Ian-Feb2011 Hai Luciact! Hai Bebelana! Bv Zumzu!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

la mine e HCG 53,47
PAPP6,11

RISC 1:440

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Mamutz-felicitari pt sarcinanu te mai stresa cu testele astea ,totul va fi ok

Angie +36

bebe jucaus

amr 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Sunteti o minune!!!
Multumesc din suflet. Eu zic ca e bine. Morfologia a iesit f bine, pliul nucal e 1,8mm osul nazal prezent toate masuratorile normale. Free bhcg e ok vad nu stiu papp+ul asta da ca e mare sau ok dar eu vreau sa cred ca e in regula. Nici nu se poate altfel.
Nu stiu unde m+a mancat sa ma uit azi pe net ca trebuiau sa fie gata peste o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Mamutz, felicitari pentu sarcina!!!

Valorile pe care le-ai luat de pe net sunt irelevante pentru ca rezultatul final se da coroborand aceste rezultate cu restul de informatii pe care le-ai dat tu catre ei cand ai completat formularul: esti fumatoae sau nu, ce varsta ai, daca ai avut intreruperi de sarcina sau nu, etc...nu mi le mai amintesc pe toate + rezultatele de la ecografia atasata.

Asa am patit si eu prima oara, m-am panicat, dar apoi am inteles procesul de calcul si m-am calmat. Ai grija de tine si incearca sa ai rabdare pana ridici de la ei rezultatul final. Daca ai facut testul la medlife, doar cand ridici rezultatul fizic de la ghiseu ai rezultatul...de pe net nu vei avea decat valorile pe care le-ai spus. Ei au deschis azi asa ca da un telefon si vezi daca este gata rezultatul final, si daca nu mai poti astepta du-te la ei si ridica-l. Acolo vei vedea clar.
La alte clinici nu stiu cum e.

sanatate multa si calm!

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 38+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

nu facem capitol nou?
Eu nu ma pricep

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

Poftiti la capitolul 166

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Am sunat la ei imediat dar inchisesera cu juma de ora mai devreme

Mergi la inceput