Strumfi de iul-aug 2007 (207)
Raspunsuri - Pagina 20
Vivela spune:
Timi,
, foarte fain site-ul ala, o sa ma inspir si eu (recunosc ca de cele mai multe ori eu ma distrez cel mai tare, cred ca mai am de copilarit
).
Traiesc in Orasul Alandala
stefania_97 spune:
Vivela doarme Damian pe balcon? Am vazut ca ai scris dar am uitat sa te intreb ![]()
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefania_97 Vivela doarme Damian pe balcon? Am vazut ca ai scris dar am uitat sa te intreb Viata in patru :) Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10 |
da, da, da

dar azi nu l-am pus, ca e ceata si umezeala si el inca haraie un pic. i se trage tot de la un "tratament cu ceata", de acum vreo saptamana. zilele trecute insa, cand a fost cald si frumos afara, numai pe balcon a dormit, cate 3-4 ore legate. viata!
Vivela spune:
azi dimi, in drum spre gradi, david vede un pescarus in zbor:
- mami, uite un vultur!
(
)
- nu e, mai mami, vultur, e doar un pescarus!
- ba e vultur! eu iubesc pasarile, chiar si vulturii! chiar si vulturii plesuvi! ![]()
![]()
![]()
nu stiu de unde le scoate, cred ca de pe la desene.
si dimineata vroia si el "biscuiti Hula" - sunt niste desene cu Mickey Mouse cu "hibiscusul Hula" (habar n-am ce e ala, o floare parca, imi sare mereu inima din piept cand canta aia cu "hai si tuuuuu, la hibiscusul HUUUULA!!!"
(mereu mi se pare ca zice altceva).
stefania_97 spune:
Vivela ma bucur ca a mers si a dormit asa. Se observa ca e mai bine pt ei decat daca dorm o ora de ex in casa. Andre e super fresh dupa 3 ore dar daca doarme doar o ora de ex e foarte mofturos. Nu ii intri in voie cu nimic.
Cu diversificarea nu am mai facut progrese. Nu mananca. Am incercat niste cereale de porumb in biberon si nici pe alea nu le vrea. Asta e.
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
Vivela spune:
Stefania, dar ai incercat sa-i dai lui un mar decojit, de ex? sa il tina el cu manutele si sa molfaie la el.sau un morcov fiert, ceva ce poate el sa tina cu mana. damian a avut cateva zile in care nu m-a lasat deloc sa-i dau eu cu lingurita, a mancat singur, ii puneam pe tavita de la scaun si se autoservea. acum si-a mai revenit si accepta orice, oricum.
am vazut pe la Generale un subiect cu concluziile unor savanti
cum ca alaptatul exclusiv pana la 6 luni nu-i bun! ca tre' sa incepem mai devreme cu diversificarea, altfel e nasol
.
naiba sa-i ia de savanti, cine stie ce or mai zice peste 20 de ani, sa ii tinem in scutece pana in cls intai, sa le dam de la nastere numai borcanele nestle si lapte praf idem...
.
Luna1 spune:
Hello Girls.
Am intrat sa citesc ce mai faceti, vad ca sunteti bine si vorbiti de activitati cu strumfii.
Ce sa zic, va admir. Eu doar prin weekend mai am timp sa am activitati cu copiii, in rest seara vin acasa rupta, mancam, apoi la 8 seara dam stingerea. Pe de-o parte e ok ca avem si noi 2 ore linistiti, o ora cu Cosmin intre 8 si 9 si o ora doua singuri. Dar pe de alta parte realizez ca petrec putin timp cu copiii, vin la 5-6 si doar 2 ore stam impreuna, nici alea nu-s de mare calitate ca pana mancam, pana ne spalam, citim povestea gata ora de culcare.
Eh dar lasa ca vine vara si se mareste ziua, vom avea mai multe de facut atunci ca Lis se culca la 9 vara si putem sta mai mult pe afara.
Va pup