Tauroaicele si primavara(38)
Raspunsuri - Pagina 4
anangel_lexi spune:
Jenn, multumim pentru martisoarele virtuale. Iti doresc si eu tie o primavara frumoasa si insorita!
Cum se mai simte Ella? Sper ca i-a trecut durerea. Multa santate in continuare!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
jenn spune:
Ella e bine,doar atunci a avut probleme...ramane un semn de intrebare.Chiar daca e bine,o voi duce la un orl ist in tara.
anangel_lexi spune:
Jenn, slava Domnului ca e bine!
Fii-mea are azi carnaval la gradi si desi a asteptat cu nerabdare toata saptamana sa vina carnavalul, azi a fost total lipsita de chef si a mers bosumflata la gradi. Asta e, sper sa-i vina cheful pe parcurs!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
jenn spune:
Noi nu facem nimic,fiindca sunt la scoala publica!Desi lor le placea ideea de costume,nu avea nimic de a face cu religia...Azi e baba mea,e soare...Voi v-ati ales anul asta?
anangel_lexi spune:
A mea e maine!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor!
Jenn, deocamdata e frumos. Sper sa ramana asa!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, e gata si cappuccino.
Se pare ca baba mea a fost ultima zi frumoasa, pentru ca de alaltaieri s-a facut urat iar acum ploua...
Va doresc un weekend frumos si insorit!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute