Primul an de scoala 2010-2011-clasa I (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu ma gandeam sa ceara viza ca sa aiba dovada ca a facut aceasta cerere, sa nu fie o hartie "ratacita" prin secretariat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

eu am facut cererea la inceputul anului, i-am dat-o directoarei... si n-am cerut viza, nimic.

vali, activeaza/ti PM, sau da-mi un mesaj, poate reusesc sa-ti recomand pe cineva sa te ajute.

teoretic nu vad de ce nu s-ar putea retrage, atata timp cat se procedeaza ca in cazul educatiei fizice.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Noi am facut cerere in a doua sau a treia saptamana de scoala, dupa ce am sunat la Ministeul Educatiei ca sa ma lamuresc cum se procedeaza, pentu ca de la scoala nu-ti spune nimeni nimic, mai degraba se descurajeaza aceasta idee. Cand am abordat-o pe secretara si i-am spsu ca am vorbit cu inspectoul general pe probleme de religie din minister si a zis sa depun cererea la secretariat, a inceput sa tipe, spunandu-mi ca "ce stie inspectorul?!", ca nu la ea se rezolva asta. Eu totusi am depus-o, am cerut numar de inregistrare si am inmanat un exemplar de cerere si pofesoarei de religie. Cred ca poti sa faci cererea asta oricand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali63 spune:

Multumesc pentru raspunsuri! Eu mai astept pana vineri sa vad media la religie, deoarece la celelalte materii are asigurat FB, ar fi culmea sa-i strice media tocmai religia. La inceput de an am intrebat copilul daca vrea sa mearga la religie si a spus ca-i place, deoarece el cunoaste multe lucruri comparativ cu ceilalti copii. Pana acum d-l de religie mi-a spus ca este cel mai cuminte si inteligent copil, ieri copilul a venit foarte indignat ca d-l de religie i-a spus ca nu a colorat bine o fisa (ca trebuia cu culori simple nu cu culori cerate) si i-a mai dat o fisa sa coloreze acasa, parca la religie trebuie sa fie doar bun la desen. Noi suntem de alta confesiune dar am fost de acord sa lasam copilul la religie (daca lui ai placea), acum vom fi nevoiti sa-l retragem. Prof. de religie are un baietel in clasa cu al meu, poate nu-i place ca invata mai bine decat a lui, zic si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Daca ai alta confesiune poti veni cu nota (medie) de la confesiunea ta.
Lala normal asa ar fi, sa aiba o viza, ceva. Dar mie mi s-a zis ca nu e nevoie de aprobare, practic e doar o informare din partea parintelui (vezi ca al meu nu face ora aia ) si de asta nu e inregistrata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

al meu e bolnav, ieri m-a sunat invatatoarea la servici si mi-a apus sa vin sa-l iau ca nu se simte bine si in scoala nu exista asistenta medicala.

Apropo, la voi in scoala exista asistenta ??

Are amigdalita si a ramas acasa, noroc ca ne-a ajutat o cunostinta ca altfel nu stiu ce faceam, sotzul e in delegatie, eu nu puteam sa lipsesc saptamana asta de la birou (avand in vedere ca sapt viitoare imi iau concediu).
In afara de un 'bine" la mate eu n-am vazut nimic... maine e sedinta, sa vad ce aflu

Am gasit pe cineva (o invatatoare) care sa lucreze cu el acasa, pentru ca eu n-am cand... off

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Si noi am primit carnetul cu FB pe linie si suntem tare bucurosi.
In plus am castigat si locul I la concursul de poezie Mihai Eminescu.
Maine vor merge la scoala, nu insa si vineri, deci intram mai devreme
in vacanta. Abia asteptam - si Calin si noi.
Au teme pentru vacanta, inca nu stiu cat si ce anume, voi afla diseara.
Felicitari tuturor pentru primul semestru incheiat cu brio si va doresc
din suflet o vacanta frumoasa.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali63 spune:

Maine avem program pana la 10,30 iar vineri pana la 9,30 cand vor primi carnetele. Azi a venit cu caietele de teste si testele de evaluare pentru semnat. Mai avem teme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

la noi exista

A venit intr-o zi in clasa si le-a dat copiilor sfaturi in ale sanatatii

I-a intrebat daca are cineva vreo problema de sanatate si fi-mea a spus ca ea are, ii curge nasul (ei de fapt i-a curs nasul pe la mijlocul lui decembrie )
Si asistenta i-a spus sa-mi zica ca trebuie sa ia medicamente.
Io catre mandra mea "ce medicamente?" . Ea " nu stiu, orice, antibiotice ceva, dar sa iau"

Nu stiu care a fost de fapt dialogul, dar asta a tinut minte domnisoara pana acasa.

Chiar, la ce foloseste asistenta in scoala?

La after-school macar supravegheaza copiii cand lipseste invatatoarea

Ingrid, da-ne ceva detalii legate de invatatoarea pe care ai gasit-o ....

De vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

sunnyday, azi avem sedinta, sa vedem ce aflu

Eu zic ca e bine sa fie o asistenta in scoala.. i se mai face rau unui copil, un puseu de febra, ceva.. pana vin parintii sa-l ia sa stea la cabinet..sau se loveste, se taie.. un pansament etc.
La vremea mea, aveam cabinet in scoala, de asta zic, nu stiu cum mai este acum

am gasit o invatatoare care nu mai are catedra anul asta si care are mai multi copii la care se duce sa predea. La noi nu poate veni decat in week-end, dar eu sant multumita si asa, ca sa mai exerseze cu Cristi, ca a cam ramas in urma (doamna de la scoala nu le prea da teme, la after nu se face mai nimic, si eu seara la 7 nu mai pot sa ma ocup). Am stabilit sa vina si in vacanta, ca tot nu plecam niciunde. Mi-a zis ca nu-i asa de "neagra" situatia cum o vad eu, ca se rezolva

va pup

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput