Tauroaicele si primavara(38)
Raspunsuri - Pagina 19
glimmer spune:
Bine v-am regasit si pe voi, Miha si Lexi!
Miha, cred ca temele astea sunt poate nerecomandate, dar nu ilegale. Poate multi parinti sunt multumiti sa aiba copiii teme, astfel stiu si ei ca au mai lucrat ceva in vacanta. Cat despre copiii care singurei si nesiliti sa lucreze cate ceva in vacanta... astea cred ca-s pasari rare.
E foarte frumos pentru un copil sa aiba o pasiune pe care sa si-o poata urma. La fiica mea nu s-a conturat inca ceva atat de "mistuitor".
Multa sanatate si bafta tuturor!
mhldvrc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Buna tuturor. Succes scolareilor! Noi abia la anul ne vom ciocni de problema asta. Ma gandesc cu groaza... de Maria Cornelia (20.09.2006) si 21+ cu Din ce in ce mai mare Perlute de domnisoara Bobuletul |
Lexi, nu-ti face griji, Maria sigur v-a fi o fetita cuminte si o eleva silitoare, iti spun din experienta, doar e nascuta in aceeasi zi cu Tatiana mea, ce conteaza anul
si
Orice lucru bun in viata este ilegal, imoral sau ingrasa.
mhldvrc spune:
Maria, Marin
Maria , Lexi sa va traiasca , sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
Petrecere frumoasa
Maria , Silvia sa va traiasca fata si sa aveti parte numai de bucurii
Petrecere frumoasa
si
Orice lucru bun in viata este ilegal, imoral sau ingrasa.
glimmer spune:
La multi ani Marii, Marioare, Mariane ... tuturor celor care isi sarbatoresc astazi numele!
anangel_lexi spune:
Multumim tuturor pentru urari si uram si noi, la randul nostru, la multi ani tuturor celor care-si serbeaza onomastica azi!
Miha, . Multumesc de incurajari, sper sa fie asa cum spui. Adevarul e ca nici acum nu da semne ca ar fi lenesa, cel putin nu in treburile casnice. Orice fac, ma roaga s-o las pe ea sa faca. Uneori o las sa faca treburi usurele, ca vad ca-i place.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 21+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
glimmer spune:
La noi e bine, multumim de intrebare. Nu am auzit sa fi suferit cineva de pe urma cutremurului astuia. Dealtfel, habar n-am avut pana acum ca a fost, acum m-am informat si eu. A fost slab, din fericire.
In alta ordine de idei, ma bucur ca vin cele doua zile libere de sfarsit de saptamana. Din pacate, de luni incepe scoala...
Sanatate tuturor!
jenn spune:
O,da,week -end!Aici vacanta "mare "e de 6 saptamani,cred ca Ro are cea mai lunga vacanta de vara.In conditiile in care after school-ul e scump rau ,chiar nu cred ca se va schimba vreodata durata.Asta e,toamna e in toata puterea aici,cu ploi,vant si frunze de toate culorile.