Sa-ti dea Domnul multa sanatate si fericire.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Ana, este foarte cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

neatza! multam to everybody pt urari! eu am uitat adica zilele trecute imi amintisem ca am facut si niste ordine pe aici in caz ca vine careva, dar tocmai azi am uitat de mine. m-am luat cu pustiul meu vorbaret
cu ce sa va servesc? am niste eclere cu ciocolata, dar numai dupa ce va dau niste sandvisuri cu pui. eclerele au doar glazura de cioco, asa ca puteti papa si voi cele ce alaptati. merge

sotul vad ca a sters-o de acasa, sper ca se intoarce cu un cadou misto.

Fulguta cit kef pe capul tau! m-ai molipsit si pe mine. am uitat sa spun ca a ajuns crema de la tine cu bine. saru' mina!

Ana, draga da ce voce superba ai! de Fulguta nici nu mai spun... merci de cintec!

Asa... si in afara de multumesc familiei si prietenilor, am vazut ca ne-ati admirat si pozele. stiu cum e cu cioara si puiul ei, asa ca si eu sunt f mindra de al meu

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Fistiq, sa o folositi cu placere. Chiar era pacat de ea sa zaca in io stiu ce sertar si sa nu aiba intrebuintare. Cat despre vocea mea "minunata"... parca latru, dar azi parca s-a intamplat ceva de am putut sa cant atat de cristalin. Sa fie oare de la ceaiul de chimen?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

LA MULTI ANI FISTIQ !. Multumim de eclere, sa fii sanatoasa si iubita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de puiutul tau. Fii mandra ca ai cu ce

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput

Fulguta multumim de aprecieri. Cred ca de la "rachiu" suntem asa voinic .L-am scapat cateva minute din ochi si si-au batut joc de bietul meu copil... bunicul e de vina pt poza cu Jack
Dulapul l-am comandat impreuna cu patutul , la aceeasi firma din Timisoara. Au modelele pe site, si intr-adevar este foarte util...

pozele noastre

Mergi la inceput

pardon...firma e din Arad, dar cred ca e aceeasi si la Timisoara (texas company - bebedesign). Tot pe net am comandat si noi.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna dimineata si la multi ani si din partea noastra pt Fistiq si pt bebeii care mai adauga o lunisoara azi. Multa sanatate si impliniri.
nici eu nu am dormit azi noapte..nu aveam somn...iar acum sunt zombi..
wow fulgutza...dar cum ai timp de atatea activitati? felicitari ca e Mara cumintica...ce face in timpu asta? se joaca singurica? al meu mai mult de 5 min nu sta singur ca se plictiseste...trebuie in permanenta sa ma maimutaresc si sa ma joc cu el! asa mi l-am invatat, asa-l am

azi noapte am incercat sa vad pozele tuturor dar nu am reusit la toate,decat la cele care au link...ziceati ceva de un album comun? imi dati careva si mie linku?

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Buna,

Pot sa ma alatur si eu grupului vostru?
Am o bebelina, Bianca, nascuta pe 12.10.2010, la 39 sapt, cezariana, 3600g, 52 cm, apgar 8.
E o grasunica si o dulce, dar ma termina la capitolele mancare si somn.
Suge din 2 in 2 ore si ziua si noaptea. Are nopti cand mai prinde 3 sau 4 ore, dar astea in general sunt exceptii.
Presupun ca ati mai discutat de "problemele" pe care o sa le pun eu, dar n-am timp sa recitesc tot, asa ca va multumesc anticipat de intelegere.
Asa ca as vrea sa va intreb pe voi daca mai sunt si alti copilasi care la 3 luni manaca (inca) asa de des.
Si cu somnul e alta nebunie... a fost pana acum mucoasa de 2 ori (ce sa-i faci cand ai frate mai mare a gradinita...) si am luat-o pe cai gresite cu dormitul. Adoarme in brate si uneori o tin asa pana se trezeste... acum incerc sa o culc in cariucior ca nu ma mai tine spatele (are 6.900 kg).
Ziua doarme de 5 ori: de 4 ori cate 30 min si o data ~2 h pe la 14-15. Noaptea se trezeste sa suga de 3-4 ori...
Am citit pe aici ca sunt copilasi care dorm toata noaptea.. intrebarea mea e: mai sunt si altii ca a mea?

Si inca una si gata: care e metoda voastra de a adormii puiutii? (la 3 luni)

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)

Mergi la inceput