Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Amelia si Analisa de Sheritra
Giuliano de Anne45

Robert de enik83
Anne de JuliaSM

Un calduros LA MULTI ANI IOANA, IONELA, ION, IOAN, IONUT, IONEL!!
SANATATE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!

Andrei Ioan de Racusor Totodata la multi ani si sotului!
Larisa Ioana de Ochidut
Raul Ionut de paula_m
Miruna-Ioana de Corrina

imaya
Ooana

Ioana Miruna de Angharad

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Buna dimineata delfinariu!

Noi ne tinem cu greu dupa voi. Sunt cat de cat la zi cu cititul dar de scris nu prea reusesc sa scriu.

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!

Noi am inceput diversificarea si incep sa le inteleg pe fetele cu doi copilasi de ce nu erau nerabdatoare. Pana acum am avut trei zile de suculet de morcov. E nashpa, nu ne place! Ma bufneste si rsul cand o vad ce expresie de greata are cand ii dau cate o lingurita. De azi incercam suc de mar si poate niste mar copt.

Fetele, vroiam sa va zic de produsele de la Avent in general, de ce nu va comandati de pe amazon? Sunt muult mai ieftine ca la noi chiar si cu taxele de transport incluse.

Mergi la inceput

Cris,Mycya Craciun Fericit si tot ce va doriti

Neata si din partea noastra...iar a fost o noapte agitata...iar a apucat/o plansul pe la 2

Michelle acum mi/am amintit ca ai intrebat de dermatita...la noi a aparut o iritatie la gat apoi pete pe abdomen si spate...pielea e f.uscata si uneori rosie...a mea e alergica la laptele de vaca si citrice...acum i/am scos si cerealele si vad ca nu prea mai are pete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Amelia si Analisa de Sheritra
Giuliano de Anne45

Robert de enik83
Anne de JuliaSM

Un calduros LA MULTI ANI IOANA, IONELA, ION, IOAN, IONUT, IONEL!!
SANATATE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!

Andrei Ioan de Racusor Totodata la multi ani si sotului!
Larisa Ioana de Ochidut
Raul Ionut de paula_m
Miruna-Ioana de Corrina

imaya
Ooana

Ioana Miruna de Angharad

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

Multumesc
Bumblebee Georgia

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA !!!

Mycya a sosit Mosul?

fug sa schimb si eu semnatura ca de azi s-au terminat sarbatorile de iarna

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

A am uitat sa va multumesc pt aprecierile aduse Antoniei

Fetelor nu va faceti griji ca ai vostri nu se intorc sau nu fac ce face Antonia...au ei timp...si vb lui Btz fiecare copil are ritmul lui de crestere...ei sa fie sanatosi ca au timp sa se intoarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

La multim ani pui dragi!

Amelia si Analisa
Giuliano
Robert
Anne

La multi ani si Ionicilor!

Andrei Ioan
Larisa Ioana
Raul Ionut
Miruna-Ioana

imaya
Ooana

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Eu nu mai stiu ce sa fac - daca ii dau san intai nu mai pune gura pe biberon - aseara m-am muls sa vad cam cat mai e in sani - era vreo 80ml in amandoi asa ca nu are cum sa sa sature cu ei. Azi dimineata i-am dat san apoi am vrut sa dau bibe si a fost un urlet ... Ce fac cu ea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Diana eu pe Medeea o pacalesc cu foenul. Daca ar fi dupa ea n-ar manca niciodata si cand o apuca plansul cand vede biberonul dau drumul la foen si mananca linistita. Nu stiu care e explicatia dar asa functioneaza la noi.

Mergi la inceput

o sa incerc si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si tuturor ce poarte numele Ioan sau Ioana (sau derivatii de aici)! Sa aveti sanatate, bucurii si impliniri in viata!

Al meu s-a trezit la 4 juma azi noapte (s-a terminat minunea de 3 zile cu trezitul la 7 dimi), si apoi la 8... ca niciodata... io eram buiaca de somn... oricum nu am mers la el pana la 8 juma...

Imaya, ce frumos baiat ai tu acolo!!!

Al meu e fascinat de ochelari, cred ca din cauza ca soacra poarta ochelari, si ii e tare draga.

Diana, asa facea si Vlad. De asta ii dadeam LP inainte si apoi san... dar uite unde am ajuns... fara laptic...

Azi noapte am visat numai cu Vlad, cu rasuciri.. asa ca dupa ce l-am schimbat, spalat, vigantolat, etc. l-am pus pe burta, si i-am tot aratat rasuciri. I-am pus o oglinda ce ii place, si tot o mutam in lateralul lui. ar fi vrut sa se intoarca, se vedea ca se chinuie, dar nu ii reusea.. mai incercam. Stiu ca fiecare e cu ritmul lui, sunt copii care umbla la 10 luni , iar altii la un an si patru luni (deci 6 luni diferenta). si cunosc astfel de cazuri.. si sunt bine sanatosi...

merg sa pap si sa culc puiutul...

Coteasca, mai vroiam sa iti zic ca io Lp i-am dat portie intreaga, si a servit cat a vrut. nu am inceput treptat. ba uneori ii dadeam o masa de LP, apoi cealalta de san. Iar legat de transpirat, al meu nu transpira. Poate Tudor incearca sa se ridice, rasuceasca, si de aia transpira...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput