Articol dragut/Inca un subiect "nostalgic"

Articol dragut/Inca un subiect "nostalgic" | Autor: Lo_li_Ta

Link direct la acest mesaj

Lucruri pe care copiii nascuti in 2011 nu le vor cunoaste:

http://finance.yahoo.com/family-home/article/111745/things-babies-born-in-2011-will-never-know?mod=family-kids_parents

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Incep sa ma simt batrana

de Mamica îndragostita de comoara calare pe testoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Nu sunt de acord cu nici macar un sfert din ce e scris acolo. Din pacate nu am timp sa stau sa iau fiecare clasa sub lupa si sa spun de ce nu sunt de acord.

De exemplu, chuit ca avem GPS, tot cel mai eficient e radioul pt ca sa ne anunte unde si ce e pe autostrada, plus stirile pe care le ascultam pe drum. Deasemenea cind gatesc sau sunt la baie nu imi iau calculatorul cu internet si nici ipodul, ci acel banal radio.

Nimeni nu te obliga sa cari mobilul cu tine sau sa il tii deschis tot timpul ca cineva sa afle unde esti.

Nimeni nu ar investi in reclame la TV daca nu ar fii eficiente. Fara sa vrem tot intra in creierul nostru. Mina sus cine se uita la TV si nu a ramas cu vreo reclama in cap.

Treaba ca nu vor mai exista discutii in contradictoriu pt ca avem informatia in internet ma face sa rid cel mai mult. Exemplul cel mai valabil sunt discutiile inteminabile de pe aici pe forum, sustinute cu o gramada de linkuri caree de care mai destepte.

Mi-aduc aminte cind se previziona ca prezenta unui calculator la firma va inlocui hirtia. La firma noastra se produce acu si mai multa hirtie, ca e mai usor sa o tiparesti la imprimanta, sa o copiezi la xeroxsa scanezi sau sa copiezi carti...

Citi dintre copii vostri citesc Fratii Grimm pe calculator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Pe mine m-a enervat in special partea cu trimisul de sms-uri in timp ce pretinzi sa stai de vorba cu cineva. Nu ma intereseaza in ce secol va fi asta, se va numi ca si acum proasta crestere.

Iar in ceea ce priveste cartile, eu tocmai am dat vreo 150 de dolari pe carti de copii si libraria era plina de mame cu copii. Nu cred ca se va ajunge la a citi exclusiv cu Ebook readers. Eu am unul si nu il iau cu mine decit in excursii mai lungi unde nu imi sunt accesibile cartile de calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Si mie mi se par exagerate unele.
Dar din pacate cred ca vor disparea cartile, si print-ul in general, iar computerul va deveni un fel de obiect bun la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Eu nu cred ca vor dispare cartile.
Fi-mea are 8 ani si intram amandoua in librarie si isi alege ce carte sa-si cumpere. Plus ca vrea sa se inscrie la biblioteca.

Mergi la inceput