Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!! BV LOUTZY!!! (165)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

buna fetele,

am bantuit prin auchan de dimineata, dupa aia la farmacie (de unde mi-am luat inclusiv cateterul pt anestezie si alte creme si cremutze); am vb intre timp si cu o amica care a nascut acu 2 ani; era la dr meu si acu e iar insarcinata; mi-a spus ca al nostru dr vine la nastere doar dc e in spital, desi cand eram io la o consultatie a plecat val vartej la o nastere (acu amica zice ca asista doar dc stie mai bine persoana). ea a nascut cu vladareanu, care era de garda atunci, cica a fost ireprosabil.
imi vine sa mor, atatea consultatii la cabinetul lui si mai ales orele pierdute in asteptare (cu toata programare, tot mieunam pe langa usa 2-3 ore). plus ca cica in elias e jale daca nu dai la asistente la greu, nici nu se uita la tine; cica 30 - 50 ron la una si se schimba turele la 6 ore (acu 2 ani imi zicea ca a dat si 10 lei sa-i aduca una apa); pai cred ca ajung la balamuc

imi vine sa fug la particular, da' cine sa ma ia acu?!

care ati mai nascut la elias, chiar asa e??

rox 34+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Ziki si eu as vrea un colacel din ala daca o fi sa fie.
Am vrut sa va intreb daca ati cumparat carusel pt patutul lu bb, de care fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LA MULTI ANI cu ocazia Sf Ion celor care le poarta numele, MADALINA, Ioana de GABIVALCEANU, IOANA de VAS, INAIOANA, NUMEIOANA! LMA - mamici , tatici si bebici!

MVB- felicitari! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si mancacioasa! O-ho, e deja marisoara, sa fii atenta ca ei sufera si de cald tare mult, mai mult ca noi pentru ca ei nu transpira. La 23-24 de grade si la greutatea ei cred ca poti s-o tii fara probleme fara caciulita. Cu agitatia, pune-i manusele si n-o sa se mai zgaraie, al meu isi facea niste semne pe fata ca ne speriam.

SHUBULINA- curaj, curaj! Chilotii cu talie inalta trebuie numai pentru cezariana, ca nici eu n-am?

TUNDE – uite ca am trecut cu bine amandoua de pacatoasele de 32 de saptamani, de-acum gata, bebelusii sunt marisori! Sunt curioasa pana cand rezistam de data asta.

MISSMJ – desi eu sustin nasterea naturala (ca numai pe asta o cunosc, sunt subiectiva, stiu) eu zic ca medicul decide cel mai bine. Am auzit si pe aici de cezariene pe motiv de bazin mic, aici unde e asa nebunie cu nasterea naturala. Bebe poate ramane blocat, deci stie doctorul ce stie. Imi pare bine ca te-ai impacat si tu cu ideea, asta e cel mai important!

IRINUKA – of imi pare rau de colici! Pe noi ne-au chinuit vreo 3 luni din pacate, si tot asa, nici un medicament n-a mers, Numai unul homeopat, nu cred ca este la voi, dar mergea numai vreo jumate de ora si gata. La noi a mers – dezbracati si mami si baby si pus copilul cu burta lui pe burta mea. Stateam asa o noapte intreaga, la noi numai noaptea apareau colicii.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 34+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

tunde stiu ca isi fac griji dar na ....iti mai sare un pik tandara si tie ..deci esti in vizite nu acasica

irina ce dragut Patrik are o lunitza , la multeeeeeee inainte sa fie sanatos ma bucur ca a luat un kg , a luat super bine

mirela parca te.a mai intrebat cineva cum ii deosebesti pe micuti , scuze daca te repeti , mereu ma gandesc la tine cum te descurci

maimutica eu nu am auzit asa ceva ! danina , mada , ralu au nascut la elias ....nu au fost probleme in ce priveste asistentele , adika ai dat 10 ron si erau gata gata sa te pupe si in fund , nu cred ca vor 30.50 ron ....iar unele din ele si daca nu le dai sunt dragute . In ce priveste dr ...de vladareanu stiu si eu ca este mai iresponsabil , este seful de sectie si .....si.a cam luat lumea in cap , in plus daca unui dr oarecare dai 250/300 euro la cez lui vladareanu tb sa ii dai minim 500 ...asa umbla zvonul , acum nu stiu , eu nu nasc cu el .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo spune:

Salutare fetele si LA MULTI ANI pt cine isi sarbatoreste azi ziua de nume
Eu am intrat acum doar sa va salut, sa nu ziceti ca v-am uitat iar; n-am apucat sa citesc din urma, ce ati scris de aseara pana azi. O sa mai intru mai pe seara ca acum trebuie sa-mi vina nasii in vizita.

Carmen nu am mai fost de 6 sapt la dr, luni ma duc, la cabinet.

Va pup

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Shubu draguta, dar cum de ramase Bogica pe uscat? Ai simtit ceva, ca pierzi lichid? Mie mi-e tare frica de asta, ca nu stiu daca imi pot da seama ca el are probleme.
Curaj mult! Motatele le scot maine.

36+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele de ION, IOANA, IONUT, NELU, OANA

LA MULTI ANI !! MADALINA !!

[green]SHUBU/green], niste motate timide pt tine, doar asa de incalzire:

MULT CURAJ!! NASTERE USOARA! Noi suntem alaturi de tine!

Roxx, ma bucur ca bebelina a inceput sa pape, iar tu esti cu moralul mult mai susMulti si sa veniti repede acasa!!

Fetelor despre cocobacilii mei ( gram negativ) nu stie nimeni nimic?

FVL heterozigot, 36 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simis

Mie imi place la nebunie caruselul asta: http://leagane.ro/carusel-fisherprice-rainforest-p-236.html dar nu cred ca sunt dispusa sa dau atatia bani pe el. Poate doar daca il primesc cadou ...

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Citat:
citat din mesajul lui simis

Mie imi place la nebunie caruselul asta: http://leagane.ro/carusel-fisherprice-rainforest-p-236.html dar nu cred ca sunt dispusa sa dau atatia bani pe el. Poate doar daca il primesc cadou ...

f frumos este ....eu il am pe asta http://www.babycomfort.ro/produse/237-patuturi-copii/251-carusele-muzicale-patut-/2573-carusel-muzical-5-animals.html doar ca am alte animaluzte ca sa zic asa

aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

[quote]citat din mesajul lui madalina_m

[quote]citat din mesajul lui simis

f frumos este ....eu il am pe asta http://www.babycomfort.ro/produse/237-patuturi-copii/251-carusele-muzicale-patut-/2573-carusel-muzical-5-animals.html doar ca am alte animaluzte ca sa zic asa

aditza40+ mihai

E haios! Mie mi-a placut cel de la Fisher Price pentru ca proiecteaza lumini pe pereti si tavan. Nu stiu cat o sa ii placa lui Bobita asta, dar mie sigur o sa imi placa!!!

Mergi la inceput