Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!! BV LOUTZY!!! (165)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

BUNA DIMI

Mi-a scazut tensiunea cred...ma simt ca o pipitza ametita...Mmmmama!

Mada;harnicutza/mersi de tratatie

Relusha;???/

Pe ZUMZU nici n-o mai strig ca nu-mi raspunde

azi avem deja 34 sapt

Abramburika;hai cu vesti bune.....pliiizzz!

De_ea;incercati si la medici naturisti..sau iarasi la chinezoterapeut...exista si minuni ,sa stii!...crede-ma..sa-l ajute D sa-si vada nepotzica

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Mersi mult Danina.
am incercat si noi azi de dim, am dat prima oara simplu asa, si l-a dat afara imediat. l-am pus in lapte si l-a luat. sper ca nu are nimic. ca ceai nici nu i-am dat nici nu am in casa.
si noi dam cu infacol. si se pare ca merge momentan.

Deea incearca sa gandesti pozitiv si sa fi optimista. normal k isi va cunoaste nepotica. hai k o sa fie bine

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARBATORITELOR,SARBATORITILOR..IOAN,IOANA.IONICA...ETC
.E SI ZIUA LU SOCRUMIU

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Tunde felicitari pt saptamani, si La multi ani socrului

36+ Eva Maria

AMR 25 ZILE

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Ca sa fie gasca si mai grasa...n-am dormit toata noaptea ca vecinul si-a fugarit nevasta prin casa cu cutitul...offff viatza e frumoasa la bloc.Peretii zici ca-s din carton cand e liniste noaptea!se aude tot tot..
De doua ori mi-am luat halatul sa merg peste Ei..m-a oprit sotul...cat si buba umbla roata in burta....nu mai puteam dormii deloc...
Niste alcoolisti prosti...dar ii zic cand e senin la cap..ca am sa sun la politie data viitoare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luciact

Tunde felicitari pt saptamani, si La multi ani socrului

sarumana
SA DEA DD SA APUC MACAR 36 SAPT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Buna dimineata si de la mine,la noi este o zi fffffffffff frumoasa de primavara,pasarelele ciripesc....imi dau o stare de bine,ma pregateste pt nastere
La Multi Anituturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de astazi,sa va de-a D-zeu bebei sanatosi
Ma laud si eu cu doi IONI,SOTUL SI SOCRU.....as fi vrut ca si bebele de la purtator sa vina astazi ,dar nu da nici un semn

La multi anisi pt bebe Patrick,astazi inplineste o lunisoara,sa va bucurati de el irinuka

In curand ma voi apuca si eu de scari,duminica facem 40 de saptamani si bebelu meu nu da nici un semn
Duminica mergem la spital,dar nu pt nastere doar pt monitorizare eu tot sper sa vina pana atunci si sa nu ajungem la alte chestii

Va pup fetele si sa aveti o zi frumoasa

Crina
saptam.40 cu Lukas Christian

In curand o sa fim 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

tunde imi pare rau ca nu te.ai odihnit , poate reusesti sa te culci putin dupa masa ..felicitari pt 34 , inca 4 si gata cel putin

ma suna si mama acum ca ce fac ? cum ma simt ? m.au inebunit cu telefoanele , ca nici un semn ? ca misca ? ca daca sunt prb ..i.am zis stai linistita ca nu sunt prb e mai lenes nepotatu ..ca sa am grija , sa ma duk la control ca ea sta cu grija ...offf ! de ar veni intreb numai de la o pers ar fi bine , dar cu cine vb ma intreaba acelasi lucru , stiu ca isi fac griji pt mine si se gandesc la mine dar deja mi sa luat si imi vine sa numai ras la tel sau pe mess

dea si tatal meu are ciroza ...din pacate stiu cum este sa il vezi ca sufera , imi pare rau pt situatia data mai ales ca esti si gravida , tu ai grija de tine si linisteste.te , tb sa te gandesti ca orice s.ar intampla va fi voia domnului si noi nu ne putem impotrivi .

ralucu

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza39+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata burticilor vorbarete noi abia ne-am trezit,ca de obicei ultima

LA MULTI ANI CELOR CU NUMELE DE ION SI IOANA

TOATE BURTICILE SI TOTI BEBELUSI

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Jasmin

GALERIE FACEM NOI 100%!
NUMAI SA NE ANUNTI...

LA MULTI ANI SI SARBATORITILOR TAI DIM FAMILION

Mergi la inceput