Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Kiti, bea mama o tuica si-ti trece, dar fiarta.

Mara mea a facut diaree. Sa fie o reactie din cauza hormonilor din laptic ca mi-a venit Scufi (uratii)?
De la altceva nu vad de ce ar face diaree.
Sper sa-i treaca. I-am dat ceai de menta.

uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Cate scaune a facut? La sugarii hraniti la san un scaun apos nu e diaree!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

nu stiam eu ce are bebele meu de vreo 2 zile de e agitat, mai ales seara la culcare... azi are 12 saptamini. cred ca ne paste una bucata puseu de crestere. iu-huuu!

fistiq noroc de tine ca mi-am amintit si yo de varsta lui fiu'miu. Si eu ma intrebam de ce tipa de foame la o ora dupa ce a mancat. Din nou puseu? vai de capul meu si de kilogramele lui

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Buna seara,fete dragi!
De scris nu mai apuc doar va citesc seara dupa ce adoarme Bianca.Ziua nu am nici o sansa ca nu doarme deloc si daca o iau la calculator ,nu mai am loc de ea la taste..curioasa pana la dumnezeu.
Am vazut ca vb de diversificare..eu am inceput de cateva zile sa+i dau suc de fructe si zeama de la supa ..sucul il bea fara probleme ,de supa nu e prea incantata dar tot e mai bun.I+am dat suc de fructe ca aveam probleme cu scaunele si nu am mai vrut sa o chinui cu termomentru in fund sau cu supozitor..iar acum iesim fara probleme..in rest gungurim toata ziua,ne rostogolim in pat si incercam sa stam in fund.

PS. Am pus cateva poze cu gaza in album.
Va pup!noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui idalis

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

idalis, am vazut pozele de la botez si mi-a placut foarte tare ideea cu ursitoarele...la mine in familie nu prea se tin obiceiurile, so habar nu am de obiceiuri si traditii la botez...poate ma puteti ajuta voi, sa-mi spuneti la voi cum se procedeaza la botez...

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia/BebeDarius?authkey=Gv1sRgCMjnsrf238neIQ&feat=directlink

nu stiu daca ursitoarele tin neaparat de traditie in unele zone. Nici la noi nu se obisnuieste, dar eu am gasit actritele de la teatru si mi-a convenit pretul lor de criza. In plus au avut text personalizat, si au fost de efect. Alte traditii nu stiu ca eu nu am tinut cont de asa ceva nici la nunta nici la botez. Am facut cum m-a dus capul, cum am vrut, cum am putut fara sa ascult gura lumii . Btw, bebe darius e un scump in poze... si tu la fel

pozele noastre

imi spui si mie cat au costat ursitoarele si daca sunt in Bucuresti multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

da' bb 3 vrea cineva?

Meme de Maiu si Lulia

si io :) (dupa bb2)

poate si bb4.
doua fete, doi baieti.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Este foarte apos. S-a schimbat foarte mult fata de cum face ea. I-am dat un ceiut de menta, poate isi revine.

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Kiti, bea mama o tuica si-ti trece, dar fiarta.

Mara mea a facut diaree. Sa fie o reactie din cauza hormonilor din laptic ca mi-a venit Scufi (uratii)?
De la altceva nu vad de ce ar face diaree.
Sper sa-i treaca. I-am dat ceai de menta.

Cate scaune a facut? La sugarii hraniti la san un scaun apos nu e diaree!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

kiti, sanatate! un vin fiert (sau tuica fiarta cum zice fulguta)

LA multi ani Ionela, si tuturor care mai poarta numele (Klarisse, oana georgescu, Calin-Ioan, .. si mai bine nu mai enumar, ca uit pe cineva :)

Fistiq !!! ai un copil super haios si super dulce !!

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23
imi spui si mie cat au costat ursitoarele si daca sunt in Bucuresti multumesc

sorana
mamica lui Tudor (26.10.2010)

noi suntem din Bacau, la fel si ursitoarele. Sunt sigur ca gasesti si in Bucuresti oferte dar nu stiu preturile pe acolo. Aici preturile sunt 700-800 RON, noi am negociat la 500 . Sa le alegi cu grija ca am vazut si "nulitati" cu titulatura de actrite-zane. Eu am preferat actrite profesioniste de la teatru.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui idalis

Citat:

idalis, am vazut pozele de la botez si mi-a placut foarte tare ideea cu ursitoarele...la mine in familie nu prea se tin obiceiurile, so habar nu am de obiceiuri si traditii la botez...poate ma puteti ajuta voi, sa-mi spuneti la voi cum se procedeaza la botez...

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia/BebeDarius?authkey=Gv1sRgCMjnsrf238neIQ&feat=directlink

nu stiu daca ursitoarele tin neaparat de traditie in unele zone. Nici la noi nu se obisnuieste, dar eu am gasit actritele de la teatru si mi-a convenit pretul lor de criza. In plus au avut text personalizat, si au fost de efect. Alte traditii nu stiu ca eu nu am tinut cont de asa ceva nici la nunta nici la botez. Am facut cum m-a dus capul, cum am vrut, cum am putut fara sa ascult gura lumii . Btw, bebe darius e un scump in poze... si tu la fel

pozele noastre

multumim...si Tavis e un dulce, m-a surprins cat e de dolofanel si mare...

Mergi la inceput

Citat:
multumim...si Tavis e un dulce, m-a surprins cat e de dolofanel si mare...

dolofan mare .... ce sa-i fac daca-i place tzitzi

pozele noastre

Mergi la inceput