Zmeurici de iulie-august 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
pooh spune:
Lucilau,bingoooo
ce ma bucur pentru voi!Ptiiii,ce de fete la dieta!Sa ne tina entuziasmul si la cat mai multe kg. date jos
Stickul meu e ok...l-am incercat si merge...L-a scos Balazs direct din dvd-player
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">VOTATI po.jpg
adrianafedorca spune:
salutare si de la noi
n-am intrat 2 zile si aproape ca e gata inca un capitol
eu de 2 zile fac curatenie si nu se prea vede mai bine lasam totul balta ma uitam la seriale si scriam la zmeurici ...visez si eu
ma pun pe citit, sper sa ma lase Anastasia
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Giova spune:
mda, Edi isi mananca acum mancarea de la pranz. Cand a vazut ca mananca Marco a vrut si el
.
Poate gusta si din buseul ala cu branza dulce si dovlecel, ce e la cuptor. Daca nu, am si pt. maine, ca m-am saturat sa gatesc zilnic.
Lucialu super ca nu e asa grav. Slava domnului, cred ca te-ai mai linistit sai tu.
Si stomatoloaga la care am mers cu Marco mi-a zis ca au voie dulciuri, dar sa se spele pe dinti pe urma.
Edi mai scapa la cate o bucatica de cioco din oul kinder a lui marco si la cate un haribo, dar rar de tot. In schim,b el baloteaza fructe la greu.
Bely doamne ajuta sa se desprinda cat mai repede si pe distanta mai mare.
Noce super ca stati mai mult pe-afara. noi mai mult in casa, nu am timp sa ies cu el toata ziua.
Pooh super ca merge stickul.
Andra bafta si tie in dieta disociata. eu gatesc pt. mine si pt. Edi. Marco mananca la gradi mesele calde, sotul saracul...ce prinde...
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
calipso_zeus spune:
Gata cu toata haleala,in jurul meu e ca la nebuni.A sta singurica cat am gatit si a facut ce a vrut.am supravegheat-o prin usa deschisa....
....
Pe certificat e Mariuca adica Maria dar nasa ei care e juma romanca juma rusoaica ar fi vrut si Eva..de unde si pana unde habar nu am asa ca pentru a-i face placere si pentru a nu zapaci copilul cand sta cu nasa care vine des pe la noi o strigam si cum i-ar place ei.Eu nu prea dar..stiti si voi.Sotul meu a uitat de dorinta nasei cand a inregistrat-o si basta.Certificatul nu i l-a citit nasa l-a dus la biserica si gata..nu prea stie romaneste bine.si e extrem de atenta cu fina..adica to timpul cadouri scumpe..cercei de aur vreo trei perechi,
,bratara,haine de la Z... ma rog Mariuca nu are nici gauri la urechi dar.....na tre` sa-i fac placerea nasei nu?ca e o doamna adevarata,sincer.
.Nu va inchipuiti ce show i-am facut lu` barbatu-meu ca a uitat atunci dar....era fericit ca nevasta-sa ii facuse plod frumos.In fine am vazut pe DC ca mai sunt nume de astea.
Trimit asta si mai scriu incerc sa strang oleaca
lucialu spune:
Mulsumesc fetele!
exista riscul sa i se mai rupa, important e sa nu o doara, sa o grijesc cum trebuie si sa ne rugam sa fie sanatosi definitivii. s-ar putea sa fie problema doar la incisivi. oricum sunt geana pe ea si dc ceva nu e ok merg din nou. de durut nuo doare, nu a plans nu a facut nici macar miau cand s-a rupt.
nici pupa nu s-a inghesuit azi la ciorba. poate papa cu tati, mai face asa. eu acum ii dau piure de fructe de la materne, pom'potes. voi le-ati dat? sunt tare bune. Papa si fructe ca atare dar inca ii plac astea si cele de la nestle cu cereale.
va pupicim mai vorbim, incerc sa ma las un pic de dc, ca iar am luat-o razna, dependenta bat-o vina
calipso_zeus spune:
Astept sa vina sotul sa stea si sa strang ca altfel nu am nici o sansa....e lipita de pantalonii mei asa ca am pus-o in scaun si gata.Cu mine langa ea.
Eu am descoperit un site bucataria lui tavi se cheama si are tipul asta o multimee de retete usoare si rapide si bune rau..dupa el ma orientez ca eu nu prea le am cu gatitul...ma rog,pana acu` sase sapte luni nici nu gateam.
Am inceput sa o familiarizez cu franceza si engleza pana in cinci ani am inteles ca e usor pentru ei sa asimileze orice limba straina Dupa aceasta varsta conexiunile neuronale se distrug si neuronii incep sa nu mai fie asa de multi.Stiti ce e comic rau de tot?Cand vine Natasa(asta e nasa)imi tot zice ca limba ei e frumoasa si ii vorbeste in rusa iar biata Mariuca face o fata cazuta si se uita ciudat la ea,apoi zice:nana maia nu.`pune,adica nana maria nu stie ce spui...ma stric de ras dar numai eu..restu` stau seriosi nevoie mare.Si nana-sa mandra ca fata converseaza cu ea ii mai da niste euro..de pamper cum zice ea.
Si copiilor vostri le plac banii?A mea cum vede o poseta incepe sa strige"bani,bani,bani si e ca raia pana nu-i dai nu scapi..numai ca ii arunca daca nu-s de un leu ea pe aia ii agreaza.
va pup mai vin eu,ca tocmai racneste caca caca si umbla cu reductorul prin casa...
adrianafedorca spune:
laura.s dermatolog bun eu am gasit la medicover DR Doina Tabacila, nu stiu dac atrateaza si copii dar poti suna si intreba, o sa-ti placa mult de ea
noce am mai gasit un blog cu super dulciuri www.sweetlyraw.com/2007/01/my-raw-food-class.html" target="_blank">http://www.sweetlyraw.com/2007/01/my-raw-food-class.html
ai facut tarta cu lamaie?
_
(23 aprilie 2005)
si
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
pooh cum fac sa votez si eu poza la concurs ca nu vad butonul cu votati
lucialu pai tocmai asta e ideea ca daca renunti la produse de origine animala nu numai ca slabesti dar o sa scapi de toate problemele,
acum nu zic sa te faci vegana dar ar fi bine ca mancarea sa fie compusa mai mult din fructe si legume, nuci seminte etc si cat mai putine produse de origine animala , mie mi-e tare greu fara branza si cand nu mai pot de pofta mananc si gata alte pofte nu am
si eu ziceam ca nu pot sa fiu vegana sau sa manac numai crud si uite ca pot, n-am eu timp si in primul rand bani sa-mi fac niste chestii delicioase
http://www.youtube.com/watch?v=9bQFVsMsLN0 pe asta il stii? e super, nu-l am dar ma bate gandul
cat despre "jucarii" si altele eu m-am resemnat de mult , cezar mi-a stricat o gramada de chestii misto , carti, dvd, tot felul de amintiri luat de prin diverse locuri...acum a inceput si Anastasia sa rascoleasca toata casa , peretii sunt varza si ne-am mutat la 2 saptamani de la nasterea Anastasiei ...sanatosi sa fim
Moniland exact asa fac si ai mei...la Anastasia inteleg ca e mica dar Cezar are aproape 6 ani
..
mai incerc maine o tura de citit (am ramas pe la pagina 8)ca nu ma mai lasa 
_
(23 aprilie 2005)
si
pooh spune:
Adriana,wow,ce fain e filmuletul!Oare cat costa?
Inca nu se poate vota,nu stiu de ce....oricum va anunt eu![]()
![]()
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
adrianafedorca spune:
pooh cica e vreo 16 mil
hai ca ma lasa printesa sa mai scriu 3 randuri..
vad ca tot vb de diete slabit ...am si eu o problema...am slabit 15 kg , toate bune si frumoase, sunt slabaaasotul zice ca am grisine in loc de picioare...singura problema e burta, parca am inghituit un pepene ...e drept de juma de an n-ammai facut deloc sport din lipsa de timp...mor ca1nd ma uit in oglinda si vad ce burta am, toata lume ase minuneaza cand ma vad cat sunt de slaba si ce sunci mi-au ramas pe burtica....ma bate gandul de o lipoabsorbtie dar mi-e cam frica si nici nu prea am bani acum...nah...mi-am spus si eu ofull....gat afug la Anastasia ca plange langa mine sa-i dau laptele

_
(23 aprilie 2005)
si