Manusa de epilat

Manusa de epilat | Autor: Lo_li_Ta

Link direct la acest mesaj

La aceasta ora tarzie, luptandu-ma cu crema de epilat pe care n-am mai folosit-o de ani de zile (ca idee, nu chiar pe asta ), mi-am adus aminte ca voiam sa intreb daca a folosit cineva manusa de epilat. Am vazut-o intr-o farmacie, dar vanzatoarea n-a prea stiut sa ma lamureasca. Adica, am intrebat daca smulge, rade, ce face ea acolo si mi s-a raspuns balbait ca "prin frecare". E un soi de smirghel sau cum?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Da, ca un fel de piatra ponce mai fina.

Incearca sa obtii imprumut respectivul obiect (nu conteaza daca e pila, manusa, etc, materialul epilator e acelasi) si sa il testezi inainte.

Sunt f putine persoane care se pot epila ok cu asa ceva; multe se aleg cu iritatii, bubite, capilare sparte etc. deci incearca sa testezi inainte sa cumperi, pe cat posibil, sa te asiguri ca ti se potriveste

31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Epilare?? Cu o manusa?? Mai degraba exfoliere a pielii, cum adica epilare?

3 minute mai tarziu...

Ok, m-am documentat. Cica ''reteaza'' parul (dar te si exfoliaza, ce bonus). Deci te freci pe picioare cateva minute pana te iriti si de atata frecare ti se rupe parul. Nu multumesc, prefer sa ma exfoliez cu manusile de exfoliere in timp ce-mi fac dus si apoi sa-mi ''retez'' parul cu lama. Apropo, un pont testat de mine si recomandat: folositi balsam de bar in loc de spuma de ras, irita mai putin pielea sensibila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Nu suna prea imbietor. Dar a folosit cineva? Dar folosita mai light, oar pt exfoliere ,anti fire sub piele o fi buna sau e prea iritanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Eu am folosit si mai folosesc, nu provoaca iritatii doar ca ramane pielea foarte uscata dupa si trebuie sa o hidratezi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu am folosit-o o data dupa care am aruncat-o printr-un dulap. da, se rupe parul, insa creste imediat ca si la ras as spune. si da, usuca rau pielea. mie nu mi-a placut.

Mergi la inceput