Ian-Feb2011 Hai Luciact! Hai Bebelana! Bv Zumzu!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Felicitari Zumzu pt Darius, refacere usoara si mult laptic la tzatzi.

Monika nu stiu daca ai pus reteta pe aici, ca nu pot recupera inca din urma, poate mi-o dai pe PM.

Bebelu vreau si eu niste informatii pt botez la Domnita Balasa ma poti ajuta?

Noi am stabilit botezul pt 26 febr. ca atunci e liber unde vrem sa facem si un cantaret pt petrece si ne-am conformat dupa ei. Eu as fi vrut mai repede, dar daca nu am reusit a ramas sa facem exact de ziua ei fix la 2 luni .

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ralucis,intre 2 vuvuzele,zi-ne si noua...se pala azi sau nu?

Gata,maine-i maine!

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Shubu''lasa mama ca te hotarasti p masaEu cum nu eram pregatita deloc a venit si m-a intrebat..am zis BRUNO-MARIO...Zice proasta'-da doamna Maria e nume de fata...

Cand am dat hartiile la husbandaul meu sa mearga la primarie ..ma intreaba;-De unde naiba am scos Eu BRUNO????Asa isi striga vecinul cainelesi asa s-a transformat in Florin- Mario

Am facut curatenie si-s terminata...gata aici stau pe capul vostru pana pe la 6!cand ma apuc de papa.

Zumzu;ai avut parte si tu de niste peripetii...saraca..am auzit de forceps..brr..cred ca nu e ceva placut nici la Mami nici la bebe

Blue night..mda..asistentele astea de la neonato..parca lucreaza impotriva mamicilor...spalate la creier..oare niciuna n-a avut copii? nu a alaptat?stiu ca difera de la un spital la altul...da conceptia asta cu lp...

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Tunde ai ceva date despre bb Luciei??? sa o trec in listuta

Cum am calculat Eu avea vreo 36 sapt..apgar 10/51 cm/3200gr..atat..restul am vaz p listuta
Euromaterna/dr Rusa Ion Marius..nastere naturala..

mai scriu mesaj da mai spre seara sau maine si ne corecteaza Ea ..daca am gresit..acuma cred ca e "ocupata"|

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Relusha numai prin internet dac ne contacteaza.....sau ar putea trimite sms de acolo...?

Da BEBECT?..gata..deja primeste bataita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

cum termin de dat papala schiraitoare, completez listuta

Ana poti spala

Danina ai pm

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

cum termin de dat papala schiraitoare, completez listuta

ce dragutz ! multumim

carmen
38+ cu Andrei
AMR 4 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare

Felicitari Lucia ..sa iti traiasca printesa

LA MULTI ANI ZIKI SI MAYANE sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bb vostri !

anca imi pare f rau ca ai trecut printr.o experienta nasoala ca sa zic asa ,in curand vei uita , important este ca tu si fetita sunteti bine .

ana..emotii ceva ?

se pare ca am inceput sa am contractii , sau nu stiu ce mama naibii sunt aseara la 2.15 m.am trezit cu o durere puternica inghinal pe dreapta ca o mare injectie ma durea cu tot cu picior , imi amortise si piciorul ...a tinut ceva , ma lasat , apoi iar si tot asa o ora si ceva ...aveam si dureri ca la cm cu tot cu mijloc
s.a repetat pe la 6

ps am vb cu laura , amandoi sunt ok , posibil luni sa le dea drumul din spital

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Shubu''lasa mama ca te hotarasti p masaEu cum nu eram pregatita deloc a venit si m-a intrebat..am zis BRUNO-MARIO...Zice proasta'-da doamna Maria e nume de fata...

Cand am dat hartiile la husbandaul meu sa mearga la primarie ..ma intreaba;-De unde naiba am scos Eu BRUNO????Asa isi striga vecinul cainelesi asa s-a transformat in Florin- Mario

Am facut curatenie si-s terminata...gata aici stau pe capul vostru pana pe la 6!cand ma apuc de papa.

Zumzu;ai avut parte si tu de niste peripetii...saraca..am auzit de forceps..brr..cred ca nu e ceva placut nici la Mami nici la bebe

Blue night..mda..asistentele astea de la neonato..parca lucreaza impotriva mamicilor...spalate la creier..oare niciuna n-a avut copii? nu a alaptat?stiu ca difera de la un spital la altul...da conceptia asta cu lp...

tare faza!! si pe catelul mamei il cheama bruno

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Adita,azi noapte am visat ca nasteai.Si eu am avut dureri mari de tot,da intre 2 reprize am reusit sa am un vis cu tine.E a doua oara cand visez ca nasti

Gata,maine-i maine!

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput