Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!! BV LOUTZY!!! (165)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Bebelu sa ma treci si pe mine in lista de inceput

Cele mai multe fete nu ma cunosc, insa cateva, DA: bebelusi, carmen marieta, mada 23, Kitzi

Eu va citesc de cand am ramas , insa de scris nu am scris nimic......fetele care ma cunosc, cred ca inteleg

Noi avem deja 3 sapatamani, buricul a cazut la 6 zile, facem baita in fiecare seara si ne place.....iar de mancat mancam lapte praf, pt ca de la san nu lua in greutate.....acum luam cate 50 gr pe zi de la lapte praf....avem cantar electronic lasat de medicul de familie si o monitorizam in fiecare seara inaite de baita

Tuturor fetelor care au nascut le urez CRESTERE USOARA, iar celor care tre sa nasca NASTERE USOARA

MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Doamne, multumim ca ai umplut de bucurie si de veselie sufletele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Carmen depinde ff mult cand te opereaza.
eu de ex am avut op la 11.30 si am stat pana a doua zi la 9 la reanimare, colega de salon, a avut seara op la 8 si ceva si a stat cumine pana la 9 dim.
k noaptea nu au cum sa te dea pe salon. si asa te tin sub supravegjhere acolo.
hai k mai e un pic.curaj si nu te speria k nu e chiar asa bau bau

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Monica sa imi dai datele tale sa te trec
si te mai asteptam pe la noi.

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Cateava date despre noi: am nascut pe 15.12.2010, prin operatie cezariana, la 37 sapt o fetita, ALEXIA MARIA, de 2900 gr, 49 cm, Apgar 8,la Maternitatea Botosani

MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Pentru fetele interesate: am reusit sa pun pe mailul comun cartea de E. Fenwick. Am trimis-o de pe mailul personal, si este pe mailul comun sub forma a 3 mailuri, altfel nu ar fi incaput. Cine doreste, o gaseste acolo.

37+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Bebelu am vazut poze cu printesa ta.....E SUPERBA!

Noi insa o tinem infasata, pt ca e f greu de manevrat, pt ca e micuta si da intr-una din manute si piciorute.....cu manutele e mai tot timpul in zona capului si a fetei, daca nu ar avea manuse cred ca si-ar face niste urme, vai de noi......si o tin cu caciulita, pt ca si medicul de familie si cel pediatru ne-a atentionat sa nu cumva sa faca otita, ca o data facuta una, se tin lant.....daca ar fi fost vara si eu as fi tinut-o fara caciulita, insa asa, nu vreau sa risc, cu toate ca avem centrala, iar in casa sunt 23-24 grade
Copii mici, sub 4 kg greu isi regleaza temperatura corpului.....e bine de facut o calire, insa dupa 4 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

aditza nu mi-e rau deloc....pur si simplu nu mi-e foame. In ultima vreme am slabit un kg, asa mi s-a intamplat si la prima sarcina: ultima luna nu am pus nimic pe mine iar la sfarsit am mai dat jos 1 kg. Cine stie ....mi s-o fi micsorat stomacul...

dar de portocale am loc....garla

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Cateava date despre noi: am nascut pe 15.12.2010, prin operatie cezariana, la 37 sapt o fetita, ALEXIA MARIA, de 2900 gr, 49 cm, Apgar 8,la Maternitatea Botosani

Felicitari ! Sa fiti sanatoase si sa aveti o viata minunata impreuna

carmen
38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

fetele,inca nu cu motatele,ca ma apuca ,,batul,,
dar va tin la curent.....
FELICITARI pt fetita mvb

Crina
saptam.40 cu Lukas Christian

In curand o sa fim 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pt primire......eu va cunosc pe toate, pt ca v-am citit zilnic, vreme de 9 luni..........de scris nu am scris nimic, insa am fost cu voi tot timpul

Mergi la inceput