Da Rody asa se pare cu cartofii. Eu citind acum mi-am adus aminte ca asa facea mama numai in coaja gatea cartofii ca zicea ca asa e bine. Dar uite ca uitasem si cum nu mai e ca sa-mi aduca aminte....
Noi abia am incercat morcov si mar si amandoua sunt cah si sucul simplu si pireul
Ne-am intors si noi de la pediatru,ramanem pe LM, exclusiv. Pana la 8 luni nu avem voie fructe exotice (portocala , banana) ci numai mar , para, piersica. Oricum asta dupa 6 luni.
Am stabilit sa o cantaresc saptamanal si daca ia in greutate mai putin de 150 gr anuntam si suplimentam.
Am primit liber la varianta sport a caruciorului, ceea ce ma bucura mult, landoul nu il mai suporta si oricum este f greu de carat.
In rest suntem bine, urmatoare vizita peste o luna.
hello..
raportam si noi prima cazatura..uff..
tu fetelor, incepe sa mi se faca teama de mine insami..am un talent de a prevedea unele chestii de numa..
eram la masa, cu sotul..prea multa liniste din camera lui mihai..il intreb..unde ai pus copilul, in pat sau in patut? cica pe pat..dar l-ai pus bine, sa nu cada? da, zice..in capat..bleaga de mine, nu ma duc sa verific..peste 30 de secunde..plange..zic..a cazut..sotu..nuuuu se poate.. eu:dc a cazut, nu-s ce-ti fac..
fug repede..of course, copilul pe jos..ioi..noroc ca am covor..cd l-am luat in brate era vesel..
dar nu e prima data cd zic ca se va intampal o chestie si se intampla..
hai ca nu degeab ma uit la filmu ala cu fata cu fantomele..cum ii zice..whisperer nu stiu cum..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)