Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(13)
Raspunsuri - Pagina 12
amidala spune:
Buna fetelor!
N-am mai intrat de mult pe aici. Eu am fost azi la morfofetala si baietelul e bine.
Nici eu n-as face rx, Tzuna!
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune.
Va pup!! 

21+
bebelush
tzuna spune:
LUMISTY- ce are fetita? probabil ai scris si nu am vazut eu. Imi pare rau ca nu e bine si dc te putem ajuta cu ceva suntem aici. Pana una alta ne rugam pentru voi. Multa sanatate!
ANNA- felicitari pentru rezultatul bun.
Eu sunt bine. Azi a fost mare agitatie la lucru si am revenit acasa cu o durere mare , mare de cap care mi-a trecut de nevoue dupa ce am bucatarit 2 ore.
miris_ spune:
buna seara, fetelor!
va citesc, dar nu am avut vreme sa scriu. sunt in medical, si, culmea, si fi-miu e iar bolnav, pe antibiotic. rau... nu stiu ce sa zic. iar am inceput cu voma. zilnic. in rest, cresc.
felicitari celor care au aflat ca bb-ii sunt sanatosi, si bafta celor care vor merge la dr.
eu as ceda o programare la herghelegiu, in 31 ianuarie, vrea cineva sa mearga in locul meu? astept pm pt asta, daca e cazul. :)
si eu merg la morfo pe 1 feb, dar nu mai merg la herghelegiu, din pacate, pt ca nu il pot "trada" pe dr meu. e o situatie mai delicata la mijloc, ce ma determina sa renunt la un dr la care vroiam neaparat sa ajung...
Mamica de baiat mare
si
strumpfita Iris-Alexandra de 19+ 
miris_ spune:
anna, ti-am raspuns, sa verifici mesajele. :)
Mamica de baiat mare
si
strumpfita Iris-Alexandra de 19+ 
miris_ spune:
a, si.. am implinit si noi 20 sapt, asa ca am schimbat semnatura :)
cu siguranta nu vom ajunge la 40 de saptamani, deci am trecut de mijloc de ceva vreme ![]()
Mamica de baiat mare
si
strumpfita Iris-Alexandra de 20+ 
dianamaria spune:
Buna seara,
am fost la dr. E totul bine! S-a confirmat ca e fetita, s-a aratat in toata splendoarea
, ca normal ca l-am rugat sa-mi faca si eco, pentru ca v-am zis ca, de grasa, nesimtita sau proasta
, nu-mi dau seama daca misca sau nu. Si, Doamne-ajuta, e bine! Are 223 de grame
!
M-am programat si pentru 4D peste 4 saptamani.
Ramo - m-ai nimerit
.
Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ...
18+
lumysti spune:
Felicitari tuturor pt vestile bune! Sa dea Dumnezeu sa avem parte numai de vesti bune si in continuare!
Tzuna, e poveste lunga, dar, pe scurt,problemele fetitei mele au inceput acum 4 luni, cand am fost la piscina, de unde a luat un microb, si a facut o inflamatie la ureche. A doua zi am mers cu ea la un prof. univ.dr. ORL si mi-a zis sa las copilul in pace ca ii va trece de la sine, fara vreun tratament. Dupa 3 zile fetita s-a trezit plangand ca ii curge ceva din ureche: otita purulenta. Avea timpanul deja perforat. Ghinionul a fost ca am dat de alt dr. incompetent care mi-a dat niste picaturi sa ii pun in ureche, ceea ce, am aflat mai tarziu, nu se face daca e timpanul spart! Si asa ne-am trezit acum ca are a ramas cu o gaura in timpan si nu se va inchide, iar acum trebuie sa o opereze pt refacerea timpanului... Am fost cu ea la doctori din Brasov, Tg Mures, Bucuresti. In perioada asta am intalnit o groaza de asa-zisi 'doctori', care nu au nici o treba cu meseria asta si cu atat mai putin constiinta, din pacate!
18+
si mami de
Alessia
RaluM2 spune:
Buna dimineata,
Felicitari Diana, ma bucur ca e f bine fetita ta si stai linisttita ca o sa o simti cat de curand!
Lumesti, nu imi vine sa cred ce am citit, iti doresc multa sanaate pentru fetita si sa aveti parte de dr buni de acum incolo.
Miris, nu inteleg de ce nu te mai poti duce la Herghelegiu daca tu asta iti doresti. Poate poti sa ne explici
Felicitari pentru schimbarile de semnatura, multa sanatate si de acum inainte
Va pup pe toate si numai bine
20 + 
tzuna spune:
LUMISTI- imi pare rau ca treceti prin asa ceva si mai ales dintr-o prostie. Eu am facut anul trecut de 2 ori otita virala luata de la copiii de la serviciu. Otita virala e f rara ca de obicei otita e o complicatie a unei raceli deci de origine bacteriana. Fetita mea fiind in colectivitatea de la 2 ani si 6 luni a facut si ea pana acum de 4 ori otita dar spre norocul nostru am dat peste un medic excelent, dna dr. Popescu de la Policlinica Titan. O dna draguta, f intelegatoare cu copiii si f competenta. De fiecare data in maxim 1 saptamana fetita era vindecata. Iar sotul dumneaei e prof. univ la spit. Coltea si l-a operat cu f mare succes pe sotul meu . In cazul sotului meu a fost o problema f delicata , risca sa-si piarda lobul urechii si acum e ca nou. Spitalul e f vechi si conditiile sunt proaste (desi acum e in renovare)si nu stiu dc se opereaza si copii acolo dar fac treaba f buna. Sper din toata inima sa dati si voi peste persoana potrivita. E pacat sa treceti prin asa ceva.
Eu nu sunt prea bine. Am venit totusi la serviciu pentru ca astazi nu puteam lipsi. Azi nopate mi-a fost f greata, m-a durut burta, nu mi-am putut gasi nici o pozitie si nu cred ca am dormit mai mult de 2 ore. Am vb azi cu medicul care mi-a spus sa iau un no-spa si sa o sun dc problemele revin. asa ca nu am chef de lucru. Abia astept sa termin programul, sa recuperez copilul de la gradi si sa ajung acasa sa stau in pat.