Floricele de liliac mai-iun (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Ma topesc de dragul ei , mai nou repeta cum poate dupa noi :

-ii explicam ceva iar la final i-am zis : "ai inteles, da ???" ... iar Sofia spune "da ???"
-"uite rata " iar dansa "ata"

De doua zile vorbeste intr-una , nu vreti sa stiti cum ii spune la suzeta ca ii spune intr-un fel foarte complicat, nu inteleg deloc .
Astazi am stricat bradul. O intreaba sotul "unde-i bradul " ? Se uita inspre locul unde era bradul si apoi la Florin iar el ii explica ca bradul a plecat in padure sa faca nani . Peste 10-15 minute o vedem ca se uita si ne arata cu degetelul in directia in care era bradul si spune ceva de neinteles , la care noi ne uitam unul la altul si ne zicem "oare ne intreaba de brad " ??? . Ce ti-e si cu copiii astia !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

A, mi-am mai adus aminte, gratie tie, Rocsy, si Stelios zice da, daca-l intrebi ceva ce-i convine, daca nu, intoarce capul si se face ca ploua. Sofia e o scumpete de fetita si ma bucur ca te-ai convertit si tu la FB sa va vedem mai des acolo. Adevarul e ca sunt asa de dulci la varsta asta cand vobesc bebelusheasca. A, si mai face Stelios o faza, mi-e drag de el de mor: ziua mai are doua reprize de somn de vreo 1-2 ore, dar rezista pana la ultima picatura de putere, se tot freaca la ochi, i se inchid ochii si el rezista eroic, si eu il iau in brate si-i zic: Stelios, hai mama, dormi putin ca esti obosit! si el pufneste in ras de se scutura camesa pe el. Eu sunt absolut convinsa ca intelege 100% din ce-i zic, problema e la mine ca nu inteleg neam ce vrea sa-mi zica, intuiesc doar.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Am revenit si noi,

Intre timp s-au trezit gargaritele, le-am facut baita s i le-am servit biberonul de laptic cu cereale, iar acum dorm duse .
Bine, asta pana nu-si aduce aminte Mara ca a scapat suzeta, sau Maia ca l-a pierdut pe Winnie.

Apropos, cine ne trece si pe noi pe listuta de la inceput?

Datele sunt urmatoarele:

07.06.2010, 37 sapt si 2 zile, Mara 2500gr si 45 cm, Maia 2400 gr si 45 cm, cezariana, Municipal cu Dr. Tufan Cicerone.

Thanks

Ce am apucat sa termin mesajul....ca Mara s-a trezit cautand suzeta .

binecuvantata cu gemanutele Mara&Maia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Am terminat petrecerea mai devreme pt ca una din familii nu a venit (nu stiu ce s-a intamplat). Am descarcat si pozele, nu f multe.
De-aici incep.
Iar aici aveti cateva poze cu Justina la masa si cu Ioana la joaca.

Lumy_Clt am vazut doua craciunite superbe. Si ce frumos dorm.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Ce fete mari si frumoase aveti voi acolo!!
Ioanei!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Apropo de postarea Virinianei referitoare la recomandarile kinetoterapeutului cu privire la mers: iata si www.euforia.tv/articol/relatie/botez/abecedar-pentru-parinti-13046.html" target="_blank">parerea unui ortoped! Si pana la urma cum facem ?! O sa-l intreb si pe ortopedul fetei mele, sa vedem el ce mai zice... Mama zice ca noi (eu si sora mea) am avut papucei inalti...

povestea stelutei de mare
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu

Ca sa te bag in ceata si mai mult ... eu umblam desculta ... deci pana la urma cum facem ?

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

si eu tot desculta umblam .oare are relevanta ca la 1,60 m port marimea 39 la incaltaminte ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Inainte de a citi si raspunde "din urma" vreau sa va spun ca am primit un mail care m-a alarmat, mai ales ca stiu ca si voi discutati despre contaminare carnii de pui/vita cu hormoni si ... alte alea. NU vreau sa fiu interpretata gresit, ca stirnesc panica, sau mai stiu eu, insa vin aici cu textul primit pentru a confirma ca cele spuse de voi sunt atit de reale!!!
" Aripioare de pui - E periculos

Nu mancati aripi de pui prea frecvent - in special femeile; poveste adevarata....!

O doamna a avut recent o tumora la nivelul ovarului si s-a dus la operatie pentru extirpare.

Chistul indepartat era plin cu sange de culoare neagra. A crezut ca a scapat de problema dupa operatie dar se insela amarnic.

A avut o recidiva cateva luni mai tarziu. Speriata, a alergat la ginecolog pentru o consultatie.

In timpul consultatiei doctorul i-a pus o intrebare care a uimit-o

A intrebat-o daca este o consumatoare de aripi de pui. Ea a raspuns ca da mirandu-se ca medicul ii stie obiceiurile alimentare. Adevarul este ca in aceasta lume moderna, puii sunt injectati cu hormoni steroizi care le accelereaza cresterea astfel incat nevoile societatii sa fie indeplinite. Aceste nevoi nu sunt altceva decat nevoile de hrana.

