Ghiocei de Martie-Aprilie***291***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Pisigri, mai tii minte cat timp te-ai dat cu antimicotice? Ar trebui sa merg la dr mai intai, stiu, dar sa stau sa ma uit la petele alea 2 luni, parca e prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Astazi ne-am facut de cap, am recuperat duminica trecuta cand ne-am plimbat pt prima si sper ultima data cu nino-nino
A fost o vreme de primavara asa ca ne-am plimbat si ne-am relaxat iar acum ne distram cu Ada care imi reaminteste ca nu sunt o doamba si ne tot spune ca pace aici adica ii place aici si cum tuseste Pisi ii tot ureaza noioc Piti !

Ieri seara a fost totala, incerca sa treaca de mine si mi-a spus tuze mama apoi paidon

Am admirat-o pe Izia care mi se pare asa schimbata, e domnisoara deja si mi-a placut tare mult costumatia festiva iar mami e si ea !!

Pisik, iar m-am inverzit putin cand am vazut ce fain v-ati distrat si ce gasca mare ati fost !!
Mi-a placut ce asortati ati foat toti 3 de revelion, v-ati tinut de cuvant cu movul

La tema data de Bianca : eu de cand stiu de capul meu ma gandeam ca daca o sa am o fetita o va chema Alexandra, pt baiat nu aveam o preferinta si nici nu a fost cazul, culmea ca si Pisi avea in cap tot Alexandra asa ca la noi dupa ce am aflat sexul , l-am inmtrebat pe medic daca e sigur apoi ne-am uitat unul la altul si gata am ales numele, unul singur ca sa fie usor la acte

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fug la ca de maine ar fi cazul sa mai merg si eu pe la birou !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Is si eu p-aci, cu un mare somn pe cap. Azi am avut un musafir, apoi am fost noi in vizita la un preten, piticul a avut companie, cand a vazut creioane a trebuit sa am grija sa nu scrie pe pereti si la prietenii nostri, ca piticii lor is mai mari si au trecut de faza asta.

Si fiindca sunt o doamba, ce *** mea, sa raspund si la tema.

La noi cu numele o fo' cam ca la Cati: ce voiam io nu voia dansul si viceversa. Io am vrut 1 nume, si noi avem tot asa, cate unul si zau ca ne ajunge. Marius a vrut musai Ioan, in memoria unui prieten care a murit fix inainte sa ne cunoastem noi 2. Io am vrut Stefan sau Dragos (numa' domnitori aveam in cap). Pe ecografie i-am scris Bocanila pana pe la 37-38 de saptamani. Io am stiut de la 12s ca e baiat. L-a chemat, pe rand: Horia, Octavian, Ciprian. Din pacate noi avem un nume de familie cam neaos, asa ca numele astea mai neologico-straineze nu mergeau. In finala au ramas Theodor si Cristian. La Theodor nu ne-am inteles asupra ortografiei (M. voia fara h, eu, ca lingvistu', musai cu h), plus ca e un nume asa delicat care nu se potrivea cu numele nostru de familie mai din topor, asa ca am cazut la pace pe la 37s cu Cristian. Pana am vazut certificatul am stat cu frica in san ca M. o sa ii treaca si pe certificat Ioan, nume la care m-am opus din rasputeri; l-am acceptat pt botez in ideea ca va fi decizia lui Cristi daca va spune mai departe ca il cheama si Ioan.

Si amu gata, maine e o zi de lucru!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata mamici,

vin cu cisterna de cafea aromata acum e gata

ma duc in spate la recuperat, mi-am bagat nasul petntru salut si cafea ca vazusem ca suntem pe pagina 2

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza.

Nu mai ma joc, ma saboteaza netul de la serviciu. cred ca m-a vad umbland aiurea. Dupa un mesaj despre LA MULTI ANi pentur Ioni si tema cu numele...nu imi apare. Asta e...Acu, chiar n-am timp sa ma iau de vb caci nu e loc...

Reiau macar urgentza...CAUT VENTOLIN SOLUTIE PENTRU NEBULIZATOR. In Braila nu gasesc pe nicaieri, cica sa caut pe la farmacii dosite de cartier. Daca gasiti pe undeva va rog sa ma anuntati.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

floricule - eu am cumparat acum 2 saptamani
daca mai este de actualitate diseara cand plec acasa ma opresc si cumpar
sa ma tragi de manecuta

dar de ce-ti trebuie?

Mergi la inceput

hai sa va prezint si meniul de astazi (ca nu vreau sa ajungem iar pe pag2)

9-Ceai de fructe cu lamaie ; Tartine cu branza ornate cu ardei Tartine cu unt si cascaval
11- Fructe asortate
12.30-Bors de pasare; Piure de cartofi cu perisoare de carne si smantana, asezonat cu salata de sfecla rosie; Ecler cu gem
16-Placinta cu branza - insiropata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

floricule - eu am cumparat acum 2 saptamani
daca mai este de actualitate diseara cand plec acasa ma opresc si cumpar
sa ma tragi de manecuta

dar de ce-ti trebuie?

Din cauza de muci. Ii detine de vreo saptamana. Dar cum nu am gasit Ventolin ne-am tratat si noi cu ce am avut prin casa. Inca mai are si are nasul infundat (dar nu mai am ce sa aspir) si am zis ca in caz de urgenta sa apelez la aerosoli cu Ventolin si Acc. Acc am gasit. In fine, preventiv vreau sa imi fac stoc de Ventolin caci uite ce patesc si pana gasesc trece si mama bolii.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

dar ventolinele nu-i pt muci ci pentru tuse, probleme pulmonare
eventual fluimucil

Mergi la inceput