Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 19
anca_vlad spune:
decand a inceput Vlad scoala am si eu timp de stat pe forum..ce dor mi-a fost sa stau cu calc in brate si sa butonez!

![]()
![]()
![]()
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Tina, in timp ce iti citeam povestea, stateam cu sufletul la gura... deci io credeam ca iti spune baiatul ala ca e indragostit de tine, sau ceva... serios... apoi cand ai zis ca a impins el caruciorul, credeam ca face ceva, pleaca cu caruciorul, se intampla ceva... |
si eu la fel

Mami de
Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
si eu Isa 2011 delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
a primit o jucarie muzicala mai marisoara ca tot nu avea, inca o jucarie pe care o pun sub ea sa traga de toate cele ( nu stiu cum se numeste

Mami de
Andra Maria 02.08.2010
baby78 spune:
| citat din mesajul lui ooana fetelor e posibil la 6 luni sa isi schimbe culoarea la ochi??? mis e pare ca Matei nu mai are ochi albastrii ...parca sunt gri cand se stabilizeaza culoarea? Matei - luna a 6-a 08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
eu stiu ca abea cand terminam cu alaptatul se stabilizeaza culoarea ochilor. Finuta mea ii avea albastri si apoi la 1 an verzi ..Iar cand a terminat mamica alaptatul s-au facut caprui....Acum ce conteaza...ca tot frumosi sunt si cu ochi albastri si verzi si caprui si negri...

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui paula_m A aplicat una pe cautbona.ro...dar eu nu dau 10 euro sa-i vad nr de telef ...daca nu-mi place?!! Cred ca dau anunt in ziar local...Cristina cum merge masina? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010poze luna 6 |
paula, nu are interviu video? sau audio? iti faci o idee
mami fericita de nazdravanul
Andrei
carla_2008 spune:
multumesc fetelor de urarile de ieri
eu ca de obicei mai de recuperat cam 1 capitol
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui crispro Tina, in timp ce iti citeam povestea, stateam cu sufletul la gura... deci io credeam ca iti spune baiatul ala ca e indragostit de tine, sau ceva... serios... apoi cand ai zis ca a impins el caruciorul, credeam ca face ceva, pleaca cu caruciorul, se intampla ceva... ![]() ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
asa si eu cris

mami fericita de nazdravanul
Andrei
katalina spune:
pliz,ce sirop calciu bb folositi
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
rodyka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
![]() ![]() DAAAAA AI GHICIT !!!!!! Ma si vad dimineata ![]() la pranz ![]() ![]() ![]() si seara ![]() ![]() ![]() si sa nu uitam si noaptea ![]() dar si cu mama la telefon ![]() daca mai erau si alte emoticoane care sa imi exprime starea le puneam si pe alea daaaaa, da, astept cu nerabdare |
l-ai ratat pe asta
din cand in cand, cu gandul la Larisa. dar n-o sa ai timp prea des...in 13 parca aveti avion? si cand inapoi?!
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ochidut spune:
| citat din mesajul lui crissy77 Cine foloseste NAN2? Am nimerit eu rebuturi sau chiar nu se dizolva la fel ca Nan1? Mi-a ramas in bibe praf, cand am dat cu mana am simtit ca la nisip ![]() Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
si mie mi s-a intamplat, chiar de cateva ori

de Larisa Ioana 24.06.2010

Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)