Broasca testoasa la copilul de 4 ani

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Zina, nu e nevoie sa-mi explici cum e broscutele pt ca stiu, am avut si eu (dar eu ii schimbam apa, nu o aruncam pe ea)
Pana la urma ai deschis un subiect cu titlu de intrebare insa vad ca defapt stii f bine ce ai de facut (si te contrazici cu ideea de responsabilitate fata de animale: Daca am luat-o, mi-am asumat si responsabilitatea aceasta, care mi se pare de bun simt... si deocamdata sunt inca la noi acasa, dar chiar vreau sa le dau si daca le traumatizez asta e...)
Cum spunea Bebe Beca ne aduci aminte de povestea cu drobul de sare si, mai mult, cred ca ai vrut sa subliniezi cat esti tu de responsabila fata de copil aruncand un animal.
Poate pe viitor faci un bine si ocolesti pet-shop-urile (macar asta sa retii din mesajele celor care ti-au raspuns la subiect)

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Tala, vad ca altfel nu stii sa porti o conversatie, aici virtuala, numai atacand o persoana. Alte "arme" nu ai. Nu pot decat sa-ti arat obrazul...pentru ceea ce-ai scris la sfarsit.
LA REVEDERE!

Mergi la inceput

Da Laura, un animal care nu cunoaste alt mediu, este fericit cu cel in care traieste. Aici iti dau dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Alta problema, Zina?

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Oooo, mai sunt destule Denizel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Acum am vazut acest subiect
Sucze de offtopic, dar vreau sa zic si eu ceva
Sunt detinatoare de matze de vreo 20 de ani, am avut in casa vreo 20 de pisici, in decursul timpului, din care vreo 15 nascute in casa si "moshite" de mine

Pisicile mele, toate cele vreo 20 (cand o sa fiu mai odihinita o sa incerc sa le numar exact ), au fost ingrozite de ideea de a iesi din casa, exceptie facand 2 motani, care plecau dimineata si veneau seara, golaneau prin cartier (asa au si murit )

Atat de ingrozite,incat de multe ori am ales varianta sa aduc doctorul acasa
Acum cativa ani, am avut o perioada de vreo luna, cred, in care am mers aproape zilnic cu 2 din matze la doctor.(probleme mari de sanatate)
Erau atat de terifiate si urlau efectiv, saracutele, incat un vecin m-a intrebat daca fac experimente cu ele

As mai avea povesti, dar nu e locul si momentul

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Inca una si ma duc:)
Fi-mea pupa pisicile in bot
O fi bine, n-o fi bine, eu sincera sa fiu nu-s prea incantata, dar ea e atat de fericita cand prinde pe cate una sa o pupe

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput