Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, Raul are 3 culori la ochi, gri, mai rar albastri si mai nou cand e suparat se fac verzi

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

din cand in cand ii vad si albastrii inchis dar am zis ca sunt halucinatiile mele
deci asa...o fi normal...mai asteptam sa vedem la ce culoare ramanem pana la urma

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Pt dermatita (atopica) ne-a dat o crema hidratanta (Lipikar Balsam AP de la La Roche Posay)

tina - sa fie intr-un ceas bun

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Saracutza. Atopica are? Lipikar folosim si noi insa asta e doar pt hidratare. Eu o dau cand iesim afara. Cupru Zinc nu v-a dat?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Cupru,zinc se dau la dermatita seboreica...la dermatita atopida se dau creme cat mai emoliente fara parfum..pielea deja e uscata si zincul ar usca-o si mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

La multim ani pui dragi!

Amelia si Analisa
Giuliano
Robert
Anne

La multi ani si Ionicilor!

Andrei Ioan
Larisa Ioana
Raul Ionut
Miruna-Ioana

imaya
Ooana

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

LA MULTI ANI!!!!!

Si multumim de urari!! Dam si noi o proajiturica si un suc

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Asa este, aici doar ne impartim informatiile despre diversificare, insa sper sa nu fie probleme cu nici un aliment nou introdus, bine in cantitati mici pentru bebelusi, nu pt adulti.
Si eu sunt de parere ca pe vremuri se cresteau copii mult mai sanatos, insa fiecare face cum crede de cuvinta.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cateva de la cabalgata de los reyes magos

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Corina, Eu nu l-am citi pe Capraru, dar in rest mi-am cumparat tot ce se poate despre diversificare , plus ca va am si pe voi...dar din tot ce zici tu, Capraru se bate cap in cap cu tot ce stiam eu...
Despre miere mi-au zis toti pediatri ca e cu desavarsire interzisa pana la un an, chiar si pediatri batrani...Acum, vb ta, fiecare face cum crede ca e mai bine.
Cat despre cum erau crescuti inainte copii, nu poti compara. In primul rand atunci nu se faceau atatea studii, fiecare isi crestea copilul dupa ureche, si nici nu ai atatea date incat sa iti dai seama de mortalitate. Dar eu stiu ca femeile faceau multi copii si doar o parte cresteau mari. Chiar nu cred ca exista termen de comparatie...Si ai mei imi zic cum era inainte, ca dormeau copii pe paie si mancau in ulcele de piatra si de pamant...chiar nu vreau sa incerc asa ceva, sincer

poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui saddie

Diana eu pe Medeea o pacalesc cu foenul. Daca ar fi dupa ea n-ar manca niciodata si cand o apuca plansul cand vede biberonul dau drumul la foen si mananca linistita. Nu stiu care e explicatia dar asa functioneaza la noi.

tare faza cu feonul....o sa o incerc cand o sa mai fim in pana de idei!

azi a mancat pireutul cu un avion de a lui Vlad care face un zgomot ca atunci cand decoleaza si se invarte!

...seamana cu zgomotul de la feon!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

cateva de la cabalgata de los reyes magos

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

f frumos Isa din ce in ce mai frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Sa nu mint, am cartea lui Capraru, am luat-o de la mama, dar dupa ce am nascut si am citit primele capitole, am pus-o deoparte ca nu-mi batea mie cu ce mi-ati zis voi si pediatrii..
Sa nu te superi pe noi, Corina, ca nu din rautate iti spunem ce credem...

poze luna 6

Mergi la inceput

incep sa ma pregatesc si eu pt diversificare ...caut scaun de masa lingurite si castronele pana incepem noi...delfinasii o sa fie satuli de papa

Mergi la inceput