Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Lala, Btz, Ramona, multumesc de like-uri!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Cris, esti o scumpa!!! Multu...

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

Mara Madalina de ANDREEA84 Mami, ce mai faceti?
Yanis Stefan de beluistef Mami, cum mai sunteti?
Matei Marius de ooana Are mama baiat mare! Crestere usoara frumosule!!

luana081985
La multi ani frumoasa Bamboletta!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

LA MULTI ANI!!!! OAAHH, MATEI FRUMOSULE, CE MARE TE-AI FACUT!!!

BELU,PE UNDE MAI ESTI?

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Racusorule, multumim frumos de like.. daca vom castiga, va spun cum a fost la control..

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

seara buna fetelor

azi nu am reusit sa mai intru, am avut asa o zi , grea dar frumoasa! cu musafiri, treaba ...a venit fratello in vizita, am fost la un botez (numa la Biserica), am facut curatenie, au venit finii...sunt franta. andrei in schimb a fost extra-fericit ca i s-a acordat atentie, nu s-a culcat pana nu i-au picat capul dar deloc marait, ii place sa vada lume

ma duc sa recuperez din urma si revin

am mancat cat pentru 10 azi, dimineata am facut vinete si ardei copti, apoi pizza, ciucalata de casa, tort, un piculet de vin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

rody, si mie mi s-a intamplat de multe ori sa ma tai sau sa ma ard la cuptor/aragaz cand faceam mancare in zilele de sarbatoare. Ai grija de tine. Maria cum se gandeste ea la surioara ei

racusor, si ramai pe Nan sau schimbi firma? Eu sunt la prima cutie ca acum facem trecerea, mai am o cutie nedesfacuta, sunt curioasa cum o fi...

coteasca, formulele de lapte sunt adaptate pentru diverse etape de varsta. "2"-iul se da de la 6 luni.

Elise are 5 ani si inca mai are 2 mese de lapte, dimineata si seara (urmate de o gustarica cel putin dimineata).

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

crissy, andrei a baut doar nan, nu m-am gandit sa i-l schimb, mai ales ca el nu bea decat seara sau branzica din nan...

Mergi la inceput

Ce harnicuta ai fost, Racusor... Bravo!

Io am baut una bucata bere cu alcool si se simte... merg la nani..

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Neata
Eu nu stiu cum naiba sa fac sa-i inlocuiesc o masa de lapte...Voi cum faceti? Eu ii dau fructele, supa sau cereale exact intre mesele de lapte, adica nu mi se pare normal sa-i dai fructe sau supa si imediat dupa aceea sa-i dau completarea cu lapte...Si asa nu o sa inlocuiesc niciodata o masa, doar o sa fac 2 mese in plus. . Si la noi e clar programul de masa. 5 mese de lapte si 2 mese de altceva.... Acum sunt stresata ca ii dau prea mult sa manance si o sa-l fac grasut!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

paula, pai supa tre sa inlocuiasca masa de lapte, gustarea de fructe / sucul tre sa fie gustari si intre mese

la noi e cam asa:
3 si 6 noaptea mese de san (incerc sa scap de una din ele )
la 10 papa laptic la san
la 12 suculet de mar sau morcov *(nu le mai combin) - cam 80-100 ml max
asa ca la 13.00-13.30 i se face foame si ii dau supica crema / piure (papa acum cam 150-180ml)

apoi pe la 16.00 - 16.30 papa fructe (de 2 zile papa un mar cu jumate de para)

si la 19.00 ii ofer una bucata san care sa ii tina pana la baita, asa ca dupa baita celalalt + lp (100-180)

si la masa de 19.00 tre sa renuntam, dar sa vad cum fac sa ii decalez mesele ca sa ajung cu fructele pe la 17...nu vreau sa ii dau cereale

andrei nu mai papa la san decat dimineata si seara (fara numar

si da, daca ii dai supa si nu vrea sa manance 200ml. imediat ii dai laptic, dar dupa fructe nu, astea chiar sunt gustare. usor usor o sa pape numa supa sau piure si o sa renunta la laptic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
racusor pai tot asa, se imbujora, si la textura e un pic aspra, fata de restul pielii care e fina de bebelus. Nu se observa fff tare, decat de aproape. Mi-a dat doar crema hidratanta de la roche posay, dar incerc si alte optiuni, mai ieftine.

Fetelor cu probleme de dermatita, ce creme recomandati? Care de la Bubchen?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

offf, sper ca nu are si andrei, ca asa ciudata mi se pare cateodata fatuca lui si pana acum nu a avut nimic , nici o pata poate sa fie de la frig? alimentatie?

eu ii dau weleda baby, face cream, e pe baza de galbenele, costa 35 ron sau si mai ieftina pe net

o sa intreb pediatra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Cristina, cu mare drag, sper sa castigi. Eu cu scrisul stau mai prost, cu voturile insa sunt pe faza.

Mergi la inceput