Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(13)
Raspunsuri - Pagina 5

amidala spune:
La multi ani Stefy! Scuze de intarziere...ma bucur ca am mai prins jumatate de ora din ziua ta!21+
bebelush

prettysunshine spune:
Buna ziua tuturor!Ne-am intors in Belgia,pana acum nu mi-e prea rau,desi a fost foarte greu pe drum,imi amortea noada permanent si cum nu ma puteam misca prea mult...Dar a fost mult mai bine ca la dus,atunci mi-a fost mult mai rau.
Stefy,La multi ani!
Fetele,mi-e tare greu pe facebook,nu prea imi dau seama care cine e,e greu ca aici avem nickname-uri si acolo nume reale.Am vazut numai cateva poze,n-am avut timp sa ma uit la toate,dar am vazut niste fete asa slabe...ca m-am deprimat de tot,m-am cantarit si am luat 8 kg,din care 1,5 kg cat am stat in Romania.Si tot nu cred ca l-am simtit pe bebe,parca ar fi ceva,dar nu pot fi sigura,mai e cineva ca mine,care sa nu-l fi simtit inca pe bebe,la aproape 20 de saptamani,cate se implinesc maine?19+
My baby
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

STEFYY spune:
Citat: |
citat din mesajul lui prettysunshine Buna ziua tuturor!Ne-am intors in Belgia,pana acum nu mi-e prea rau,desi a fost foarte greu pe drum,imi amortea noada permanent si cum nu ma puteam misca prea mult...Dar a fost mult mai bine ca la dus,atunci mi-a fost mult mai rau. Stefy,La multi ani! Fetele,mi-e tare greu pe facebook,nu prea imi dau seama care cine e,e greu ca aici avem nickname-uri si acolo nume reale.Am vazut numai cateva poze,n-am avut timp sa ma uit la toate,dar am vazut niste fete asa slabe...ca m-am deprimat de tot,m-am cantarit si am luat 8 kg,din care 1,5 kg cat am stat in Romania.Si tot nu cred ca l-am simtit pe bebe,parca ar fi ceva,dar nu pot fi sigura,mai e cineva ca mine,care sa nu-l fi simtit inca pe bebe,la aproape 20 de saptamani,cate se implinesc maine? ![]() ![]() My baby Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway. |
POATE NU TI-AI DAT SEAMA CA E BEBE,bINE cA AI AJUNS CU BINE INAPOI

mami Stefanut(1 an si 5 luni)

STEFYY spune:
UN INCEPUT DE SAPTAMANA CAT MAI BUN PENTRU TOATE BURTICILE22+
mami Stefanut(1 an si 5 luni)