Copilasi de Iulie - August 2004 * 63

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna, ma scuzati ca intru pe sub vostru.

am si eu o mandra fata de 6 ani si 4 luni, eu activez la sept oct 2004, dar mai intru la voi si va mai citesc, ca dehh sunteti inaintea noastra cu 2,3 luni si mai pot anticipa niste treburi cu fi-mea.

Am vazut ca voi deja ati inscris copiii la scoala si ma tot intreb cum, am sunat la scoala unde vreau sa o dau pe fi-mea si mi-au spus sa ma sun spre sf lunii februarie ca inca nu stiu dupa care lege se vor face inscrierile.

Acum eu as putea sa o inscriu si la scoala de cartier (unde deja directoare ne intreaba daca o inscriem acolo) ca sa zic asa si la asta mai buna, dar oficial au inceput sau nu inscrierile?

Aseara a fost un reportaj la tv despre modul in care se inscriu copiii deja, desi nu a inceput perioada de depunere a cererilor.

Ce ma sfatuiti sa fac? sau cum ati procedat?

multumesc

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Mey...m-am benoclat iar la ghiozdane...deci cu tot regretul eu n-am vazut de alea rosii aici...toti copii au in genul aluia roz.daria,vrei sa fac poza la ghiozdane cand al i-au azi pe ricardo de la scoala...ca-s toate la gramada mereu...sa vezi cu ochii tai.daca vrei...bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da, Ema, vreau.
Io iti zic doar ca descrierea e identica, plusurile sunt aceleasi, difera design-ul - culoare si forma buzunarelor din fata.
O sa-l iau pe cel roz cu pisici
Si Herlitzul e fain tare ... uof.

Uite Ema:
http://www.topgal.hu/hatizsakok/CHI-168/G---Red/
http://www.topgal.hu/hatizsakok/CHI-166/H---Pink/

Mada,
depinde de scoala. La noi in cartier (Oradea) ne am inscris deja demult oficial. La alte scoli e in ianuarie, februarie, depinde de director. Deci musai intrebat la secretariat sau direct invatatoarea

M-am decis pt cel roz cu pisici, bag picioru`

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Mada, ca ei spun ca nu stiu care lege, dupa parerea mea este bla bla.
Ideea este ca legal scoala de care apartii este OBLIGATA sa il primeasca.
Orice alta scoala ARE OPTIUNEA sa primeasca si alti copii, in functie de cate locuri mai au libere. Mai exact, orice director de scoala, conform recensamantului stie ca in zona scolii sale se califica la clasa I sa spunem 42 de copii. El are de exemplu 3 clase ceea ce inseamna 90 de locuri. Pe diferenta celor 90-42 de locuri el poate primi copii din alte zone, cartiere... dar cum ii selecteaza pe acesti copii e fix la latitudinea administratiei scolii.
Asa ca daca vrei la alta scoala decat aia de care apartii, trebuie sa te duci frumusel sa discuti cu o persoana care are putere de decizie pe locurile disponibile (uneori invatatoarea, dar de cele mai multe ori directorul).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza si noi ne-am inscris oficial la scoala...am intrebat si vor fi in jur de 25 de copii in clasa
Mada mergi la secretariatul scolii la care vrei sa o inscrii si intrebi care este perioada de inscriere si ce acte sunt necesare pentru ca dosarul se depune acolo!!!
Daria adik este aproape 4 milioane un ghiozdan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

ia uitati aici http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8207513-fiscul-verifica-profesorii-arad-cadrele-didactice-trebuie-declare-daca-fac-meditatii.htm

aproape 4 mil era ghiozdanul de laptop care mi-a placut mie, e mai mult decat un simplu ghiozdan. as fi dat banii aia pentru un student de exemplu.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Salutam,
Daria, nu stiu ce inseamna dimensiunile ghiozdanelor pe care ni le-ai aratat, Eva in magazin casca okii numai la unele imense care ii vin pana pe la genunchi, de ce naiba le fac asa mari nu pricep, ca par a fi pt varsta lor (rozalii, cu hello kitty, hmontana, etc etc) asa ca eu as masura un pic cum ar veni pe spatele lui Giulik
Ema am vazut pozele, baietii sunt super smecherosi amandoi iar casa este amenajata cu mult gust, tapetul m-a facut sa ma inverzesc de oftica pt ca eu nu indraznesc o culoare inchisa asta ca am ajuns la oful meu cel mare de zilele astea
Eu nu am chef de munca deloc azi, si desi am dormit bine am un cap de o tona, era sa cad de pe scaun la o sedinta ultraplictisitoare din care tocmai am scapat... cred ca e din cauza ca mama mi-a spus aseara ca merge tot mai prost cu Parkinsonul ei si oricat as incerca sa nu ma gandesc am un mare nod in gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Daria, deja ghiozdan?! Stefi a mea l-ar face praf pana la toamna, n-ar rezista sa nu se joace cu el. Nici noi nu ne-am inscris inca la scoala, dar soacra mea are sarcina sa treaca zilnic sa vada de inscrieri, sa nu avem vreo surpriza. Noi avem buletine diferite, eu cu adresa unde stam si sotul cu adresa de la mama lui, care este chiar in centru. Si pe Stefi vrem sa o dam la aceeasi scoala la care a fost si tati si speram sa nu avem surprize, dupa adresa lui tati apartinem de scoala. Pe de alta parte am inteles ca au 5 clase de I si le e frica sa nu ramana fara elevi, pe de alta parte noi vrem la o invatatoare anume, vom vedea.

Olivia, ce bine ca aveam aceeasi "problema" . Mie mesterul mi-a spus de Porta Doors ca sunt bune, cei de la Slatina nu au reprezentanta in zona, asa ca ei pica. Cred ca mesterii recomanda ce stiu ei sa monteze. Noi mai asteptam 2 mesteri luni sa-si dea cu parerea, sunt curioasa ei ce ne recomanda.

Andries, ai o energie de invidiat. Cu tine si cu Ema sigur ne apucam de sport toate mamicile

Ema, ai doi baieti minunati, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!

Ioana, voi ce mai faceti dupa-amiezele? Noi cu vremea de afara am devenit foarte statici, stam mai mult in casa si nu-mi prea place.

Roxana, merci foarte mult pentru raspuns. Mie imi plac tare mult usile tale, voi cauta si eu pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mada, depinde de directoarea scolii cred. Cred ca ar trebui sa te duci deja sa intrebi ce cuprinde dosarul si daca ea zice ca au inceput sa-l si depui.

Mie viitoarea invatatoare (sper!) mi-a zis ca prin martie se fac inscrierile la noi la tzara...insa am sa ii fac o vizita de curtoazie dupa vacanta asta mica.

Daria, mie imi plac amandoua, greu de ales.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristale, da, plec duminica.
Andreea, vezi ca la sfarsitul catalogului ai distribuitorii din fiecare oras.
ma scuzati ca-s asa telegrafica

Mergi la inceput