Puii injectati cu steroizi sunt sunt injectati in regiunea gatului sau a aripilor. Astfel ca in aceste locuri se afla cea mai mare concentratie de steroizi (care oricum se va absorbi si in restul organismului - nota traducatorului). Acesti steroizi au efecte ingrozitoare asupra organismului uman deoarece acelereaza cresterea (inclusiv cresterea tumorilor). Ei sunt mult mai periculosi in prezenta hormonilor feminini deoarece duc la formarea de tumori chistice ovariene sau fibroame uterine...si nu numai. Prin urmare sfatuiesc populatia sa-si reduca drastic consumul de aripi de pui din comert (dar si de pui din comert in general).

(Din cate stiu eu acelasi lucru se intampla cu carnea de vaca din comert si cu pestele Pangasius. In plus puii si vita sunt pline si de antibiotice care duc la oboseala cronica si la scaderea sistemului imunitar- nota traducatorului).

Cei care au primit acest mail sunt rugati sa-l transmit mai departe fiintelor dragi. Sunt sigur ca nimeni nu vrea sa vada pe cineva drag suferind."

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Marlena, cica stevia asta e de 300 de ori mai dulce ca zaharul. habar n-am cum sa convertesc lichidul cu solidele, dar cel mai bine gusti si vezi cum ti se pare. chiar am citit ca daca mananci alimente indulcite cu stevia rebaudiana iti piere pofta de dulce, deci nu-ti intretine dependenta. (eu mai scap la cate o cioco, in rest reusesc sa ma abtin).
am vazut ca la plafar se gasesc de 2 feluri, ieftina (7-8 lei sticluta) si scumpa (45-50 lei). nu cred ca e diferenta intre ele, doar de pret .

atat am avut de zis, deocamdata

Traiesc in Orasul Alandala

VOm "aplica" la cea mai ieftina, chit c-o fi numa' de 250 ori mai dulce ca zaharul, insa nu costa asa mult.
Merci pentru detalii "enciclopedutzule".
ATIT AM AVUT DE ZIS SI EU

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Haideti ca am luat-o razna, oboseala bat-o vina.
Va urmam somn usor, e timpul sa trag si e pe dreapta, in urmatoarele zile, sunt si schimbul 1 si 2 si 3...ca tati e plecat in deplasare.

Mergi la inceput

Fetele, cu maribell m-am "mesagit" eu, spunea ca nu si-a facut inca test si nici nu a fost la medic, dar ea este sigura ca e asa; eu spun sa ii lasam inca ragaz vada "cum sta":) si sa nu dam ink party, in lipsa ei;)!

Suntem alaturi de suferinta Carlei si a micilor mazarichi... saracutzele! Asa mici si in asa suferinta! doamne apara si pazeste!

VA citesc cu interes:) - va citesc si zic Nikoll: nici Mateo nu suporta brocoli si cartof dulce, deloc. Dar deloc! Am spus ca nu ii place asa, simplu, sa i-l dau prin iaurt. Nu ii place cu iaurt, sa incerc sa i-l pasez. Nu vrea, si pace.
CU cartoful dulce, la fel.
Am incercat azi insa carnita de vita, pe care numai o suge si o scuipa, si gutuie aburita, mare succes!
A, si inca ceva, ca doar are mama baiat mare: suc de morcov, mar si sfecla rosie (la naiba cu nitriti cu tot) cu CANA! Mare expert si tare interesat de "beutura" - SE ANTRENEAZA:)).
REFERITOR LA POZITII DE SUPT: in timpul zilei,cind nu are chef de somn si tzitzilim doar de ...sete (inca nu insist cu apa foarte tare...entru ca nu ma decid de care sa ii dau - oare gresesc? Voi ce apa dati?)ii place tare sa suga din fund, calare pe un crac de-al meu, cu fata la mine, evident. Mai suge, se mai joaca, mai bitziie, ca in jumper - mare distractie;).

Nana - ai trecut la proiect bb2? Ce faci cu alaptatul?

Viriniana, tu ai rezolvat, insa eu nu m-am dumiirit de ce firma tre' sa fie, sau unde se gasesc ghetutele speciale de care vb-esti?

Lumi - bun revenit! Nu ma pricep la floricica...:( Superbe pozele!

Rosca,sanatate multa si la voi. S-a pus bronsiolita pe clujeni?!

ALina, la multi ani micutei Ioana! Sa fie sanatoasa!

Rocsy - Mateo imi zice de citeva zile "CA" - si deeeloc,dar deeeloc nu reusim sa intelegem la ce se refera. PArca ar avea legatura cu televizorul, insa nu sunt sigura...TV care e deschis numai cind sta cu tata, care e lipsit de inspiratie de multe ori:)) si desi stie ca e interzis, il deschide:D. Ceva sugestii?!:)

Lumy - hai ca esti mortala cu 39-ul tau:)) - nu cred sa aiba relevanta:), insa e clar ca esti attipica:)). Pupici si rezistenta, iti doresc din suflet;)!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
poftiti o cafeluta/ceai fierbinte!
Citit rapid caci nu-mi permite timpul la scarbici, dar vreau sa urez Insanatosire grabnica bebeilor bolnavi, Felicitari pt dintisori (noi facem azi 7 luni si nu avem niciunul) si copii nemofturosi la papica.
V-am pupat!
Poate intru mai incolo.
O zi buna!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput