Broasca testoasa la copilul de 4 ani

Broasca testoasa la copilul de 4 ani | Autor: Zina

Link direct la acest mesaj

Acum 2 saptamani, i-am cumparat baietelului 2 broscute testoase.
De atunci el tuseste putin si-si drege glasul. Bine, gatutul nu este 100% ok. Dar...m-am gandit...daca nu sunt ok broscutele in casa unde este un copil mic? Am citit acum pe net ca nu sunt indicate, si ca un copil sub 5 ani nu are voie sa le atinga fiind purtatoare de Salmonella. Oare pot provoca si alergii? M-am gandit ca aceasta tuse sa nu fie de-acolo...stiti ceva? Aveti in casa?
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

este iarna, afara-i frig, copilul iese din casa, merge la magazin cu mama si tata, etc...oare de unde sa fie tusea?
mai bine mergi la un veterinar si intreaba cum sa le intretineti , cum sa le faceti mediul curat, cu ce sa le hraniti, pentru ca ele sa fie sanatoase, sa aiba o viata buna si sa stai tu linistita ca nu luati vreo boala de la ele.

Mai repede tusesti de la chimicalele cu care spalam prin casa decat de la doua broscute amarate Nu te stresa!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

zina, cu ce hraniti broscutele ?
stiam ca de la hrana pentru pesti sau pasari, de exemplu, anumite persoane fac alergii respiratorii.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Corina, le hranim cu ce cumparam de la cel de la care le-am luat, sunt tot felul de pestisori uscati si-am mai vazut ceva pe-acolo, nu stiu exact, sotul se ocupa de ele.
Eu m-am speriat cand am citit ca sunt purtatoare de Salmonella, copilul sub 5 ani nu are voie sa puna mana pe testoase. Baietelul meu a fost incantat in prima zi, acum nici macar nu mai merge sa le vada. Cu toate ca au acvariu special, cu pompita de filtrare, tot se simte un miros cand te apropii de ele. Si apa este schimbata aproape in fiecare zi.
Poate am gresit ca le-am adus in casa, poate intr-adevar provoaca alergii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Este posibil ca hrana lor sa provoace alergii, dar asta trebuie testat medical, ma gandesc. Oricum, incercati sa le oferiti un mediu cat mai curat...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 32+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

zina, ar trebui sa dati inapoi broscutele sau sa le cautati alt stapan.
mirosul pe care il simti este probabil de la "dejectiile" broscutelor; mananca, deci trebuie sa si elimine ce papa, si unde altundeva decat in apa ? si stai, ca inca sunt mici...si inca n-au evadat din acvariu, cunosc 2 familii care au avut broscute care au evadat si s-a ascuns in spatele sifonierului(in ambele situatii), oamenii aia le-au cautat de au innebunit, au intors casele pe dos pana le-au gasit

tu spuneai in alt mesaj ca baietelul tau are un fond alergic sau astmatic; in cazul acesta nu prea sunt recomandate pet-urile.

deja baietelul nu mai este interesat de broscute, tie cred ca iti sunt indiferente sau iti cam provoaca repulsie...mai bine le dati altcuiva/inapoi...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Corina, inca de aseara ne-am hotarat sa dam broscutele. Inca nu stim la cine, dar astazi, cel tarziu maine, am sa fac si acest lucru. Daca nu am la cine, atunci le returnez celui de la care le-am cumparat, nu-mi trebuie niciun ban inapoi, numai sa le ia, macar stiu ca acolo sunt bine.
Baietelul meu nu este astmatic, are un fond mai alergic, care cu timpul sper sa treaca...
Iti multumesc mult!

Zina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Zina si eu i-am cuparat fetitei mele o broasca testoasa o are cam de 8 luni si nu i sa intamplat absolut nimic,si fetita mea era suspecta de astam,dar nu i sa intamplat nimic a si pus mana de o multitudine de ori.Ti-am scris asta pentru ca am vazut ca esti ingrijoarata,sper sa gasesti pe cineva caruia sa ii dai broscutele.Daca esti din Bucuresti ma ofer sa iau eu una

Mergi la inceput

Alina draga, ti le-as fi dat bucuroasa pe amandoua, cadou, dar sunt din Deva. Esti o draguta, multumesc mult.
Dar totusi ai grija cu fetita, sa se spele bine pe maini dupa ce se joaca cu broscutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mersi frumos acum pitica nu se mai joaca cu broasca pentru ca este in hibernbare si ia pierit cheful de a se juca cu ea,s-a plictisit:(acum vrea bichonnu stiu ce sa mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Sau ati putea incerca sa ii bagati pe copii in asa ceva, inchise bine (nu uitati sa le dati totusi din cand in cand oxigen, dar cu grija sa fie filtrat bine, pur , fara nici o urma de microb sau bacterie):

Da, stiu sunt ironica si rautacioasa si nu inteleg mamele grijulii. Cred ca eu sunt o mama denaturata, ca am stat cu pisica langa copii de cand i-am adus de la maternitate, ii duc la tzara si scormonim impreuna dupa gandaci, rame, furnici, prindem soparle in padure si le pupam inainte de a le da drumul)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput