Care ulei e mai bun pentru par?
Raspunsuri - Pagina 2
XIO spune:
Ulei de cocos, ricin, masline, cam orice.
Eu mi-am facut masca pe care am aplicat-o dupa ce m-am spalat pe par cu sampon, si am tinut-o mai mult de 3 ore:
-ulei de ricin
-ulei de cocos
-miere
-galbenus de ou
Am masat si pe scalp si am intin i pe toata lungimea parului. A trebui sa ma clatec de vreo 4-5 ori.
Am aplicat ulei de ricin si cocos si pe calpul uscat, prin asaj de max 5 minute, si dupa aceea pe lungimea parului. Cu masca asta am stat jumatate de ora sau 1 ora si m-am spalat pe cap.
parul este mai des/voluminos acum, dupa masti decat inainte. Eu le aplic aproape saptamanal, cand ma spal pe par.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Dark_sun spune:
Cel mai bun ulei pt parul meu fragil(fiind blond natural) este cel de cocos,si pot spune ca am folosit si de masline,argan sau ricin.Si ricinul bunicel,iar arganul o mare dezamagire in general pt cate laude a primit,mie nu mi-a fost benefic :(.Dupa spalarea parului il limpezesc cu ceai musetel sau urzica in care adaug zeama de lamaie,devine voluminos si stralucitor...si parca ,paradoxal,folosind acest ulei drept masca nu mi se mai ingrasa la 2 zile parul...
szivarvany spune:
eu folosesc urmatoarea masca: 1 galbenus+ 1 lingura ulei ricin+ 1 lingura ulei masline + 10 picaturi ulei cu vitamina A + 1 lingura zeama de lamaie + 10 picaturi spirt medicinal + 1 lingura miere de albine. le ameste, pun pe par si acopar cu o asarfa 30 minute, dupa care spal.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***
Dark_sun spune:
Este pt prima data cand citesc despre spirt medicinal drept ingredient intr-o masca pt par...Mamagiuliei,ce efect are asupra parului...?Ah,si pt tine,te citesc pe la alte subiecte...
szivarvany spune:
N-am idee dar e si asta o reteta utilizata de mama mea, matusi & co si asa era reteta.
Rau nu face, eu o utilizez periodic (adica atunci cand nu ma doare lenea) si se vede si se simte ca am parul mai viu
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***
anca74 spune:
Eu am parul lung si cret, iar mie uleiul de argan mi-a facut cel mai bine. Nu ingrasa parul, nu-l "slineste", il folosesc zilnic (pun doar putin in podul palmei si apoi masez toata coama cu respectiva cantitate).
Mie mi se pare extraordinar uleiul de argan! Si am incercat si pe cel de masline, si pe cel de cocos, si pe cel de shea. Toate mi-au ingrasat parul ca naiba, nu le puteam utiliza decat o data pe saptamana, altfel arata oribil.
ralucutza77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dark_sun Este pt prima data cand citesc despre spirt medicinal drept ingredient intr-o masca pt par...Mamagiuliei,ce efect are asupra parului...?Ah,si pt tine,te citesc pe la alte subiecte... |
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#