transport la/ de la scoala
Buna fetelor
Spuneti-mi daca stiti cum va luati copiii de la scoala, in cazul in care scoala nu e aproape. Eu stau in Baneasa, iar baiatul e la Jean Monnet (piata Charles de Gaulle). Acum este la afterschool, insa nu stiu daca chiar merita. Transportul in comun nu e optiune , cel putin in cazul meu, cel putin nu in urmatorii 2 ani, aproximativ.
In plus, peste 1 an, urmeaza si surioara lui mai mica. Stiu ca exista anumite firme care se ocupa de acest transport. Face cineva asa? Stiti cat costasi daca merita? Se pliaza pe programul copilului care uneori rar ce-i drept) se mai schimba (ca dau teze unice cei mari si ies mai repede, ca e greva si ies mai repede, etc)?Va rog sa-mi dati cateva sfaturi, multumesc anticipat
Raspunsuri
anamaria79 spune:
Buna!
Eu am auzit de o firma Kids Taxi (au site, dar nu stiu daca am voie sa-l dau - vezi pe google), dar mai multe detalii nu stiu. Eu am vazut ca lucrau cu Fast Track Kids din Floreasca acum vreo 2 ani si am mai vazut ca aveau pe site un calculator de traseu.
In alta ordine de idei, vreau si eu sa te intreb cum e la Monnet, ca as vrea sa o dau si eu pe fetita acolo din toamna. Detalii de genul: teme multe?, fonduri (scoala, clasa) de plata, alte "taxe" (banci, tabla, parchet, invatatoare etc. ), sunt multe fitze sau doar se exagereaza? Si eu am facut tot Monnet si a fost ok, dar nu stiu la ce sa ma astept acum .
Multumesc mult si bafta cu transportul!
Ana-Maria
roli25 spune:
Mi se pare o nebunie sa lasi copilul cu taxiuri la traficul infernal din Bucuresti. Mai bine il muti langa casa.
monica-elizabet spune:
Eu am 2 elevi pe care mi-i aduc acasa soferii angajati de parintii lor(folosesc masinile personale)...tot de la JM
apoi ii asteapta cat fac ora cu ei, ii preiau si-i duc acasa.
Nu stiu cat costa sa angajezi pe cineva in acest fel...insa stiu ca e mai sigur decat cu taxiul
cel mai bine ar fi o ruda,un bunic...
anamaria79 spune:
Nu e vorba de taxi asa cum il intelegem noi ca adulti.... Din ce am vazut eu, este un microbuz, special pentru copii. Dar, de, ca intotdeauna, in loc sa incercam sa oferim solutii celor care le cer pe forum, ne este mult mai usor sa facem comentarii rautacioase si sa dam reply inainte de a verifica pe site-ul respectiv daca este ceea ce credem noi sau nu.
Intr-adevar, nu stiu preturile, dar de asta au site
O zi buna si mai mult calm tuturor!!!!
roli25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet Eu am 2 elevi pe care mi-i aduc acasa soferii angajati de parintii lor(folosesc masinile personale)...tot de la JM apoi ii asteapta cat fac ora cu ei, ii preiau si-i duc acasa. Nu stiu cat costa sa angajezi pe cineva in acest fel...insa stiu ca e mai sigur decat cu taxiul cel mai bine ar fi o ruda,un bunic... Monica-Elizabet Retete in imagini |
Dar ce mandri mai sunt parintii aia ca le ofera "tot ce-i mai bun copiilor".