Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
rodyka spune:
racusor, am uitat cu totul de ferma
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
carla_2008 spune:
Vorbeati de lapte:
eu beau si acum lapte dim si seara!vb serios.de cand ma stiu asa am facut.sa nu radeti!imi place la nebunie,ba cu biscu,ba cu cereale,ba cu cacao,ba simplu,ba cu paine cu gem etc...
Eu stiu ca laptele de vaca dupa 2 ani se da!in rest Racusoru a punctat f bine unele lucruri legate de div
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
rodyka spune:
denisa, asa-s si eu cu laptele, si dimineata si seara si peste zi daca mi-e sete! cred ca de-aia nu beau apa, ca ajung la 1-1.5 l/zi de lapte...
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
Neata!
Mara Madalina de ANDREEA84 Mami, ce mai faceti?
Yanis Stefan de beluistef Mami, cum mai sunteti?
Matei Marius de ooana Are mama baiat mare! Crestere usoara frumosule!!
luana081985
La multi ani frumoasa Bamboletta!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
crispro spune:
Neata! Aseara m-am culcat tarziu de tot, ca am stat pe Fb... la povesti... pe copil l-am culcat la 8 seara.. si s-a trezit prima data la 8 fara un sfert dimi, a papat si doarme iar... bine, ca io de la 6 is treaza, si tot asteptam sa se trezeasca copilul, sa nu iol trezesc eu...
Rodi, o carte pt copii imi doresc sa scriu si eu...e ceva ce mi-am propus sa fac in viata asta... ca imi place....
Azi ii dau para...dupa 3 zile , o sa ii dau ceapa (doar in supa), apoi caise (din borcanel), apoi dovleac, apoi avocado, apoi carnita... cat mai am...
Rodi, poate de la oboseala ai avut starea aia. ca tu dormi putin, de mancat cand apuci, inca alaptezi... vitamine iei??????
In sfarsit mi-a venit si mie CM... ca ma luase disperarea... desi nu aveam de ce sa imi fac griji..
Sa traiasca Bambolettaaaaaaaaaa, la multi ani, mami tinerica!!! Te invidiez (in sensul bun) ca ai o familie frumoasa, ca ai deja 2 copii, ca esti foarte tanara, ca arati foarte bine.. si lista poate continua. Iti doresc cu multa drag sa fii fericita, sa ai parte de multe impliniri si bucurii in viata, si sa va dea Dumnezeu sanatate tuturor!!!
Luana, La multi ani si tie!!! Sanatate si tot ce iti doresti!
Matei are 6 lunite!!! Sa cresti mare si sanatos, puisor scump! Esti un frumos si un dulce! Sa ramai cu programul super de somn, sa incepi cu bine diversificarea, sa fii un papacios!!!La multi ani!
La multi ani Yanis de Beluuuu!!! Sa cresti mare, sanatos, sa o lasi pe mami sa se odihneasca :)
La multi ani Mara de Andreea!
Mi-am baut cafeluta. Paula vad ca nu s-a trezit inca, asa va dau eu azi cafeaua... si astept sarbatoritii sa ne cinsteasca...
Racusor, de o mie de ori!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
giorgia23 spune:
Neata...Cris multumim de cafea...acum o savurez
Matei frumosule
Yanis
Mara
Bamboletta...sa fii sanatoasa alaturi de familia ta minunata
Luana
Legat de diversificare...eu i/am introdus carnita de vitel(de la tara) si galbenusul de ou de prepelita...carnea o fierb separat in 2 ape...si ii dau de 2-3 ori pe sapt....spanacul am bagat si eu o frunzulita ca am auzit ca are efect laxativ
crissy77 spune:
rody, si mie mi s-a intamplat de multe ori sa ma tai sau sa ma ard la cuptor/aragaz cand faceam mancare in zilele de sarbatoare. Ai grija de tine. Maria cum se gandeste ea la surioara ei
racusor, si ramai pe Nan sau schimbi firma? Eu sunt la prima cutie ca acum facem trecerea, mai am o cutie nedesfacuta, sunt curioasa cum o fi...
coteasca, formulele de lapte sunt adaptate pentru diverse etape de varsta. "2"-iul se da de la 6 luni.
Elise are 5 ani si inca mai are 2 mese de lapte, dimineata si seara (urmate de o gustarica cel putin dimineata).
paula_m spune:
Neata
Eu nu stiu cum naiba sa fac sa-i inlocuiesc o masa de lapte...Voi cum faceti? Eu ii dau fructele, supa sau cereale exact intre mesele de lapte, adica nu mi se pare normal sa-i dai fructe sau supa si imediat dupa aceea sa-i dau completarea cu lapte...Si asa nu o sa inlocuiesc niciodata o masa, doar o sa fac 2 mese in plus. . Si la noi e clar programul de masa. 5 mese de lapte si 2 mese de altceva.... Acum sunt stresata ca ii dau prea mult sa manance si o sa-l fac grasut!!!
La multi ani Mara, Yanis si Matei. Ati implinit 6 luni!!!!
LA MULTI ANI LUANA !!!!!![
LA MULTI ANI ROXANA!!!!!! Sa fii sanatoasa, sa ai tot ceea ce iti doresti si multa fericire!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
carla_2008 spune:
BUNA DIMI
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!!!!!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana