FIV286
Raspunsuri - Pagina 30
CYC31 spune:
daniela bafta iti doresc azi, sa mergi calma si cu incredere in Dumnezeu sa-ti iei copilasii! Te rog sa nu ai emotii, asa cum eu am incredere ca Fecioara Maria nu ne lasa si ne va ajuta pe toate pana la urma sa fim mamici
Eu sunt ziua 4 de la ET, of... mai avem de asteptat, de sambata fac Clexane 1 fiola/zi. Insa cu rabdare+....trec zilele, eu tot nu am iesit din casa, incerc sa ma abtin sa o sterg pe afara. Insa joi merg sa le iau pe mama+nepoate de la aeroport
broscuto ai grija de tine, sa nu te obosesti la serviciu, tusea eu o rezolv cu Stodal (sirop homeopat)Hai vino cu un beta pozitiv ca sa rezistam si noi incontinuare, cand te-ai hotarat sa-l faci?
noi2 si many_bani super productie aveti, doamne ajuta sa se inmulteasca si mareasca pana la punctie Se apropie si la voi ziua cea mare.
brunadria bafta vineri si sa dea Domnul sa fie cu ochisori, sa reusesti acum!
Eu la capitolul , bag supozitoare cu glicerina, iaurturi naturale, portocale, beau si apa... caise uscate sunt bune. Asta este situatia cu progesteronul, suportam si asta, numai sa fie!
Va doresc un Sf. Valentine plin de sanatate, iubire si implinirea visului cel mare
monaramona spune:
fetlor va doresc sa reusiti si va dau un pupic (poate se ia )rugati-va la DD si totul va fi bine
MULTUMESC DOAMNE
CYC31 spune:
monaramona am mangaiat burtica speram sa se ia la toate Cum te simti? Ai grija de tine+bebe
Assy si adijo, lyly_mar, elena74 voi nu mai ziceti nimic? Cum mai merge?
sa fie bine, ce fericire e la voi in casa mariadan(asa de mult mi-ar placea sa avem si noi fata+baiat, dar orice si oricati ar fi, sanatosi sa fie sa stea cumintei la noi toate 9 luni E fascinant sa ai gemeni o pereche, si noi avem fini gemeni (fata+baiat), Cred ca e tot ce-si poate dori o mama sa ii aibe pe amandoi deodata.Felicitari celor cu asa perechi frumoaseCristy1977, mariadan
Fetelor, dar capitol nou cine face?
Va doresc o saptamana plina de bucurii si reusite.
broscuta7 spune:
Daniela74 ceva vesti? Hai, te rugam, vino cu puiutii la apel.
Many bani, bravo. Asta da treaba.
Noi2, din Pitesti.
Bruni, Monaramona, CYC31 si toate fetele
Si nu m-am hotarat cu beta.
elena74 spune:
Monaramona,
Poti sa-mi spui ce protocol de sustinere ai avut la Fet, a fost ceva diferit intre cel norocos si precedentele?
elena