Floricele de liliac mai-iun (46)
Raspunsuri - Pagina 19
marylenac spune:
Multa, multa sanatate Mazarichilor dragi si multa putere parintilor asa incercati...
Rosca, multa sanatate si voua...
Theo, Maribell, bine ati revenit. Imi pare rau pentru Anto
Nana, admirat pozici cu super Ioanele. Foooooarte dragute si comentariile...hi, hi...
Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)
NicoletaB spune:
Vreau si eu parola de la contul cu poze sa mai adaug si eu noutati!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Vreau si eu parola de la contul cu poze sa mai adaug si eu noutati! Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h) |
Ai PM
n_a_n_a spune:
Marilena
Nico, ai pm
Ne-au venit incaltarile cele noi! Check it out! Si abia ieri i-am comandat ...
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui n_a_n_a Marilena Nico, ai pm Ne-au venit incaltarile cele noi! Check it out! Si abia ieri i-am comandat ... Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010 povestea stelutei de mare pozici |
Sa le purtati sanatoase
Eu le-am luat din mall si asa am fost de incantata ca am zis ca vor rezista fara a fi scoase ca sosetele dar m-am inselat, lui Alexandru nu ii ia decat 5 secunde pana le scoate de tot
Ioanact spune:
n_a_n_a multumim!
Am vizionat si eu cele 2 albume si cateva din luna a noua (sa poarte sanatoasa "pucii").
Ce frumos ca v-ati plimbat!
Frumosi ati fost de Craciun, mai ales tu in poza asta, iti sta super.
Super si tortul cu: Ioana la patrat ( La multi ani!).
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
aleesicoo spune:
buna seara dragele mele
eu azi am avut o stare tare naspa
imi e atat d dor de ciuci
am mai pus si eu cateva poze pe FB
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
NicoletaB spune:
De pe baricadele scarbiciului, va multumesc pt parola, dar de aici nu ma pot loga caci nu am Flash Playerul instalat si nu am accesul sa o fac, asa ca pun poze de acasa.
Dar, de vazut am putut vedea poze cu Nana si superba ei fetita, admirat sosetutele (trebuie neaparat sa-i cumpar si deu lui Mihaita).
Ale un si oca sa mai treaca din dor.
Ankak- La multi ani si tot ce-ti doresti!
Poate in weekend am timp de admirat mai multe poze. Am devenit si eu friend cu contul floricelelor pe FB, dar zau ca nu stiu care cum sunteti. V-am invatat dupa nick-ul de user si mi-e greu cu numele real.
O seara buna va urez si cu un somn odihnitor atat pt voi cat si pt bebei!
aly_ spune:
Buna seara,
Am culcat fata si ma delectez cu un film.
Am vizionat azi si poze noi,Adelina si Karina doua bebeluse superbe de-ti vine sa le mananci,sa va traiasca sa va bucurati de ele.
A si de mult vroiam sa spun ca am vazut si printese de Ioanact,la fel sa va aduca multe bucurii.
MARIBELL pupam mamica cu burtica
NicoletaB spune:
Neata!
Va ofer o cafeluta/ceai cald!
Desi nu-mi place postura de mesager cu vesti proaste, am auzit de dimineata la stiri ca s-a adoptat o ordonanta prin care doar mamele care stau 1 an acasa au locul de munca garantat la intoarcerea la scarbiciu. Cele care stau 2 ani pot fi date de angajator afara din prima zi de lucru.