**Buburuze de 2009 in actiune(2)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

piky mama ce mai carnat

pai in primul rand da este cu reducere pt voi, si nu mi-am luat fluier ca nu ma dus mintea.

mai devreme la televizor pe minimax era o reclama cu copii bolnavi de leucemie si ary la mine "bebe mama" am murit de ea

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Sunt varza de oboseala..adica praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

eu azi am fost plecata si abea pe la 5 pm am revenit,dar treaba cat cuprined si daca tot am soata plecata la o lucrare pe fibra in seara asta,intru si eu sa recuperez ca ati scrisssss....muicaaaaaaa...

simina azi am fost in deplasare ai am mancatmancare de pastai cu pui si saramura de pestesi aeu am avut la inceput problema asta,dar acum a inteles ca mami are treaba si ma lasa in legea mea si ea isi vede de traznaile ei ,mai laes ca nu stau cu ochii pe ea ca pe butelie
ema vezi fata ce gagica cu stil ai??(ce se mai lauda cioara).ce faci fata cu tortul ala?ia vezi cum mersteresti unul si-l trimiti via c-ta la mine.Manca-l-as eu pe el de harnicit ce e,cum face el curat fata,ce s-a inaltat si ce ochios s-a facut de pe bune daca nu tragem o fuga la belgica sa il petim
ana offf,sper ca sa se mai reduca din volumul de munca ca ne e dor de tine si de vladut
mady uite ca maine dau un fervex,ca coldrexul l-am terminatE si la blaturile alea o tehnica,normal ca sunt prinse bine tocmai ca sa mai faci un drum la magazin si sa iti faci gaura in buget cu inca un blat ca primul e jale cica..dei,se ia un cutit subtire si lung,si se executa urmatoarea manevra:calupul de blaturi sa fie pe masa,cutitul se introduce usor intr-o parte(nu forta daca vezi ca nu se desprinde)si te incerci sa tai ca pe o felie de paine,dar pe orizontala.De mentionat ca o mana trebuie sa stea deasupra pe blaturi si sa ti bine.O iei circular si inteci in toate partile pana nu mai ramane decat mijlocul lipit,apoi ,cu varful de la cutit tai pur si simplu,aproximand grosimea blatului.E mai greu la inceput,dar dupa ce faci lucrul asta de cateva ori,o sa vezi ca te specializezi
lavi ai fost sa un alergolog?fa niste teste si vezi care e treaba.Sper sa pun maine dimineata reteta ca e cam lunguta
caipso si la mine in fiecare zi e un nou razboi in casa,unde zboara in toate directiile proiectile sub forma de lego,cuburi,masinute si nu in ultimul rand cartofii din raftuletsi oricat m-as obosii sa-i spun ca nu are voie si mai si ridic tonul la ea ca deh,..ma mai lasa si pe mine nervi nimic..ea batman-batman ca tot ce stie face
picky si mie imi place modul de gandire de la voi in foarte multe privinte.bine ca nu e ceva mai grav si cu masaj adecvat ca fi okMulta sananate sotului si tu cu puca incercati sa pastrati distanta macar cateva zile ca sa nu luati si voi gripa
lavi am avut azi de rezolvat o multime de probleme la primarie,dar la banca nu am ajuns..fara masina acasa e foarte greu cu kinderul pe mijlocurile de transport in comun si noroiul cat casa peste totPana la urma o s apelez ca de obicei la cumnatul ca altfel nu se poate,si rogu-te sa-mi spui ce altceva poate sa mentioneze in afara de cont angajat ca astea de la c-ta sunt proaste rau
lali si soacra de ce puii mei vine??ia spune-i ca o asteptai pe ea ca sa iti dea o idee ca vrei sa rearanjezi prin casaSi cum se impaca Paul la socrela acasa?nu se maraie?lasa fata,acu ce vrei?pune mana si aduna bani la saltea pentru la vara sa vina iepurasul de Paste cu un aparat nou-nout tantaros
picky nu ma lasa sufletul sa-i pun pe asteptare,si in plus vin bani de acolo,asa ca e musai sa-i gadil bine ca pe praful asta e necesarOff course ca azi mi-am pierdut o gramada de timp la primarie fix pentru problema asta,si nu-i las in pace pana nu rezolva situatia ca asa nu se mai poate.Cred ca mai mult ca sigur se va lasa cu distractiesi in plus,are si el un fix:buci si tzatzeasa ca de ce sa nu-i fac omului pe plac si sa aiba ocazia sa bage boticul in o pereche de balcoane de cioco sa se mozoleasca(cred ca mi-a zburat si ultima tigla de pe casa la faza asta nu?).Dar si ce puii mei nu face socrela?! Azi nu s-au vazut la fata mandra mea cu ea,si sa vezi ce cupil cuminte am avut..cum se intalnesc,cum o ia razna miruna de nu ma mai inteleg cu ea.Ce?care CIC?lasa-ma fata ca nu-mi mai trebuie alt copil never.. .Am intels,la urmatoarele poze cu haleala o sa pun urmatorul anunt"Atentie gravidutelor!!Aceste imagini dauneaza grav papilelor gustative!!!"
getik cred ca e rasu-plansu la voi cu socrii tai.Ce sa-mi faca?Ma treseaza ca sa-i dau fata la ea jos sa oo tina si de cate ori a fost la ei,mereu mi-a venit mazgalita toata de pix pe haine si in ureche inauntrul ei si ei ca sa nu vad eu,inceraca sao steraga cu acetona de sters oja de pe unghi pana ii inroseste pielea si mi-o irita si miroase toata ca sa nu mai spun ca au o problema sa mi-o tina i varful patului ca in rest nu-i da voie sa patruleza ca sa nu le strice ceva,si o tine acoolo sa stea cuminte la tv.Deja am vb cu nato si nu le mai lsama fata fara ca unul din noi sa nu fie in preajma

sper ca sunt la zi cu voi limbarnicioaselor ca tare mult ati mai scris

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

piky scuzama in seara asta era la nebuni la mine deoarece dobitocu de socramiu a pitit actele medicale de a casa tot nu ai gasea cez nimik, si era beata mort si nea fost frica ca lea bagat pe foc, maine soacramea se duce ca isi face internare de zi si ii trebuia decizia de pensionare pe care nu o gasea, sa dus cez si a cautat-o si cand lea gasit mia zis mie sa am grije de ele cu capu. si m-am enervat, in fine era tacsu in urma lui si eu nu am vazut er o chestie sa le prinda la noi in casa, si soacramea statea cu urechile ca dumbo la ce discutam noi, si nu vroiam sa spun mai nimik, iam zis si eu si cez ca sa se potoleasca sa nu ai urle dar nu ai cu cine discuta ca daca se imbata amndoi este fix apa de ploaie, cand vrei poti sa ma suni, ca este o reala placere chiar mai ma deconectez de mediul asta, nu mai aveam cuvinte, eram in pana de ideii sa nu zica tamba ca o barfesc, sper sa ii iasa naspa analizele sa o interneze sefa vreo 2 sapt la psihiatrie.

cris ce ai reusit cu aia la primarie? eu nu o las pe ary la aia, vor se joaca cu ea in casa in fata mea assa nici nu o invata prostii, si chiar este rasu plansu din care cel mai sifonat este cezar cu mine ca suntem intre ei.

ema ti-am zis eu tie ca fitu are niste ochi dementiali, si este un scump dar eu vreau poze cu freza ta, si sincer cam putine poze asa ca sari in fata cu mai multe si cu rochia portocalie, ai promis

[b[ calipso asta etse cu bebe mik somn usor

ana[/b] cum a fost ziua de azi?? la munca? hai povestestene chiar daca nu recuperezii, cumm a fost cu vladut singur la parinti?

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Stefi are febra..deci a luat si ea..presimt noapte alba..

V-am pupat, va urez noapte buna si fug si eu langa ei in pat

Ne vedem la cafea de dimineata

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 29+ ..o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

piky of ce rau imi pare ca a luat si zana, ary ia scazut si nu a mai urcat dar in schimb deschide gurita si geme

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

neataaa...v-ati trezit?
haideti la o calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vouguesi pentru mady un fervex(la care nu gasesc un emoticon adecvat)

getik deci ramai doar cu socru-tu pe cap.Sper sa rezove astia saptamana asta problema cu strada,ca daca nu,o s ma duc in fiecare zi acolo cu miruna care sa le emoleze pe acolo
picky offf,mai mamica sa scape mai repede de gripa,vorbeste cu nicu sa faca o serie de polidine,iar stefi sa o doftoriciti cum sti tu mai binesa ai grija de tine sa papi fructe multe si lichide ca sa u faci si tu vreo forma mai grea de raceala

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Am venit la !
Picky-cum e "Teti"?Sper ca sunteti bine,ai grija de tine sa nu iei si tu raceala.
Getik-nasol cu socrii tai,alcoolul asta le ia mintile.
Lali-ai reusit sa faci curatenie?Ti-a venit soacra?
Ema-super pozele desi cam putine.Darius e un frumos!
Si al meu e cu curatenia-e innebunit dupa matura si aspirator,laveta de sters praful,mop.Eu abia reusesc sa fac curatenie cu el dupa mine ca mi le ia din mana sa faca el.
Mady-cum mai esti?Mai ai nevoie de fervexul de la Cris?Cand e ziua lui Alex,ca nu am retinut?
Cris-sper sa rezolvi ceva cu aia de la primarie si nu doar sa-ti faci nervi ca la cat de greu se misca ptr o adeverinta ma gandesc ca ptr o asfaltare le ia 100 de ani.
Ma apuc de treaba dar revin!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

simina nu m-am ridicat cu pretentia de a se mi se asfalta strada,dar macar o amarata de piatra vreau sa fie pusa,ca sa putem intra macar cu masina

BAZAR

Mergi la inceput

neata fetele am venit la

simina bag seama ca ai mare ajutor la curateni, dar jucariile lui si le pune la loc sau este harnicut doar cu treburile lu mami?

cris ai pretenti fato cu strada pai tu nu sti ca balastrul costa bani sidaca ei abga balastru pe strada ei ce mai fura?

piky ce faci cum esti, ce face stefi? a ai facut azinoapte febra? dupa ce i-am dat 4 ml de nurofen ia scazut si a fost bine.

ma duc sa ma imbrac sa mma duc la animale,imi este rau de nu mai pot,mam trezit cu diarie, si am varsat, azinoapte am zis ca moare paty, ca nu se mai tinea pe labe, a vomitat varza tot, deabia pe la 2a inceput sa isi revina, dar nici acu nu este prea bine

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput